Allah yok mu diyorsun yoksa? Gel bakalim sen bir guzel kardesim?

Allah yoktur diyen sahis ya da sahislar. Kendini modern diye kandiran seytanin oyuncagi olmayin..

Sen yoklugunu ispatlayamadigin bir allaha nasil yok diyorsun?

Sen allah yok derken kimse seni sorgulamiyor ama var diyene nerede diyorsun.

Felsefede soruya soruyla cevap taktigi yuzunden dinsiz olanlar. Simdi bende yoktur diyene bir soru soruyorum.

Evrendeki her yere baktinda mi allah yoktur diyorsun? Denizdeki her kumun altina ve gokteki her yildizin ardina baktin mi. Nasil yok dersin?
Yoklugu ispatlayamazsin ama varligini milyon sebeple ispatlarim !

Yoksa tesduf mu diyorsun? Komik olma kardesim. Bir insan oglu nasil tesaduf olabilir yapmayin bunu kendini kandirmayin. Milyonlarca atom nasil olurda tesduf olur?

Asil soruma gelince her yere baktindami allah yok diyorsun?

Ks yoneticilerinden bana ulasmalarini istiyorum baska biryerden bir care bulamadim. Yazi paylasmak istiyorum bana imkan tanisinlar lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Gizli kullanicidan bir video geldi. Izleyipde hala bir sanatkar bir allah yok diyebilen var mi :)
Güncellemeler
+1 yıl
Helal be allah sizlerden razi olsun. Yardim eden kardeslerim bu ornefide koymak istiyorum.
Bir pc kasasinda 2 entegre kendi aralarinda konusuyorlar diyelim

-sen kac volt elektrikle calisiyorsun

-2.8 sen kac voltla calisiyorsun

-3 voltla calisiyorum
der.

Ve sonra ikiside birbirine sunu sorar acaba bizi buraya koyan kim ve kac voltla calisiyor

Kasaya onlari koyan insan ve elektriksiz calisiyor

Ayni allahi sorgulayanlar. Nasil acaba neerede diyenler kadar komik
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela suradaki gercekleride unutmamak lazim. Bir kaniti daha :)

www.kizlarsoruyor.com/.../q2066742-nasil-yani-hersey-1400-sene-evvel-biliniyor-muydu-resimli
Allah yok mu diyorsun yoksa? Gel bakalim sen bir guzel kardesim?