Sevgilim çok iri yapılı kaslı bende zayıfım acaba beni gercekten begeniyor mu? yani kendisi iri yapılı ve kaslı şişman değil balıketli kızları dah?

yanı ben cok takıntılı bir kızım normaldede diyorumki kendisi cok iri yapılı benden nasıl hoşlanıyor daha etli kadıları cekici bulmuyormudur? böyle sacma seyler dusunuyorum. ben zayıfım bacaklarımda kas var sıkı uzun belim ince uzun boyluyum fiziğim orantılı ama balıketli değilim yanı etli butlu değilim cırpı da değilim yanı vucudum orantılı uzun ve narın yzumde narın burnum küçük hokka kemikli vs ama ben yiinede kuruntu yapıyorum. belkişde gercekten hosuna gitmiyorum etli kızları seviyordur kendisi iri oldugu için benimle öylesine birlikte ama şöyle bişey de var beni cok kıskanıyor istediğim hiç bişeyi giyemiyorum herseye karsııyor konustuklarıma gün içerisinde ne yaptıgıma nereye gittiğime sokakta erkekler bana bakıyormu diye falan da bakıyor yanı cok kıskanc ve sahipleniyorda. işte ben normalde cok takıntılıyım illla bir pürüz bulurum sımdı de bu takıldı kafama iri erekekler zayıf kızlarımı cok severe tli olanlarımı? kendileri iri kaslı oldukları için etlimi severler?
Güncellemeler
+1 yıl
bu takıntılarımdan bıktım surekli takıntı yapıyorum yardım edin biraz kafam karıstı
Sevgilim çok iri yapılı kaslı bende zayıfım acaba beni gercekten begeniyor mu? yani kendisi iri yapılı ve kaslı şişman değil balıketli kızları dah?