Medyum büyü yapan yaptıran?

Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan gerçekten Allah rızası için büyü bozan bozma işlemi yapan bildiğiniz biri var mı. Lütfen benim için ciddi bir konudalga geçecekler yazmasın ciddi anlamda bu işten anlayanlar görüşünü almak istiyorum. Eski erkek arkadaşıma büyü yaptırmak istedim birini buldum yaptırdım nedense yaptırırken içimde tutacağına dair büyük bir his vardı. Bana bir yazı gönderdi hoca ve bunu her gece 12 den sonra okumamı istedi yazının belirli yerlerinde ya ibni felan yazıyor sonra nokta koymuştu bu yazının içinde 3 kez geçiyor ya İbni dedikten sonra çocuğun anne ismi ve kendi ismimi söyle dedi yani ya İbni ademoğlu Ahmet gibi. Tabi kendisi önden çocuğun resmini felan aldı anne adı VS bunlarla ne yaptı bilemem. İşin en can alıcı kısmı yemin ediyorum size gece 12 den sonra herkes yattı zaten bende okumaya başladım masada kül tablası vardı önümde ben bunu okumaya başladım sonra masada duran kül tablası tam manası ile bir tur döndü ama kendi kendime güç vermek adına normal bir şey masa cam kül tablası cam altında hava oluşmuştur felan dedim ve devam ettim. Sonra içeri ablam girdi bir anda ama böyle bir hışımla girdi ve bana ne yapıyorsun sen evin içinde siyah sşyah çarşaflı adamlar dolanıyor besmele. Ektikçe bana basıyorlar dedi. O gece korktum okumayı tamamlayamadı bıraktım ama sabaha kadar uyuyamadım sabah sabah ezanından sonra uykuya daldım çocuğu rüyamda gördüm ama o kadar pis bir sureti vardı ki anlatamam. Sabah ablam kalktı akşam niye geldin bana bağırdı çağırdın gittin felan dedim ben gelmedim ki dedi. Şimdi ben bu yazıyı hocanın dediği gibi okumak istiyorum ama korkuyorum hocayı arıyorum korkma oku sana bir zarar gelmez diyor. Ve şunu eklemek istiyorum yemin ederim size bu olay aynen bu şekilde gelişti. Konu hakkında bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatabilirmi. Ben bunu okumaya devam edersem ne olur bu yaşananlar normal mi
Medyum büyü yapan yaptıran?