Sığınmacı diyince aklıma hep erkek geliyor. Neden bunların hiç kadınları yok piyasada? Hep sürüyle erkek görüyorum. Kadınları bırakıp kaçtı mı bunlar? Ukrayna'dan gelenlerin hepsi kadın hiç 30-40 yaşında erkek yok ama bunların hiç kadını yok hepsi erkek. Niye böyle?

Yaw arkadaş bizde 13 milyon kaçak sığınmacı olduğu söyleniyor. Hepsi erkek mi bunların? Araştırdım İran'daki mültecilerin sığınmacıların yarısından fazlası kadın. Diğer ülkelerde de kadınlar var. Türkiye'de niye hiç kadın mülteci sığınmacı göremiyoruz. İlk zamanlar görüyordum artık yok. Bunlar kadınları orada bırakıp buraya mı geldi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çünkü bir çoğu türk kızılya seks yaşama derdiyle geliyor
Rusya'ya, Moldova'ya döndük bu nedir kardeşim. Hiç sığınmacılarla seks yapma isteğinde olan bir türk kızına şahit olmadım şu zamana kadar. Türk kızının koymuş olduğu 180 boy paralı statüsü olan arabası olan kriterleri kurtardı denilebilir.
ben mülteci çadırına kız istemeye giden de gördüm parası var diye mülteciyle evlenen kızlar da. hatta bu sitede çok denk gelmen lazım türk çay ısmarlayamazken suriyeli afgan nusrete bile götürüyor ne yapalım çulsuz türkleri diyen kızlar bile vardı.
Evet aynen bırakıp geldiler. Soysuzlar çünkü. Bunları geberten bir örgüt yok mu ya.
Ukraynalıları görüyorum hepsi kadın erkek bile yok. Gördüğüm erkeklerin çoğu 18-20 yaşında ve sevgilileri var yanlarında. Cidden anlamıyorum bu nasıl bir şey? Ve sakin ve kırılgan duruyorlar. Öfkeli değiller suç işlemiyorlar.. Diğerleri Suriyeli, Afgan olanlar sanki bütün suçluları salmışlar üzerimize 13 milyon insan. Kızlar rahat edemiyor erkekleri bıçaklıyorlar. Valla öyle bir örgüt yok galiba olsaydı caydırırdı en azından.
Kadınları çocukları olsa yine sakin kalıcaz çünkü kadınları onları dengelicek. Ama yokk.
Cunku bunlar amerikanin afganistandaki hainleri. Ulkenin icine ettiler sonra yenilince de amerika geri cekmek zorunda kaldi. Tabi bunlari ulkesine sokacak bekletecek degil ya. Bi sömürgesine emretti kapilarini actirdi orada besliyor. Bu bolgede hatta ulkemizde uyanan bir kesim olursa burada da kullanacak.