Erkekler hiç dayak yiyecek kadar kavga ettinizmi veya polislik bir durum oldumu? Sebebi neydi? Kızlar siz hiç biriyle saç başa kavga ettinizmi? :D Ben hic bu tarz tartışmalar yaşamadım ama agiz kavgasi ettigim olmuştur insanları ben laflarımla döverim :D :P
Evet ettim. Cocugun sevgilisi AVM de bana bakıyordu bende gördüm o.. diye yüzümü çevirdim sonra bu lavuk kızın bana baktığını farketmis bu kız sana niye bakıyo diye masaya geldi bende s... git sevgiline sahip çık diyince olan oldu bambambam bir baktım karakoldayiz
arkadaşım şu fotona baktımda inan olsun ki şu senaryoyu o surat yaşayamaz gel gelelim ki bana :D allah şahit senin yüzünü görsem asla asla vurmam o yüze daha bebek gibi böyle bişey için suç işlemem yani git işine
kardes sana bir özgüven patlaması bir enerji gelmiş. Ulan iki sakalın çıkınca adam mi oldun? o fotoğrafimda berberde ustura traş oldum da cekildim boş boş mevzu yapma dallama herif
Hayatımda hiç dayak yemedim. Çünkü mal değildim. Polialik durumum olmadı çünkü yasalara saygılıydım. Ağız kavgası pek yapmam. Tarzım değil.. bir laf sokarım, artık anlayana.. :)
Saç baş dalmadım hiç ama buna çok müsait bir ruh halim var. İnsanlar bunu bildiği için pek ilişmiyorlar bana. Artık delidir ne yapsa yeridir diye bakıyorlar 😂 laflarımlaysa her gün tokatlıyorum hepsini.
Yuh ciddimisin tokat mi atti :S Öyle birseyde benim gözüm döner kesin ya genelinde sakinim hic isim olmaz kavgayla küfürle vs. ama tokat asla kabul edemem -.-
@ImaginePerest_ valla o an şikayet falan aklıma bile gelmedi kurban bayramında ankaranın lanet trafiğinde sıkışıp kalmıştık zaten onun üzerine de bu olay oldu
@ImaginePerest_ elvankent köprüsünü biliyo musun yeni yapılan? sağ taraf komple kesim alanı oluyo kurban bayramında, adam kocaman ineği kaldırımdan aşağı tam 4 kere tepe takla devirdi en son topalladı hayvancağız annem de nazik bir sesle yanınıza bir kişi daha bulun isterseniz hayvan kaç kez yuvarlandı yazıktır işkence yapıyosunuz dedi adam elindeki sopayla yürüdü geldi üzerimize doğru sence kim suçlu?
evet biliyorum orayi anneniz hakli ama adamda inekle debelestigi icin oyle bir tepki vermis olabilir ama tabiki baya bir abartili tepki vermis neyseki ucuz kurtulmussun yine
@ImaginePerest_ muhtemelen gergindi ve bu uyarıyı tek yapan biz değildik ama bizim arabada erkek olmadığı için gücü sadece bize yeteceğini zannetti ama yetmedi.
Gecmis olsun.. öyle bir durumda bende karisirim ama birsey olmamis gibi cekip gidemem :S Bazen biri cocuguna sesini yükseltip bagirinda bile kan beynime sicriyor bir kac kez karismistimda sanane lafini yemistim -.-
çok kavga ettim , çok da dayak yedim.. beni kimse dövemez der ya erkekler, yalan.. öyle güzel dayak yedim ki 3 kişiden, yemin ediyorum yere düşmedim =))
4 kere. 3'ü erkek 1'i kadın. Hepsinde de dayak attım ama kadın da polise gitmek zorunda kaldım. Şimdi bir kaç martaval çıkıp kadına şiddet demesin, döverim. 11 bin TL dolandırdı, adı bir de evlenilecek kadındı. Az dövmüşüm bir yerini kırsaydım.
ya bir arkdsmn numarasini herkese dagtms kiz dovelm dedi bnd tamam dedik kavgaya bnmde gelcemi duyunca kiz faceden adimi verip kavgaya insan cagriyo soňra o ikisi meseleyi aralarinda hallediyolar bn bu face olayini sonradan duyuyrm kizi buluyrm yaniňda bir kiz var bni dovmeye bu geldi dedi bnmyanimda 4 kiz var iki tanesi yanindaki arkadasi tuttu bn kiza bir daldim sonra hepsi brb kizi benim elimdn alma6a caliyodu 😂😂😂
Aferin akilli kiz :D Bende etmedim ama Almanyada bazi türk kizlarimiz kabadayi gibi dolasiyor ya bazen laf atip kavga edesim var ama bebe onlar yasima uymuyor xD
3 kişilerdi önce sonra kalabalık olmaya başladılar baktim olmuyor en az yarayı alarak kaçtım kaçtım ki aklım başıma geldi üzerime baktım gömleğin yarışı yoktu işte o anda gomlegime üzüldüm 😎😐
En İyi Cevaplar