Aklinizin almadığı seyler oldu mu mesela ben buzdolabinin icindeki ışığın hep yandığını sanardim hatta kendimce kanitlamaya çalıştım:d
Sizlerinn
Sizlerinn
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer küçükken en çok erkeklerin neden tasoları bu kadar sevdiğini, Toyboxların içinden ne zaman fantastik bir hediye çıkacağını, annemle babamın gece yatarken odalarını neden kitlediklerini, eti portakallı bisküvinin neden tedavülden kaldırıldığını ve ne zaman geri geleceğini. Bunları merak ederdim, şimdilik aklıma gelenler.
Çoçucukluğumdan bu yana ve halen tek merak ettiğim şey acaba uzaylılar var mı :) ve varsalar neden bizi ziyaret etmiyorlar? Hep merak ederdim ve halende etmekteyim :).
Bu kadar gezegenlerin içinde bizler şanslı olmamız bana mantıklı gelmiyor. Bence bir nevi hayat / organizma var. Ben buna inanıyorum :).
Teşekkür ederim..
Biz karınları görüyorsak, karıncalarda bizim göremediğimiz küçüklükteki canlıları görebilir mi?
Bir insan doğduğundan beri, hiç bir insan görmeden köpeklerle büyüse onlarla iletişim kurabilir mi?
Bu iki soru küçükken zihnimi çok meşgul etmişti. Utanıp kimseye soramamıştım.
Böcekler kışın kaybolup yazın yeniden geliyor diye ne kadar böcek varsa öldürmeden topladım (10-15 tane) süpriz yumurta içinden çıkan sarı kutuların içine atıp dondurucunun şoklama bölmesinde dondurdum :) 1hafta sonra hiç biri dirilmedi :D
Cevap
54Cevap
bademi kayisinin cekirdegi sanirdim
Dansözlerin oynarken o sesin karınlarından geldiklerini sanırdım
allahi cami sanirdim
Ediz hun u Edison sanırdım
herkesin pazar günleri banyo yaptıgını sanırdım
Ha bir de arabayla giderken akşam ayın bizi takip ettiğini sanırdım falan filan daha bisürü şey
Ahahaha lütfen tek olmadığımı söyleyin 😄 daha neler neler ama insan rezil olmak da istemiyor😄
Asdsdfgdsa:)))
Camii mineraleri çok dikkatimi çekerdi içinde ne var diye çok merak ederdim. Bir ara allah oldupunu düşünüyodum sonra allah bir tanedir bir kadar çok olamaz diyip kendi tezimi çürütmüştüm :DD
kadın ların kasık bölgesinde ne olduğunu çok merak ederdim bir gün bir ablaya "abla burada ne var demiştim" kız açıp göstermişti ya hiç unutmam :D tabi 6 yaşındaydım bir sikim hisetmedim aaaaa diye baka kaldım :D
salıncakta hızlı sallanınca böyle karnında yuvarlak bir elektriklenme olur ya ben ona "karnıma dünya giriyoo" derdim :) merak ettiğim bişy yokmuş heralde düşündm aklıma bu geldi :D
çocukken arabaların-motorsikletlerin çişimiz ile çalışıp çalışmıyacağını merak ederdim :) , hemen hemen aynı renk olmasından sanırım. d
Radyonun hoparlorunun ustunde delikli bir kapak vardi oradan iceri bakardim icinde insan var mi gorebilir miym die merak ederdim 😊
küçüklüğümde kaymaklı bisküviyi nasıl yaptıklarını hep merak etmişimdir:) biri bunu bastırıyor ama bisküviyi kırmadan nasıl yapıyor diye
ben hep trenın altından bırı cekıcle vuruyor zannederdım hanı tekerler raydan raya gecınce o ses
Küçükken aslında bebek nasil olunur diye falan merak etmiyordum ama arkadaslar sormus falan annelerine anlatiyolardi bende piclik olsun diye sormuştum :D
Palyaçoların aslında katil olduklarını düşünürdüm. Herkeze iyi davranıp geceleri ara sokaklarda gülerek insanları öldürdüğünü sanardım. 😨
Diş macununun içinde ki o yeşil şerit varya onu bozulmadan nasıl yerleştiriyolar diye merak ederdim :DD
ilk depremi gördüğümde 9 yaşında falandım ve o evi rüzgar sallıyo sanmıştım çünkü hava rüzgarlıydı sonra öğrendimki bambaşka bişeymiş Allah bidaha göstermesin
evet canım :(
Buzdolabının ışığını bende öyle sanıyordum. İçine girip kapatmıştım bir defa. :)
Arabanın içindeki çakmağı yakıp, ortasına parmağımı basmışlığım var bir de. :)
burada söylerdim ama topa tutulurdum. Bende kalsın.
Yaptığının aynısını ben de yapmıştım :)
Bir de çizgi film izlerken elektrikler kesilince 3lünün fişini pirizden çıkartıp sonra da kendisine takmıştım niye çalışmıyor çalışması lazım falan demiştim :D
sende bunu kanıtlamak için buzdolabının içine girdin. ve orada kilitli kaldın bir süre.
o herkeste vardır herhalde ya.. çaktırmadan aralıktan içeri bakmalar falan :))
Ayın dünya üzerinde olan çekim kuvvetinin burçları nasıl etkilediğini merak etmiştim.. Ne günlerdi be..
Televizyonun içine nasıl giriyorlar diye düşünüyordum 😁
Ölen kişilerin Ruhlarının istediklerinin yanına gelebilirlermi diye merak ederdim 3 yaşımdan 10 yaşıma kadar hiç görmeyince bu merakım geçti. Başkada merakım olmadı merak ettiğim herşeyi sorardım babamda herşeyi uslubuyla anlatırdı.
Ben büyümenin ve adam olmanın nasıl bir şey olduğunu merak ederdim büyüdük bir b*k olmuyormuş çoğu adam dediğimiz daha adam olamamış :D
Nasıl çocuk oluyor diyordum evlenince oluyor diyorlardı :)
bir çizgi film vardı Heidi diye. Onun yediği peynirin tadını merak ediyodum.
Tüp ile bizdeki gaz aynı sanardim :D ve biz bu tüplere neden bu kadar para veririz ki kendimiz doldursak diye düşündüm :D
Polisler neden suçluyu yakalamaya giderken siren çalarlar, yakalayana kadar suçlu kaçmaz mı? derdim.
Hala bulamadım
Merak degil de. Isiklar sonunce karanlikda hep birileri mi yuruyor evde birileri mi geziyor diye dusunurdum. Gece hic tuvalete gitmedim 16 yasima kadar :))
Cok igrenc duygulardi :))
Uzayda bosluktayken bir yere surukleniyormuyuz yoksa kendi kendimizi yonlendirebiliyormuyuz? Halen öğrenemedim ;)
Ben düşündüm de ne oldu cevap mechul ;)
yan komşulardan gelen tv seslerini ben duvarda yaşayan insanların varlığıyla yorumlamıştım ve kızların pipisi var mı acaba deerdim
teypler hep ilgimi cekerdi...
nasil bir hayal gücüyse sarkicilarin teypin icinde oldugunu sanardim
Hidrolik hortumlarının patlamadan nasıl dayandığını hep merak etmişimdir
:))))
Sonradan öğrendim ki hortumlarının içinde ince Çelik teller varmış ondan patlamıyormuş kolay kolay :)))
Her şeyi allah yarattıysa, televizyonu kim yarattı diye sormuşum babama..
Benim saatlerle sıkıntım vardı. Her gördüğüm saatin içini acip tamir etmek isterdim :))
;) kişiliğim de ilginç zaten boşver :D
Camiyi Allah sanardım :D televizyon izlerken onlarda beni görüyor sanardım :D
Yer çekimini merak etmişimdir ya gök itiyorsa diye :)
Bu insanlar nasıl bankadan para cekiyor diye düşüne düşüne çıldırmıştım.
Ağaç topraktan çıkıyorsa, toprak neden ağaçtan çıkmaz?
Sisteme göre garip bana göre ise kafamın içindeki sorular. :P
Daha bir sürü şey var aslında yazsam buraya sığmaz :D
Bulutları kim tutuyor, bulutu tutanı kim tutuyor? :D
Küçükken TV'deki bütün karakterlerin o cihazın içinde olduğunu düşünürdüm. Tamam, üstüme gelmeyin..!
Rüyamda hep sihir yaptığımı falan görüyodum. Deniyodum kendi kendime.
Ben taslar eriyebilirmi merak ederdim sonra lavlarin erimis tas oldugunu ogrendim
gece arabayla bir yere giderken Ay bizi takip ediyor sanardim
Ayı yakalamak için habire koşardım :D ama ben koştukça o kaçardı :)
Arkamizda biri var hissi o his gercekmiydi bunu merak etmistim knk. Bulamadim tabi cevabini.
quadcopterleri merak ederdim onun dışında bende buzdolabı fanını merak ederdim
Ben çamaşır makinesi neden dönüyor diye düşünüyorum hala
ben merak edip, deneyip, yanılıp öğreniyodum. çok yaramazdım çok. sonradan uslandım..
beraber yaramazlık yapacağın arkadaşların çoktan büyüyünce, sen de uslanıp büyümek zorunda kalıyosun. oysa ben, her zaman çocuk kalmayı tercih ederdim
valla cocukken merakım vardıda hep bana gosterırlerdı neyın ne oldugunu
şimdi çocukluğu bırakta niye bu kadar güzel kızlar varken dünyada biz yalnızız mk
soru başlığı yap hacı :D
Ben çocukken
annem ve babamın idrarlarinı yapmadıklarini sanıyordum
güneş dağın ardına batınca battığı dağin ardındaki yerlerde gündüz olup olmadığı
Babam Çilekli Pasta yapmayı nerden Öğrendi,
Kadınlar nasıl hamile kalıyordu çok merak ediyordum, erkekler niye doğuramıyordu, kızlar gerçekten de mıçıyormuydu..
falan kafamda deli sorular..
ben seni hayal ederdım nasıl bırsey olacagını fızıgını felan :(()) ama...
pokemonlar gibi uçabilir miyim diye hala merak ediyorum
Hava da uçak doğru bizim eve geliyordu babama uçak geliyor bizim eve diye 😃
televizyonun içindekilerde beni görüyor mu acaba :D
çocukken bu siteyi mrk ediyodum buraya geldim insanları gördüm büyüdüm.
Çocuk nasıl yapılır diye düşünüyordum.
Nasıl çoçuk yapıldığını :)
baklavada kıyma mı vardı ceviz mi?
Çok zordu😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar