Suriyeli kadinlar ile evlenen turk erkeklerine devlet 30 bin tl yardim ediyormus? Fikirleriniz bayanlar baylar.
Bu arada evlenmek isteyenler valilige muracaat ediyor.
Bu arada evlenmek isteyenler valilige muracaat ediyor.
Araştırdım öyle birşeye denk gelmedim.
Onlarda masum değil. Kızlarını paralı adamla evlendirince sorun yok ama evlendirdiği adam züürt çıkınca tü kaka diyorlar.
Valilik destek veriyor. Bugun 120 bin kisi daha geldi.
böyle bir destek durumu varsa kınıyorum :) ne demek vatanımızı paylaştık erkeklerimizi de mi paylaşalım yani :))
Adamlar ne yapmaya çalışıyor.
yani bol bol üreyelim.. şaka bir yana ortadoğudaki olaylar bu ışide hiç ses çıkarılmaması falan bir bit yeniği var.. bunlar bir ara bölgeye askeri güç olarak girmek, abd nin yardımıyla karışıklığı dağıtmak ve bölgesel güç olmak istiyorlar sanırım onun içinde şimdiden gelecekteki dostları için zemin hazırlıyor olabilirler yoksa bize ne suriyeden şuradan buradan? ırakta bir milyon sivil ölürken neredeydi bunların vicdanı? bakma şimdi bölge ülkelerde devamlı türkiye dostluğu erdoğan aşkı pohpohlanıyor böyle böyle ileride lazım olacak
sokakta görünce kusuyorum bir de koynuma mı alacağım
At yalani zikim inanani :-)
yalan söyleyen adam açık profilden cevap yazmaz
Cevap
9Cevap
Saçmalama öyle birşey mümkün değil adamlar kendileri veriyor parayla kızlarını herşeyde devlet devlet yeter. Şu yazını Bimer'e şikayet ediyorum.
Seviyosan sorun yok da para icinde kimseyle evlenilmez arkadas nereye kadar dayanacaksin o parayla sevmiyosan para bitince sevgin de biticek.
suriyeli erkeklerle de evlenene oyle bisey yapsin hemen evlenelm. bu ne ayrim canim. aa :) vay anasini ya koken curcuna olacak dsene
Gercekten mı
Desene ortalık suriyeli aday arayan türk erkekleriyle dolacak.
Valilik cop catanlik yapiyo zatenm
Seviyorlarsa evlensinler tabii ama para için olursa hiç hoş olmaz
Para sadece destek. Nakit para vermiyo 30 bin tl ye kiza ceyiz aliyor.
Öyle birşey olsaydı herkes eşlerini boşar suriyeli alırdı,1 milyara kızlarını evli adamlara veriyorlar.
Belirli sartnamesi var. Ole elini kolunu salliyan alamiyor
tamam suriyelide istemiyoruz devlet desteğide amma bizimkilerde eşeği çook yokuşa sürüyorlar yahu.. sanki önceki evliliklerinde ya da babalarının evlerinde bir odadan diğerine helikopterle gidiyorlardı..
Yok öyle birşey be kardeş olsa duyardım hem daha yeni geldim gaziantepten?
kağıt üstünde evlilik yapar parayı yarı yarıya kırışır sonra köylü köyünee
devletin öyle basit para dağıtacağını mı düşünüyorsun? aldığın sakızdan bile karını alan devlet o parayı sana pisi pisine yar eder mi
hangi dilde anlaşıcaz peki? :)
El kol hareketi ile ;-)
Üste ben vereyim de uzak dursunlar...
10 tane alabiliyormuyuz
1 tane alabiliyorsun :-)
Evlilik haberlerini beklicem mutlaka çıkar :D
Var evlenen. Epey var hemde.
Allah mutlu etsin diyelim.
Evet
Evlenen olur mutlaka.
Maddi olanakyan dolayi evlenemiyenler icin ideal. Bir yontem.
bile bile icimize sokmaya calisiyolar!!
Yenileride geldi. Hergun yenileri geliyor.
offfffffffffffffffffffff
nerede bu valilik:)
Abican 200 metre ileride :-)
ohaaa
Para onuda yaptirir
Evlenmeye gucu yetmiyenlere iyi bir olanak.
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar