Medyum büyü yapan yaptıran?

Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz ben zamanında evli değilken şuanki kocam tarafından çok büyük haksızlıklara uğramıştım çok yaralıydım o ve ailesi tarafından o kadar ezildimki yapayalnızdım resmen cehennemde yaşıyordum bununla birlikte şeytanın oyununa geldim defalarca hocalarla konuştum her sahtekar hocada öfkem daha da arttı geçen her ayımda dahada kinlendim sonunda bir hoca buldum ona ve ailesine büyü yaptırdım evlendik aradan geçti 3 yıl ama şimdi son 1 aydır biraz kötüleştim ve en önemlisi o zamanlar yaşadığım öfkenin daha fazlasını yaşıyorum yanımdan kuş uçsa patlıyorum bir çocuğum var geçen ağladı diye sinir krizi geçirip odama gidip etrafı dağıttım ben böyle insan değildim tekrar söylüyorum bunu sadece o bana haksızlık yapıp terk ettiği zaman yaşamıştım bu geçen 3 yıl boyunca çok iyiydim ama son 1 aydır çok öfkeliyim acaba bunun yaptırdığım büyüyle bir ilgisi var mı diye araştırma yaptım ve duyduğuma göre cinler kendileri de böyle varlıklarmış ve psikolojimle uğraşıyorlarmış bu mümkün mü zaten sürekli olarak yaşamıyorum bunu son zamanlarda parça parça oluyo ama biraz endişelendim bu devam eder mi veya artar mı bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim ya da şu an kocama yaptırdığım büyüyü bozdurma benden tekrar gider mi acaba konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi lütfen
Medyum büyü yapan yaptıran?