örneğin ben küçükken yolda yürürken herkesin bana çarpmasını hayatın kuralı sanıyordum :D küçücük çocuktum ayak altında olursam tabi herkes çarpar :D siz neleri ne sanıyordunuz :)
Cevabın nedir?
Küçükken bir bakıcım vardı adı Sinem'di bana 6 yaşında büyü yapmayı öğretti ilk başlarda çocuk olduğum için eğlenceli geliyodu sonra Ümeyze isimli Zuzula kabilesinden kadın bir cinle tanıştırdı beni büyüyü onla yapıyomuş ben eskiden büyünün çok iyi birşey olduğunu sanırdım sonra Ümeyze bir bebek yaktı kül etti Sinem teyze de o cini kıskandığı kişileri öldürmek için kullanıyomuş sonra her iyi şeyin dua ve ibadet ile olduğunu öğrendim.
310 Yorumla- +1 yıl
tövbe bismillah ciddi ciddi mi yazıyosun :D
- +1 yıl
gayet ciddiyim yaptığı büyü mıra büyüsü yani babillerden kalma ayna büyüsüydü ve o cinlerin 88. nci kavmini kullanıyodu sonra babaannem ben 8 yaşındaykende evimize hamsa büyüsü yaptı annem ile babam ayrılsın yuvamız bozulsun diye babam ben 11 yaşındayken öldü annem'de akıl hastası yani amnesia hastası oldu.
- +1 yıl
ben korktum şimdi
- +1 yıl
amin
- +1 yıl
mıra yani ayna büyüsünü şöyle yapıyodu bir tane yünden bebek yapıp içine et koyuyo ve o kıskandığı kişinin fotoğrafını veya kılını tüyünü o bebeğin içine yerleştiriyo ve ayna ve mumlar karşısında zehir tütsü damlalarıyla o bebeğin anlına kalbine ve avret yerine o zehri damlatıyo ve o kişiye ne olmasını istiyosa yazıp ayna karşısında yakıyo ve aynada o kişinin sureti beliriyo ve emrindeki cinlerde o kıskandığı kişiye gidiyolar isterse öldürüyo isterse arasını bozuyo ama hep kötü şeyler.
- +1 yıl
sen iyi misin simdi sana musallat olmuyolar mı cok ugrasma derim
- +1 yıl
iyi bakalım:)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. büyüyünce herşeyin mükemmel olacağını sanardım.
28 Yorumla- +1 yıl
olmuyor muymuş :)
- +1 yıl
ne gibi :D
- +1 yıl
ben hala küçücük şeylerle mutlu oluyorum annem bana bir gülümsesin ben yine mutlu oluyorum:)
- +1 yıl
ne güzel konustun be :)
+1 yılmandalinayı portakalın yavrusu zannederdim, uslu çocuk olunca şirinleri görebileceğimi, karıncalar tek sıra halinde hızlı hızlı yürürlerken karıncalar aleminde bir yerde olay var oraya yetişmeye çalıştıklarını, gökyüzünde sis bırakan jet varya hani :) onu süpermenin yaptığını :D, çok çok küçükkende öğretmenlern sıraların üzerinde doktorların sedyelerde yattıklarını, kim ne mesleği yapıyorsa orasının onun evi olduğunu zannederdim :D
23 Yorumla- +1 yıl
yaa ben herkesi en iyi cevap yapmak istiyorum ama cok güzel bu daa:)
- +1 yıl
:D teşekkürler, asıl sen en güzel sorusun son zamanlarda gördüğüm, ilk defa kahkahayla güldüm bir sorunun cevaplarını okurken :)) ve çocukluğumuzu hatırladık ne güzel teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılBabamın aklımı okuyabildiğini düşünürdüm. Çünkü her defasında ne diyeceğimi, ne isteyeceğimi bilirdi. :D
Barbie bebeklerimin gece canlandığını düşünürdüm.
Öpüşünce hamile kalınabildiğini düşünürdüm.
Tv'nin hoparlörüne yaklaşıp bağırdığımda Tv'nin içindekilerin beni duyabileceğini falan sanardım.
Ne malmışım :D13 Yorumla- +1 yıl
cok tatlıymıssın bence :)
- +1 yıl
babam aklımı okuyabiliyor diye korkudan kötü, yaramaz şeyler düşünmemek için kendimi zorluyordum resmen. Duyarsa benim kızım kötü diye üzülür sanıyordum :D:D:d
- +1 yıl
ayy ne masumduk beee :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
44Cevap
en güzel cevap geliyor
ben küçükken mahallede kız arkadaşımla bizim evde evcilik oynarkene
sandalyeyi ev yapıp altına girerdik o sıralar nedense benim alet kalkardı bende sanırdım ki bendeki aletten kızlarda da aynısı var kıza gösterdim hadi sende göster bana diye kız korkup kaçmıştı
ne günlerdi beee33 Yorumla- +1 yıl
yaa en güzel cevap
- +1 yıl
olmadıı:(
+1 yılşarkı kelimelerini başka sanırdım
alfa diymem balfa diymem yanakları gülfa diymem
levent yükselin şarkısı var sevdiğim zalim orda avare oldum serseri oldum ter gibi yarra... sanırdım megerse terki diyardaymıs hatta sasırırdım nası izin veriyolar diye :D12 Yorumla- +1 yıl
hahahaa ay komiksin ha :D
- +1 yıl
soner arıcanın derbeder sarkısı bide cektiği bu pi. lere sanırdım şarkı sözlerinden başka bişeyde gelmiyo aklıma
ben gene iiyi eşşek kadar arkadasım cocukların nası dünyaya geldiğinden haberi yoktu :D
+1 yılKüçükken Çoruma giderken otobüste uyumuştum ablam sen uyurken gece gezegenler arası yolculuk yaptık Çorum uzayda demişti 1 sene Satürn'ü Çorum sandım. bir kerede yine ablam yol çalışması yapan adamları gösterip bu adamlar yerin altında yaşıyo biliyomusun orda küçük evleri var demişti yine inanmıştım :c
23 Yorumla- +1 yıl
yalnız ablanı takdir ettim cok iyi bir hayalgücü var :D
- +1 yıl
Ohoo binlerce kez kekledi beni onun yüzünden şizofren oldum :D
- +1 yıl
olsun ablanı sevdimm:D
Ben küçükken tavuk göğüsü tatlısını sadece isimden ibaret oldugunu sanıyodum ve 14 yaşımda acı gerçeği ögrendim, o tatlının içinde gerçekten tavuk varmış anammmm skandall:-(
13 Yorumla- +1 yıl
nee içinde tavuk mu varmış :s
- +1 yıl
neyse hic yememistim :))))
+1 yılKimse beni leyleklere inandıramadı en son mücadeleyi bıraktılar :D
Akıllı çocuktum şimdi :) Ben onları kandırıyordum ya da onlar kanmış gibi yapıyordu.. :D :D11 Yorumla- +1 yıl
ben kapıcının kızıydım sözde içeri kaçıyodum hep kapıcı gelince beni almasın diye :D
+1 yılCami minaresini Allah sanardım tövbe tövbe Allahın gücüne gitmesin de çocukluk işte :)) ezan okunurken sevinirdim Allah okuyo diye heyecanla koşar o minareye bakardım :)
12 Yorumla- +1 yıl
ay evet ben de hahaha aynen yaa:D tek değilmişim:D ben bakamazdım minarelere utancımdan :DDDD
- +1 yıl
Hahaha :D bende sevindim bak şimdi yalniz olmamak güzel :D
+1 yılBabam müdürlük yapıyordu bir gazino da. Çalışmaya gidiyorum oğlum dediğin de iş yerin de ki fotoğrafın da gördüğüm daktilo da yazı yazıp çalıştığını sanırdım. Çocukluk işte :D
14 Yorumla- +1 yıl
ne yapıyordu ki baban :D
- +1 yıl
Gazino yöneticisiydi işleri organize ediyordu işte ben çalışmanın ne anlama geldiğini kendi hayal dünyam da öyle kurgulamışım 90ların çocuğu olmak böyle birşey :D
- +1 yıl
hahaha daktilo babası :)
- +1 yıl
:)))) Aynen
birçok şeylerin başlangıcı 18 yaşında olur ya hep, ben de 18 yaşımıza geldiğimizde isimlerimizin değişeceğini sanırdım.
11 Yorumla- +1 yıl
ben 18 yaşımıza gelince artık anne babayla hiç konuşmicaz sanıyodum reşit olmak istemiyodum:D:D
+1 yılAy'ın bizi takip ettiğini sanırdım.
Tövbe Haşa Allah'ı seçilmiş sanırdım derdim acaba ben Allah olsam ne yapardım hayal kurardım şöyle yapardım böyle yapardım gibi neden ben Allah değilim dersim.
Bulutları pamuk sanırdım.12 Yorumla- +1 yıl
oha hahahaha :D:DD
Ülker halleyi gerçekten yarım sanıyordum ilk aldığımda tam olduğunu görünce oha çok şanslıyım demiştim :D
43 Yorumla- +1 yıl
Ayy sesli guldum
- +1 yıl
hahah :D:D
- +1 yıl
lan :D çok güldüm
büyükbabama Allah nerde diye sormustum tavanı göstermişti kısa sürede olsa tavanı Allah sanmıştım :D
22 Yorumla- +1 yıl
hahahahha sesli güldüm ya:D:D
- +1 yıl
İyi ki şiddetli deprem olmamış tavanla kavuştuğunda Allah'a kavuştuğunu sanırdın :)))
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu yaşımda yıldızlara düşmanım. neymiş efendim yıldız kaydığını gördüğün zaman dilek tutarsan dileğin oluyormuş... terbiyem müsaade etmiyor... gördük ne oluyormuşuz !!!
13 Yorumla- +1 yıl
olmuyor muymuş:D
- +1 yıl
Futbolcu olacaktım güya ama benden inşaatçı çıktı... sence oluyor muymuş?
- +1 yıl
olsun çok şükür bir mesleğin var hayallerin olmasa da karnın doyduğu sürece bence bir problem yok sen de mutlu olmalısın:)
Küçükken sokakta ıssızdı kadının biri pedini çöpe attı bende tam farkında değildim. Çöpe baktım o gün kadınların onu altına yaptığında kullandığı sanmıştım :D Kadının yaptığıda ayrı bişey dışarıya atıyor felan :D
11 Yorumla- +1 yıl
hahah kadına bak be :D
11. yaş günüme kadar hogwarts'tan mektup bekledim ben ya :(
11 Yorumla- +1 yıl
hahaha ayy ne masumca :D
+1 yılevliliğin yüzükle olduğunu sanırdım. kişiye ait bir yüzük olur ve onu kim takarsa onunla evlenmiş olduğunu düşünürdüm :D
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha ben de biri birini dudaktan öperse bebeği olur derdim :D:D:D
- +1 yıl
asdfgfds :D
+1 yılhep 4 -5 işe girip 1er 2şer yıl çalışıp hemen emekli olucam derdim. isteyen istediği zaman emekli olabiliyo sanıyodum ve çalışanlara niye emekli olmuyo ki bu embesiller demişliğim vardır
11 Yorumla- +1 yıl
keske öyle bir imkan olsa hahahha :DD:D
TV de dizi veya reklamlarda gördüğüm birinin rol yaptıklarını değil de gerçekte o kimlikte olduklarını sanırdım. Sonra başka bir yerde tesadüfen gerçek ismiyle filan görünce de şaşırırdım :)
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha gercekten eskiden reklamlar cok dikkatimi cekerdi benim de simdi cok yapmacık geliyo :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılölen insanların selası verilirken erkeğin eşi ölürse ailesı vefat etmiş denir ya hani ben duyunca ailecek ölmüşler sanıp üzülürdüm :D tırnaklar plastikten yapılmış sanıyordum :D
11 Yorumla- +1 yıl
cok masumsun yaa :)
kuşların gerçekten ispiyoncu olduklarını düşünüyordum.
13 Yorumla- +1 yıl
nedenmiş cidden merak ettim:D
- +1 yıl
aaa kuşlar söylediii aaa :D:D:D
+1 yılHava bulutlu olduğunda akşam dışarda olursam üzerime düşecek sanıyordum:D
14 Yorumla- +1 yıl
ben bulutların üstünde yürüyebiliriz sanıyordum:D
- +1 yıl
Veya bulutları pamuk şeklinde yumuş yumuş sanıyordum:D
- +1 yıl
ben hala bulutlara dokunmak istiyorum:D
- +1 yıl
Bulutlar dokunanileceğin bir şey değil. Bende öyle sanıyordum dokunmak istiyordum ama değil:)
+1 yılAllah ı minarede yasıyor sanırdım :) pokemonların insanlardan ayrı bir dünyası var sanırdım :)
13 Yorumla- +1 yıl
ben minareyi direk Allah sanırdım:D:D:D
- +1 yıl
Bunu dun ablmla knustuk bnde öyle sanirdim allah mevzusunu
- +1 yıl
Lütfen Allah hakkında konusurken biraz daha dikkatli olalım.. Allah mevzusu falan yakısık tabirler degik
- Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılArabayla giderken ayın bizim arabayı takip ettiğini düşünürdüm :).
13 Yorumla- +1 yıl
aa evet eveet :D:D ay beni eve kadar takip ederdi gece de ben uyurken beni izlesin diye camları açık bırakırdım süslenir uyurdum :DD:D
- +1 yıl
Haha ben süslenmiyodum ama hoşuma gidiyodu bizi takip ettiği için :D.
- +1 yıl
Bendeee
+1 yılKinder cikolatalarin icinden konusan oyuncaklar cikacak sanirdim ya da cizgi filimdeki sirinleri uslu bir cocuk olunca gorebilecegimi;)
12 Yorumla- +1 yıl
ben bir keresinde oyuncakcıda sirinlerin oyuncağını görmüstüm uslu olduğum icin gördüm sanıyodum:D:D
- +1 yıl
Aha oda iyimis;)
sana kızımı vereceğim diyen teyzelerin doğru söylediğini zannediyordum bayağı bir evlilik yapacagım herhalde diyordum ama yalanmış kandırmışlar beni :(
16 Yorumla- +1 yıl
hahahaha gel ben seni benim torunuma alayım ^_^
- +1 yıl
şey benim işim çıktı :)
- +1 yıl
torunum yok malesef:)
Tümees kidoos larındaaan bir selaam yollaaaa diye bir şarkı biliyodum :D
15 Yorumla- +1 yıl
aramazsa narama ya raramazsa narama?:D
- +1 yıl
o hangi sarkı ya :D
- +1 yıl
aaay :)
Çok eskiden "Sıhhatler olsun"u "Saatler olsun" diye bilirdim. :)
12 Yorumla- +1 yıl
ben hala saatler olsun diyorumm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılben eskiden yağmuru şey sanırdım Allah evinin balkonunu yıkıyormuş da artık sular üstümüze dökülüyormuş sanırdım
14 Yorumla- +1 yıl
hahaha bir de ben ne sanardım biliyor musun cami minaresini (haşa) Allah sanardım önüme eğilir geçerdim hep çocukluk işte 5 yaşına kadar da böyleydim :D
Cevap sahibi+1 yılben ezanı Allah okuyor sanırdım. :D
Cevap sahibi+1 yılçok masum ve günahsızdık ama
- +1 yıl
evet öyle ya tek öyle sanan da ben değilmişim sevindim bak şimdi :)
+1 yılbende küçükken eskiden hayat karanlıkmıydı diyordum. fotoğraflar siyahtı ya videolar filan 1930lu yıllarda :D
11 Yorumla- +1 yıl
ben siyah beyaz fotoğrafları görünce çok eskimiş olduğu için kararmış sanardım:D:D
+1 yılabilerimin seni kulağından tutup tavana asarım demesi çok gerçekçi gelmişti. aklım almıyorduu :D
26 Yorumla- +1 yıl
Ablmla khkaha attik
- +1 yıl
:D mesaj nye atmıyon , atarsın tabii :)
- +1 yıl
atsın tabi ya :)
- +1 yıl
çok şekersin yaa :D
- +1 yıl
bana mı dedin sen o mesaj atsanayı :D
- +1 yıl
iwet dedimde geç farkına wardın :D
Uslu durursam şirinleri göreceğime inanıyordum :p hahhaha
14 Yorumla- +1 yıl
ben uslu durdum ve gördüm :)))
- +1 yıl
çok iyiler oyuncakcıda gördüm:D
Bulutları pamuk sanıyordum hatta üstüne çıkarsak basarak yürürüm diyordum :D
12 Yorumla- +1 yıl
aynen yaa diyordum ki bilmiş bilmiş büyüyünce bulutla seyahat ettircem herkesi :)
sineklerin gece sivrisineğe, gündüz de kara sineğe dönüştüğünü sanardım:):););)
16 Yorumla- +1 yıl
vaaay cok zekice kız aslında :DDD
- +1 yıl
vay be küçüklükten belliymiş :DD
- +1 yıl
:D ne tatlı be
Dünya sadece oturdugum yer diyebiliyodum :D baska insanlar yok diye düşünüyordum :D
18 Yorumla- +1 yıl
hahah ben de türkiyeyi samsunun başkenti sanardım :DDD duyduğum her il benim için samsunun bir ilçesiydi :D
- +1 yıl
ah ne masumduk be:D:D
- +1 yıl
ben mahalleye de çıkmazdım :D:D
- +1 yıl
asosyaldim be cocukken :D:D camdan bakardım el sallardım :D
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Babama evin diregi dedillerinde evin tam ortasinda bir agac oldugunu ve evi ayakta tuttugunu dusunurdum
12 Yorumla- +1 yıl
ben ağaç olduğunu düşünmüyorum ama hala evi ayakta tuttuğunu düşünüyorum:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben sadece benim tuvalet ihtiyacımı giderdiğimi sanıyordum
12 Yorumla- +1 yıl
ayy niye :DD:D
Cevap sahibi+1 yılbilmem ki çocuk aklı işte :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıltom ve jerrynin gerçek olduğunu sanıyodum ve annem onların gerçekte olmadığını söylediğinde de yıkılmıştım:)
23 Yorumla- +1 yıl
ben hayvanların konustuklarını düşünürdüm sihirli annem gerçek sanardım bir de allahım nolur benim de sihirli güçlerim olsun diye dua ederdim :D:D
Cevap sahibi+1 yıl:)) bide arabayla giderken aslında ağaçlarında arkaya doğru koştuklarını sanıyodum bak geliyo aklıma yavaş yavaş:))
- +1 yıl
ooo çok mantıklı aslında:D:D
+1 yılOkuldan kurtulunca hayatın güzelleşeceğini sanırdım.
12 Yorumla- +1 yıl
ya o değil de ben okuldan hala kurtulamadım kurtulamıyorum bitmiyo:D
- +1 yıl
O günleri çok arıyorum. Özlüyorum oradaki arkadaş ortamını. : )
Yalının ismini yalın diye biliyordum hüseyin oldugunu ögrendim :D
11 Yorumla- +1 yıl
ne :((( hüseyin miymiş :D:D:D
1.70 boyunda taş gibi hatunun mini etek giymesine babası kızıyormu diye merak ederdim ;) :))))
110 Yorumla- +1 yıl
kızıyor muymuş :D
- +1 yıl
sen nasılmışsın :D
- +1 yıl
göremedik kii :)
- +1 yıl
cok beklemek beklentiyi artırır;)
+1 yılMaç izlerken kamera futbolcuları yukardan gösterdiği için onları hep cüce insan sanmışımdır :/
12 Yorumla- +1 yıl
hashaha ayy ben de baba bunların boyu niye bu kadar kısa demiştim:D
- +1 yıl
Aynen ya :D utandım. s :D
+1 yılSınıfta kalmanın tüm yaz tatili boyunca sınıfta oturmak olduğunu sanırdım :D
17 Yorumla- +1 yıl
hiç kaldın mı sınıfta :DDD
- +1 yıl
Yok kanka ayıp ediyosun bak :D
- +1 yıl
pardon kardesim:DD
- +1 yıl
Eyvallah :D
- +1 yıl
Trabzonlu musun sen :D
- +1 yıl
:((((((((((((((((
- +1 yıl
:'(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl- Cami minarelerini uzaya fırlatılan Roket sanırdım
-haber spikerlernin bizi izlediğini sanırdım11 Yorumla- +1 yıl
düsünsene bizi izlediklerini :D:D televizyonu acmazdım hiç dağınıklığı görmesinler diye :D
Büyük olan berkesı akıllı sanıyodum. Küçük cocuklar daha akıllıymıs
12 Yorumla- +1 yıl
öyle gercekten ufacık cocuklar ama akıl küpü :)
ben televızyonun ıcınde adamlar var sanırım bıde kasetlerin içinde
16 Yorumla- +1 yıl
küçükken televizyon yoktuu :)
- +1 yıl
cok fakiriz :((
- +1 yıl
bilmiyorum 2xper olunca atarsın sanırım
+1 yılhayallerim daha ufak daha ulaşılcak şeylerdi şimdikiler gibi beni yiyip bitirmezdi
16 Yorumla- +1 yıl
tek hayalim barbi bebeklerdi bee:D
- +1 yıl
üniversite iş güç araba evlilik gezmek daha sayammı :)
- +1 yıl
küçükken bunları hayal ettiysen helal olsun:D
- +1 yıl
şimdiki planlarım lan bunlar hahahha :D
- +1 yıl
baya bir farkettim:D
- +1 yıl
ah be gülüm :)
+1 yılcedric tvye çıktıktan sonra evine gidip uyuyordu. şirinle bizim bahçedeydi.
12 Yorumla- +1 yıl
cedric 8 yaşındayken ben de 8 yaşındaydım şimdi ben 18im o hala 8 :)
- +1 yıl
:)) aynen dhgdfh
Küçükken o şimdi asker canı neler ister derken pasta börek sanıyordum meğer olay çok farklıymış :D:D:D
14 Yorumla- +1 yıl
hahahaha ayy şu an farkettim ben de:D
- +1 yıl
gec kaldın be :D
+1 yılKüçükken sadece melekleri bebeklerin gördüğünü sanırdım taki onu görene kadar :)
16 Yorumla- +1 yıl
nasıl yani melek mi gördün:D
- +1 yıl
Evet :)
- +1 yıl
nasıl yani :D
- +1 yıl
Melek derken hoşlandığım kızı kastettim :)
- +1 yıl
ay öyle desene bir an tırstım:D
- +1 yıl
Hahha :)
+1 yılben haşhaşı uyuşturucu diye bildigim için annem haşhaş tan bişey yapınca anne uyuşturucu yediriyon bize diyordum :DDD
07 Yorumla- +1 yıl
sonradan nasıl haşhaştan uyuşturucu yapıldıgını babam anllatınca bende oh be demiştim :D
- +1 yıl
hahaha yalnız haşhaşla uyuşturucu arasında bir bağ olduğunu şu an öğrendim:DDD
- +1 yıl
haşhaşın ustune bıcak atınca oluşuyormuş...:)
- +1 yıl
anlamadım nasıl bıcak atınca:D
- +1 yıl
internete yaz oku :D araştır biraz ben araştırmayı severim gir bak :)
- +1 yıl
bakıcam:)
- +1 yıl
ya benim profilime gir orda facebook adresim var eklermisin?
+1 yılserçeleri güvercinlerin yavrusu sanıyordum :))
15 Yorumla- +1 yıl
ohaa çok mantıklııı :D
- +1 yıl
bencede :D
- +1 yıl
Bir gün de yatağa yattım sonra gözlerimi açtım her yer karanlık :S kör oldum sandım çok korktum.. sonra içerden annemin sesi geldi kıpırdamayın mum getiriyorum diye :D
- +1 yıl
hahahaha ay ne komik kızsın ya :D:D
- +1 yıl
biraz öyleyimdir :P
küçükken beni leylekler getirdi sanıyodum-.-
13 Yorumla- +1 yıl
hahaha şimdi kim getirmiş biliyor musun ^_^
- +1 yıl
bana da senin annen kapıcı ben şimdilik bakıyorum sana derdi kapıcı gelince iceri kacardım beni almasın annemden diye :DDD
Diğer konusunda 403 cevap paylaştı. Camiyi Allah sanmak :)
11 Yorumla- +1 yıl
o herkeste varmıs cok mutlu oldum ya :D
+1 yılBüyümenin güzel bir şey olduğunu sanardım :D
11 Yorumla- +1 yıl
ooo iyi cevap:) hangimiz sanmadı ki :)
güdük necmiyi düdük necmi diye bilmem :))
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha aynen aynen baba bu adamın düdüğü nerde diye sormuşluğum vardı :D
televizyonun içinde insanlar olduğunu düşürdüm :/
11 Yorumla- +1 yıl
öyle aslında ^_^
+1 yılDağları dinazorlarin mezarı zannederdim :p
11 Yorumla- +1 yıl
oha cok mantıklı yalnız :DD
mandalinaları portakaların çocukları sanardım :)
110 Yorumla- +1 yıl
aslında çok mantıklı geliyo bana hala ::D:D
- +1 yıl
evet canım eskiden cok masumduk ah ah :)
- +1 yıl
Kızlar Ayyyy çok tatlısın diyor ya erkeklere benimde sana diyesim geldi. mandalinalar portakalların çocukları :)))))
- +1 yıl
en iyisi değil mi :)
- +1 yıl
Bence bu küçük çocuğumuz en tepeye taşıyalım !!!
- +1 yıl
taşıyın :D
- +1 yıl
Khkaha attm
+1 yılTweety'yi dişi kuş sanardım, ama erkekmiş :)
13 Yorumla- +1 yıl
ohaa erkek mi o :DDDDD
- +1 yıl
Erkekmiş :)
- +1 yıl
şoktayım bak simdi :D
Diğer konusunda 64b cevap paylaştı. Hayallerin gercek olacagını sanardım :D
28 Yorumla- +1 yıl
ne hayalin vardı küçükken:)
- +1 yıl
ne oldun:D
- +1 yıl
pilottan daha iyi bence :D
- +1 yıl
ayakların yere basıyo en azından :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılmemeler dikkatimi çekerdi alt tarafla hiç ilgilenmezdim gecelere kadar bekler erotik film beklerdim 6 yaşındaydım sanırım
11 Yorumla- +1 yıl
pis adam küçükten belliymiş
- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri