Boyle insanlara ne yapmak lazım trafikte bu tür hayvanlara karşı kendimizi nasıl koruruz?

Trafikte böyle insanlara karşı kendimizi nasil koruruz avm otoparkı ama çok trafik var saatlerce ilerlemiyor gıdım gıdım ben de önümdeki gittikce ilerliyorum sağdan bir araç burnunu sokmaya çalışıyor ben de yer vermedim ilerlemeye çalışıyor ben gidiyorum görüyorsun daha niye geliyorsun ben gidiyorum o geliyor hala burnunu sokuyor ben gidiyorum o geliyor sonra çıktı bana nereye geliyorsun a_mina kodu_mun çocuğu dedi resmen böyle ve ben bayanım tek başına araç kullanıyorum bu nasıl bir şerefsizlik camı açıp terbiyesizz dedim yol senin mi dedim sonra cami kapayıp yoluma devam ettim mal o kadar geldi ki önümdeki kızin araca değdi önümdeki kız da çıktı ona benim araca degdiniz dedi adama tamam dedi ona duzgunce siz sağa çekin dedi böyle insanlara ne yapmak lazim çok sinirlendim benden ne bir özür diledi ne bir şey resmen küfür yedim hala kendimde değilim ve aşırı sinirliyim

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme 1
Boyle insanlara ne yapmak lazım trafikte bu tür hayvanlara karşı kendimizi nasıl koruruz?