Okul olsun iş yeri olsun hiç kavga ettiniz mi birisine dayak attınız mı?
Ben eskiden ortaokul da bir kızı dövmüştüm. siz birisini hiç dövdünüz mü. Ben mahallede bir kızı da dövmüştüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okul olsun iş yeri olsun hiç kavga ettiniz mi birisine dayak attınız mı?
Ben eskiden ortaokul da bir kızı dövmüştüm. siz birisini hiç dövdünüz mü. Ben mahallede bir kızı da dövmüştüm
Bir kez kavga ettim kız kardeşime sataşıyordu ondan yaşça büyük hemen hemen benle yaşıt, çocuğu yatırım sağlam bir yumruk indirmiştim o günden sonra daha tövbe yakınından geçmemişti
Bende ortaokul da bir kızı dövmüştüm. Suna isminde kıza kötü dayak attım. Saçından tutup yerde sürükledim yüzünü kan yaptım. erkekler geldi elimden alamadı
Kızın saçından tuttum yerde sürükledim tüm erkekler geldi kimse elimi kolumu tutamıyordu kötü dövdüm. Yinede öfkem geçmedi yine olsa yine dövmek istiyorum o kızı
Kezban işte. ama olsun yinede dövdüm
desene tam kavgaya cagıralacak kızsın emanette vardır sende hahaha ... ben kolay kolay kavga etmem sabırlıyım o konuda eger kı bırını dovduysem kı bayagı olmustur sene olarak cok cıddı sebebı vardır
Bir kızı eskiden ortaokul da dövmüştüm yanıma geldi dayak yersin dedi ilk önce uyardım yanımdan gider misin dedim ne oldu bebek gibi korktun mu dedi düzgün konuş dedim konuşmuyorum dedi. Seni döverim lan dedi kavga başladı kızın saçından tuttum yerde sürükledim iki tutam saçını kopardım yüzünü tırnağım ile kan yaptım onu yerde sürükledim o kadar erkek geldi beni tutamadı
Lisede bir kızı daha dövmüştüm. yerde sürükledim tokat vurarak dövdüm tekme tokat dövdüm. Kız ağlamıştı onu dövünce. Erkekler geldi elimden alamadı
hala aynımısın pekı? ofke kontrol problemın var gıbı.. her nekadar bazıları dayagı hakedıyorsada sabırlı olmak en guzelı... buarada takıbe deger bırı gordugun ıcın tesekkur ederım kımsenın takıp etmesını ıstemıyom.. ıyıgeceler
Beni çok sinirlendirdi bende dövdüm o kızı. Dayak yersin dedi seni döverim lan dedi bende çok sinir oldum onu dövdüm erkekler geldi elimden alamadı kızın saçını tutup yerde sürükledim yinede öfkem geçmedi
E. İ. C için teşekkürler
Cevap
8Cevap
Erkek adam dayakta yer dayakta atar 3 kez dövdüm 2 kez dayak yedim / 1 kezde kadın kavgasına şahit oldum saç baş girdiler 😅
Bende ortaokul da Suna isminde kızı dövmüştüm saçından tutup onu yerlerde sürükledim. Birde mahalleden bir kızı dövmüştüm kız ağlamıştı. Ama güzel dövdüm onu yerde sürükledim erkekler geldi elimden alamadı
Mahallede Kürt kızını dövmüştüm annesi geldi bana saldırdı bende annesine küfür ettim. Ama Kürt kızını fena dövdüm ağlamıştı.. birde 200 kişi birden bana saldırıyor kavgaya erkekler geldi ayırdılar
Ya maceralı geçmiş çocukluğun 😅 dm gelirmisin
Benim bahtım karaydı her zaman. Bana karışanların biri bilmem boks şampiyonu çıkar biri güreşte derece yapmış çıkar. Hep dayak yedim kısacası ama bu lise dönemi bitince boy ve kilom aşırı arttı kimse kolay kolay bulaşamıyor artık.
Ben çok defa kızları dövmüştüm kavgada. Ortaokul da suna isminde kızı dövdüm kimse elimden alamadı kızın yüzü kanıyordu elini kolunu bile kırdım
Eskiden Lisede bir erkeğe tokat atmıştım erkeğin yüzü kıpkırmızı oldu ve kızardı. Ama güzel vurdum canı yandı ve acıdı helal olsun bana
Helal
Kavga tercihim asla değil
Hiç kavga etmedin
Ekim 2014 Tarihinde ortaokulda bir kız yanıma geldi dayak yersin dedi bende ne diyorsun sen düzgün konuş dedim seni döverim lan o erkek den uzak dur dedi. Kavga başladı saçını çektim iki tutam saçını kopardım onu yerde sürükledim yüzünü kan yaptım tırnağım ile. Ben dövdüm onu kavgada.
İyi yapmışsın tebrikler canım
Teşekkür ederim
Çok korkarım ben kavgadan 😔
Evet oldu
pp çok garip kanka, beni de dövsene
Senin tip sikintili zaten
Şimdi burada söylenmez
Seni bed görl
olduk tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?