AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 yil okumak kadar saçma bişey yok, ciddiyim 4 yıllık oku gerekirse uzaktan oku yine de lisans olsun ciddiyim.
Hım peki iş var mı
Var gel başla yarın
Hahshs ciddiyim ya atama yok diyenler var
İyi de önlisansta hiç yok ki , yani lisans alimlari daha fazla inan bana, sana devlet açıktan mi yoksa örgün mu okudun demiyor ki.
Peki 4 yıllık tutturabilirsem 4 yıllık okicam
Teşekkür ederim
Tutturursun zor değil
2 yıl turist rehberliği okudum kazancım baya baya iyi. Önemli olan 2 veya 4 olması değil iyi bir bölüm okumak. 4 yıl okuyup işsiz de kalabilirsin 2 yıl okuyup çoğu çalışandan fazla da kazanabilirsin. Bana kalırsa isterse 10 yıllık olsun halkla ilişkiler boş bir bölüm iş imkanı çok az.
Sen istisnalar üzerinden konuşmuşsun, ben olan veriler üzerinden konuştum.
Bilmeden yorum yapmayın şöyle ya of
İkinizde farklı diyosunuz hiç anlamıyorum iş imkanı var mı yokmu
Tamam en haklı sensin o zaman. Sende okuma bu bölümü ve açıktan hiç okuma zerre kader kafana bir şey girmez.
Kendisini muhtemelen özel sektörde kadın olduğu ve belki de güzel olduğu için işe aldıkları için o da başarı öyküsü sanıyor olabilir bunu
Çünkü piyasada kadınları sırf kadın olduğu için piyasada iş imkanı sunan bir çok yer var.
Böyle yanılgıya kapiliyorlar işte.
Beni dinle sen 4 yıllık oku bir bölüm en kötü bir memur bilr olursun. Ama imkan olarak önlisansa daha az meslek hakki tanıyorlar.
Teşekkürler fikirleriniz için biraz düşünecegim tabiki en mantıklı 4 yıllık iyi geceler
İnan bulunduğum yere gelmem kolay olmadı. O kadar cahilsin ki turist rehberi olmamın ne kadar zor olduğunu bilmiyorsun 3 dil bildiğimi din tarihi eski Türk tarihi mitoloji tarihi hakkında ne kadar çok bilgim olduğunu ydsden 90 üzeri puanlar aldığımı bilmiyorsun? Dişiliğimle bir yere gelmedim sekreter değilim sonuçta mini eteği çekip gideyim kimse böyle bir meslekte güzelliği için işe almaz kimseyi. He birde onlar beni işe almıyor ben kendim seçiyorum kimle çalışacağımı. Şimdi sen millete atıp tutmaya devam et bende sizlerden bile baya ama baya fazla olan kazancımla birlikte gidiyorum.
He birde kadınlara laf sallarken o kadınları güzelliği için işe alanların hemcinslerinin olduğunu unutma. Okudum çalıştım gezdim öğrendim kurslara gittim ve mesleğimi layığıyla yapıyorum ama siz kadınların belli bir seviyeye gelmesini o kadar istemiyor o kadar çekemiyorsunuz ki hasetliğiniz bundan. Size göre kadın yüksek yerlere geldiyse güzel olduğu içindir dimi? 2 yıl okudum ama 6 yıl ve daha falza okuyan doktorlardan bile fazla kazanıyorum. Tamam mı? Beyinsiz defol şimdi
Benden fazla kazancın olduğunu kim söyledi ki? şu an beni tanimiyorsun bile boş konuşma. Sen sadece bir istisnasın senin soylediklerinin çoğu dışardan edindiğin özellikler ile bir yerlere gelmiş olmanı sağlamış. Saf ve mutlak halinden bahsediyorum ben. Daha bunun bile farkına varamamışsın, madem bu kadar akıllısın iş imkanlarını da araştırıp gelirsin öyle yorum yaparsın, ben kendime göre degil topluma göre yorum yaparim sen ise kendine göre yapiyorsun.
Bu aynı sey gibi oluyor avrupadan ulkemize dövizini bozdurmaya gelip hayatini keyifli yaşayan o mahlukların burada hayat çok güzel demeleriyle aynı şeye denk geliyor seninki. Bencil olma da geneli düşün öyle konuş.
Şimdi profiline baktım da bu tipe laf anlatmaya çalıştığıma bile utandım. Gerçek hayatta yanımdan bile geçemeyecek erkeklerin sanal da bir yerlerinin kalkması da ayrı bir ikonik.
Ahahaha 😂😂 yaa hasetinden çatlamış yazık yavrum.
Ağlama tamam laf sokmam daha.
Ya yemişim toplumu? Bu ülkede sağlık ve turizm dışında hiçbir meslek iş yapmıyor? Ben yıllardır okuyorum ya çoğunuzun bilemediği dilleri yaşadım yuttum siz tarihten bir haber yaşarken ben hepsini biliyorum ve bunları kendim okuyarak kazandım. Tırnaklarımla geldim buralara ve sen kalkmış güzel olduğu için iş bulmuştur diyorsun. Sen gelipte tanımadığın kadına bunları dersen ve benim hemcinsimlerimi aşağılarsan benden de güzel tutum bekleme
Dış görünüşüm ile değil, ben aklım ile kazanıyorum etkiliyorum insanlari merak etme. Karşımda olsan emin ol susturul oturturum yerine senin agzindan tek laf bile cikamaz. Laf yarısına giremezsin benimle.
Ay senin lafını alırım ben tamam mı git başka yerde yap kadın düşmanlığını sen ağla kudur o küçümsediğin kadınların altında köpk oluyorsunuz haid defol hadi tipini sîktiğim
Ahaha gerçek yüzünü gösterdi sonundaaa shshshs ya kıyamam sana 😂😂 tamam hadi yeterince ağlattım seni gidebilirsin yeter bu kadar bu gecelik iyi güldüm.
Sen kimsin? Pardon yani şu tiple şu akılla benimle laf yarıştırabileceğini zannediyorsun? Ulan ben senden nicelerini kapımda havlatmış kadınım. Senin o çok bilmiş ama bir şey bilmeyen hallerin benim için çocuk oyuncağı
Random da attın sen? Ağır ergen vakası yaşıyorum şu an ben senin haline güldüm yazık
Off kendini de övmeye başladıysa tamam kaçmam gerek hemennn ağır egoistlik ve narsistlik fokurduyor burası. Ama canım kim ne yapsın ki senin gibi varoşu :) üzüldüm evde kalmışsın bunun siniri sanırım. Bir papatya çayı öneririm sana sakin ol.
Halkla ilişkiler okumamak diyorum. Başka bölüm düşün bence çünkü kamuda hiç bir şekilde ataması yok.
Var diyolar ama
Diyorlar kısmı bence oldukça yanlış. İyice araştırmak gerekiyor. Ben de senin gibi yaptım örgün halkla ilişkilere gittim ve bıraktım bölümü. Önemli olan aslında üniversitedir bölümdür değil sevdiğin işi yapman
İkisi de işe yaramaz
Nedenki
Mezun olduğunda ne iş yapmayı planlıyorsun? İş garantili bir bölüme odaklanmalısın ya da açıktan oku iş hayatına gir boşa vakit kaybetme
Kendini geliştirirsen sorun olucagini düşünmüyorum
İş imkanı olan bir şehirde olabilir evet
Ben İzmir'de oturuyorum
Tamam işte açıktan oku işe gir hem kariyer hemde eğitim yaparsın
Mezun olunca tecrübe istiyorlar diploma yetmiyor senelerini boşa harcama