Medyum büyü Yapan yaptıran? Bilgisi olan?

Arkadaşlar ciddi anlamda bu işten anlayanlar görüşünü almak istiyorum. Eski kız arkadaşıma büyü yaptırmak istedim o zamanlar gitmediğimiz hacı hoca kalmadı defalarca kez dolandırıldın derken en son yüz yüze görüşen birini bulduk bizde kimse yüz yüze dolandırma diye düşünerek bu adamda işlem yaptırdık ve size yemin ederim burada anlattıklarım tamamen gerçek sadece daha önce benim gibi bu işi yaptıran var mı varsa neler yaşadı merak ediyorum. Bana bir yazı gönderdi hoca ve bunu her gece 12 den sonra okumamı istedi yazının belirli yerlerinde ya ibni felan yazıyor sonra nokta koymuştu bu yazının içinde 3 kez geçiyor ya İbni dedikten sonra kızın anne ismi ve kendi ismimi söyle dedi yani ya İbni Havva kızı Kübra gibi. Tabi kendisi önden kızın resmini felan aldı anne adı VS bunlarla ne yaptı bilemem. İşin en can alıcı kısmı yemin ediyorum size gece 12 den sonra herkes yattı zaten bende okumaya başladım masada kül tablası vardı önümde ben bunu okumaya başladım sonra masada duran kül tablası tam manası ile bir tur döndü ama kendi kendime güç vermek adına normal bir şey masa cam kül tablası cam altında hava oluşmuştur felan dedim ve devam ettim. Sonra içeri ablam girdi bir anda ama böyle bir hışımla girdi ve bana ne yapıyorsun sen evin içinde siyah sşyah çarşaflı adamlar dolanıyor besmele. Ektikçe bana basıyorlar dedi. O gece korktum okumayı tamamlayamadı bıraktım ama sabaha kadar uyuyamadım sabah sabah ezanından sonra uykuya daldım kızı rüyamda gördüm ama o kadar pis bir sureti vardı ki anlatamam. Sabah ablam kalktı akşam niye geldin bana bağırdı çağırdın gittin felan dedim ben gelmedim ki dedi. Her neyse işin özü bu olay uzun zaman oldu zamanlar istediğimi elde ettim şu an yine ayrıyız tabi ayrıldık hatta ben bu durumu uzun zaman sonra kıza açıkladım. Bir cafede görüştük helalliğini istedim. Ondan öncesinde elimde ne varsa sirkeli suyla yıkadım yaktım küllerini gömdüm kızın adı sinem di hakkını helal etmedi tabi şimdi uzun anlatmıcam olanları bu konuyu daha önce benim gibi
Medyum büyü Yapan yaptıran? Bilgisi olan?