AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Ön yargı değil... YARADANA BENİ CEHENNEMLİK YAP DİYE YALVARIŞ ! .
Ön yargılı değilim fakat yaptıklarını gördükçe, gözümde kötü imaj bırakıyorlar.
Kapanıyorsa bir kişi, hareketlerine diğerlerinden daha fazla dikkat etmeli.
Kapaniyorsa diye bisey yok. Bir bayan zaten acik olamaz. Bunu kafamiza sokun artik. Onyargili degilim diyosun ama onyargilisin iste
İslam dini hoş görü dinidir. Kimse hiç bir şey için zorlanmaz. Asıl siz komplekslerinizden sıyrılın.
Avrupa ülkelerinde kapalılara karşı herkesin iyi davrandigini saniyorsan, fazlasıyla yanılıyorsun
Kapalı kadına otobüste yer veririm ama açık birine asla.
cinsellik utanılıcak saklanılıcak bir şeymiş gibi kaçmak her şeye cinsellik olarak gördükleri için ben önyargılıyım ve hayal dünyasında yaşayan insanlarıda pek sevmem
kesinlikle değilim gerçekten namuslu olarak kapanıp giyinenlere. pardüse vb. çok yakışıyorrr hele o rengarenk eşarpları yokmu. ;)
Kendilerini müslüman diğerlerini kafir gördükleri için, islam dinini herkese dayattıkları için, baskıcı oldukları için kapalıları sevmiyorum. Ayrıca görüntü olarakda oldukça itici geliyorlar bana.
yok artik nasil sacmalamissin sizin gibiler birde ozgurlukten bahseder
Saçmalayan sensin, evet ben özgürlükten bahsediyorum, onların bize yaptığı baskıdan bahsediyorum. Onlar kapalı giyinmesin demiyorum.
Benim sulalemde birsuru kapali var kimseye baski yaptigi falan yok bu dedigin sey bizede dokundu diye dedim bu senin on yargindan kaynaklaniyo
Başı açık, kot veya tayt giyip gezen arkadaşlardan daha çok gözüme batıyor başörtüsü takıp takır tukur yürüyen ve edepsizce sağda solda millete kemik atan kızlar. Cidden önyargılıyım onlara karşı.
Ey soruyu soran kiz. Neden kendini gizli yaptin bir. İkincisi kapali kizlara karşi bir önyargim yok. Üçüncüsü bazi kizlara başörtüsü çok yakisiyor. Dördüncüsü rabia :-D :-D sadece kara çarşaflilari sevmiyom. :)
Bende kara carsaflilari cok itici buluyorum efem :DDD
:) :)
Bende sevmem:) Ben çarşaf giysem çok dikkat çemerim. Açıkçası herkes. Çünkü sadece gözlere odaklanıyosun. Benim bile dikkatimi çekiyo. Ama itici demem yinede. Kendi tercihi.
Kapalıların açıklara önyargısı bitince açık olanların kapalı olan kişilerede önyargısı biter
Senin gibi Beyni açıklar yüzünden gerçek kapalılar sıkıntı çekti bu zaman kadar!
Sana sorduğumu hatırlamıyorum
Gercek bir kapali galiba kendisi ondan atlio
Nickini nerden aldıgın belli olmuşşş
STV kanalındaki gibi kızlara karşı önyargılıyım. Sebebini bilmiyorum ama itici geliyor.
Önyargılı değilim , çünkü beni ilgilendirmez ne giydiği.
İsteyen mini etek giysin isteyen çarşafa bürünsün kafasının üstü değil içi önemli benim için.
Ben insanların yarı çıplak dolaşmasına laf etmiyosam oda benim örtüme asla dil uzatamaz...
Cevap budur işte
gerçekten inancından dolayı kapalı olan çok az insan var, ya siyasi ya da etrafa dininde imanında düzgün kız imajı vermek için. yalandan kapanan çırılçıplak gezse daha iyi.
Ne kapalilar gördüm içinde elbise yok ne aciklar gördüm içinde acik bir yer yok
Kahraman mı oldun şimdi SEN.
Oyle sanıyo:;)
İlla kahraman olmam gerekiyomu maksat xperler gelsin
Hayır değilim. Herkesin kendi tercihi, kimseyi ilgilendirmez :)
Önyargılı değilim herkes istediği şekilde giyinebilir kapanabilir.
Kapalılara birde aşırı bir seks objesi olarak bakılıyor
Kinamak haddim degil herkes icinde konusmam ama cok gordum yol ortasinda opusen 2_3 sevgilisi olan cogu acik insan yapmiyo bunu
Önyargılı değilim fakat Yobaz kapalılar en nefret ettiğim kişiler bilmedikleri çok şeyler var neden tesettüre girdiklerini bilmiyorlar.
.
karşı değilim abi bizim seçimimiz bu onların kapanmak saygı duymak dışında yapabileceğim bir şey yok aynı saygıyı göreceksem tabi
Hayır önyargım yok ve bir sürüde kapalı arkadaşım var ben insanın giyiminden daha çok kişiliğine uslubuna önem veriyorum.
değilizki zaten ben sadece çarşaf lara önyargılıyım ağız burun kapalı sadece gözü açık olanlar abartılı geliyo bana
Tercihlere karışmasak ;)
benim önyargımda benim seçimim farkındaysan
insanlara ön yargılı yaklaşmam insanlar zamanla kendilerine ön yargılı yaklaştırmıştır hep (hal, haraket, tavır, yaptıklarıyla)
Ön yargılı degılım lakin zamanında haltlar karıştırıp baş örtüsüne sığınıp namusluyum Ayağında takılanlara ayar oluyorum.
Bas ortusuyle namuslu olunmaz...
Namus insanin kalbindedir bence...
Bu sen bılıyosun. Benim sözüm bilmeyenlere ;)
Kapalılıkla namusun ilgisi yok. Açıklar namussuz değil. Kapalılarda namuslu olayım düşüncesiyle değil farz olduğu için kapanmalı. Çarpıtılıyo.
Olayı çarpıtıyorsunuz ne dedıgımı anlamadınız heralde neyse..
Aslinda böyle bir önyargı gecmis dönemlerin medyası tarafında empoze edildi açıklara modern kapalı olana çağ dışı psikoloji savası yaptılar ve toplumun halı
Kapalıları ya da İslam belirtisi olan herhangi bir simgeyi çekemeyenler halay çeksin :))
İsteseler de istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır..
neden islam ülkesi değilmi burası. acıga değilsek kapalıyada olmamız gerekir en doğal hakkıdır.
Örtünenlere karşı önyargılı değilim. Başını kapatıp ruhunu açanlara yorum yapamıyorum.
Ön yargılı değilim. Herkes insan. Herkesin yaşam sitili ve inandığı şeyler var diye düşünüyorum...
Beni gorunce besmele ceken carsafli teyzeleredir isyanim
asla ön yargılı deyilim
takdir ediyorum ayrıca
birde olaya kapalı açık deyilde beyin yönünden bakmak gerek
herkesin sevabıda günahıda kendine
Bilmem önyargılı değilim sadece şu ötekileştirici, baskıcı bakanlardan nefret ederim o, ilişki konusunda zaten tercihim olmadığı için sıkıntı yok.
Değilim. Sadece sevmiyorum. Tek bir kız arkadaşım vardı kapalı normal arkadaşım çok da severdim. ama sevgili olarak pek düşünmüyorum
kafanı din diye kapatdıysan yüzüne niye makyaj yaptın parfüm sıktın ya da dar kıyafetler giydin bunlarda dinin sakıncalı bulduğu şeyler
Kapalılara karşı değilim, sadece olayı amacından saptıran 'kapalılara' karşıyım.
neden on yargılı olalım kı degilim. hepimiz insanız acık olanda bir kapalı olanda ayrım yapmadım hiç
Turk milleti onyargili degiliz der sonra ulkemizde kendi milletimize bile sahip cikmayiz.
kapalılarada açıklarada değilim. herkesin hayatı kendine
Kıyafet kapalı diye önyargılı olana.
Beyninin idrak yollaeı kapalı gibi
Bir önyargı besliyoru.
Kapalilarin yuzune bile bakmazdim arama hep mesafe koyardim sebebini hic dusunmedim ki ilk sevgilim de kapali birisi oldu :)
kişiye göre değişir kapalı diye önyargılı olunmaz kapalıyken açklar gibi davranıyorsa önyargılı olunur
Ben kapalıyım ve açıklara karşı ön yargılı değilim.
Aynı soruyu ayni baslikla hemde gizli olarak ben sormustum. Tövbe fesubanallah.
Bu ulkede kimse dinen kapanmadigi icin hepsi aile baskisiyla kapandigi icin tiskiniyorum
Siz oyle saniyorsunuz!
Nefret edecek sbep bulamadiniz bir anda sallamissiniz iste!!
Bende sizin gibilerden tiksiniyorum herkesi aynı sanıyorsunuz. Ama şükür ben herkesi sizin gibi sanmıyorum. İnsanlarda var.
hyr ama kapalı bir bayan merhaba demek sanki daha zor öyle mnii
kesenlikle kimsenin gıyımmine karışmam kendime bakarım kimsenin geyimide beni ilglendirmez
Kişinin kendi tercihi saygı duyalım. Bende rahat giyinmeyi seviyorum.
hala soruluyo hala da cevap veriliyor türk milleti zekidir evet maşalllah
Ben cok kapali kapali biliyorum yatan. Dini kullanıyorlar.
Başlarını kapatiyorlar
ama bu sefer de altını açıyorlar
Kendi resmini çekip sosyal medyada paylaşiyorlar. Başörtusunun bir anlamı kalmıyor ki.
onyargili degilim ama cok da sevdigim soylenemez.
Yoo aksine kapalı. Olan. Insanlari severim
Ne onyargisi severim aksine.
kapalı biri neden kapandığını unutmamalı
Hapishane duvarları bile onlardan daha güzel. ..
Değilim hiçbir zaman da olmadım
Tabiki de hayır, insan insandir
değilim hiç olmadım kapanmak istiyorum hatta