Babama eğer o kişiye oy verirsen dünkü trenin önüne atlayan kız gibi gözümü kırpmadan kendime zarar veririm dedim istediğini yap RTE den önemli değil dedi şaka gibi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siz de aile kavramı zaten yokmuş ki baban Recep Tayyip Erdoğan için sen önemli değil demiş Sen de yorumlarda geberip gidecek demişsin
Böyle düşünen böyle davranan bir insanlardan aile kavramı beklenmez zaten.
Su soyledigin sey ile detaya yazdigin seylere bi bak o zaman
Beni umursamayan bana değer vermeyen birisine karşı ne diyecektim?
Sen farkli dusunuyorsun diye babana davranişin da asiri sacma babanin gorduguyle senin gordugun yasam 5/1'dir. 40 yillik Ataturkcùler savunmuyor sen babana trenin onune atarim kendimi die tehdit edion
Kusura bakma da senin gelecegini chp cozmez
Kes sesini ampul kafa
Ciddi miktar para topla, kendini resmiyette öldü olarak göster ve yurtdışına kaç, ailende vicdan azabından kahrolsunlar hayatları boyunca. Mükkemmel plan 😁
valla anlamıyorum ben de ama ben ailemi ikna ettim 90 yaşındaki dedemi bile ikna etmiştim
Onlar anlamazlar boş ver
Yemin ederim anlamıyorlar kendileri iki gün sonra geberip gidecekler olan bizim gençliğimize olacak
Keske +65 oy kullanmasa olan bize oluyor
İkinizde ağır sacmalamissiniz
Onlar emekli maaşının derdinde senimi düşünür
tehdit unsurunu değiştr
Bence siyaseti aranıza sokan sen olmuşsun
Öyle mi Erdoğanın s@rtüğü :)))
Çok pardon bir hayva.. a yorum yaptığımı unutmuşum sg o trenin altına kendini at dünya bir kardeşim kurtulsun
Ahahah kudur s@rtükkkkkkkkkkk
Öhhm Sevgili CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞANIN sesiyle söylüyorum iyi dinle beybi ideolünü de al SG o trenin altında öl 🙂
Bende sana o çok sevdiğin Erdoğan'ın sesiyle sesleniyorum. BUNLAR ÇÜRÜK BUNLAR S@RTÜKKKKKK 😂😂 çok komiksiniz
👋
Bacımsu nasılsın orada havalar nasıl🤔💡😢
Gayet iyiyim bizim safımız belli itler sofrasında değiliz seçimimiz belli hileyle hurdayla herkes kazanır ekmek 15 lira olunca da ben sana sorucam nasılsın diye 😘
Ya bu CHP tayfasının bahaneleri niye her zaman aynı hile hurda falan filan kendinizi böyle kandırmaya devam edin yazık. çok şükür bizde hainlerin tarafında değiliz 🙂
Haha birilerinin sana gerçeği göstermesi gerekiyor sanırım tatlım. PKK ile el ele kol kola resim çeken kim? Onlarla aynı masayı paylaşan kim? Hüda par'ı meclise sokan kim? Şunu unutma biz vatan haini değil ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarıyız. Asıl vatan haini sizsiniz. Şanlıurfa'da oy kullanmayan kişilerin yerine sandık görevlileri yani akkoyunlarin adamları ard arda RTE ye oy basarken videoları var. Hala neyin kafasını yaşıyorsunuz
Knk sen neyden bahsediyorsun ben diyarbakırda yaşıyorum hdp'nin destekçileri olan bütün arkadaşlarım chp oy verdi git bu saçmalıklarını kendin gibi olan zavallılara anlat birde öyle bir şey de ki inanalım bu insanlar chp bayılıyor diye mi oy kullandı yoksa HDP, CHP iş birliği için mi?
Ben anlamam HDP felan o kadar derin siyasetçi değilim senin gibi :) adaylıkta 2 kişi olduğu için diğeri malumunuz ülkenin anasını s... Doldurdu suriyeliyi afkanliyi kendi vatandaşını ikinci sıraya koydu. Neden elin suriyelisine ev verip benim depremzede kardeşlerime para karşılığı ev yapıyor? O kadar bağış toplandı nerede o bağışlar. Elinizi vicdanınıza koyupta konuşun. Seçim günü millet o kazandı diye havai fişekler cart curt şeyler yaptılar. Yahu neyine sevindiniz yeni gelecek 10 milyon suriyeliye mi? Yeni gelecek zamlara mı neye sevindiniz? Artık değişim şart. Zaten 1 yıla kalmaz erken seçim olacak çünkü ülke iyice b. ka battı bilmem anlatabildim mi? Gerçi siz akkoyunlulara sabaha kadar konuşsak ülkenin halini anlatsak siz oturur " yol yaptı köprü yaptı" demeye başlarsınız. Çıkarın şu at gözlüklerinizi. İyi geceler dilerim
Kendi açından istediğin şeyleri gayet güzel anlıyorsun Atatürkün çocukları olsaydınız çocukluğumuzda atatürke küfür ettiren amcamın bugün seçtiği parti olmazdınız hem ona gülüyorum hem size, sadece suriyeliler konusunda hak veriyorum ama onlar içinde akp'den vazgeçmedim sizlerde hatalarıyla kabul etmişsiniz CHP'yi sanada iyi geceler
Yahu kardeşim banane senin amcanın ettiği küfürden banane kime oy verdiğinden. Biz ona döneklik diyoruz, TÜRKİYE CUMHURİYEİ VATANDAŞI asla Atatürk'e küfür değil hakaret dahi edemez. peki bende sana şu soruyu soruyorum, reçel tahin ersogandan vazgeçemedigin şey nedir? Bize ne veriyor ülkemize ne faydası oluyorda onu seçiyorsunuz? Yakında elinize tesbih alıp Erdoğan Erdoğan diye zikir çekersiniz. Bende size çok gülüyorum çok acınacak haldesiniz 😂
Allah aşkına yürü git ne demek istediğimi anlamaya çalış
He he sanada ondan 🐑🐑🐑