nufusa kayıtlı oldugu yer onemli. ben ankaralıyım acemı bırlıgım tokata cıktıgında babam ıyı daha oteye yollamazlar dedı, lıcede aldım soluğu. doguya deseler japonyadan cıkacaktım demek ki, bu işler sans ısı emın olun, bazıları sanslı dogar. bazıları sanslı yasar. vatanın heryerı bızım. bayrak olan heryerde asker olmaktan gurur duyar turk evladı.
Dayım acemi birliğini İzmir Narlıdere'de yaptı usta birliği için Kıbrıs'a gitti. Ben Sivas'ta acemi yaptım, sonra Edirne'ye düştüm. Ama İzmir acemi birliği olan askerler genelde Kıbrıs, Kıbrıs olmazsa büyük ihtimal doğu ya gidiyorlar. Ama doğuda askerlik daha rahat anlatırım ama uzun sürer baya. Hayırlı olsun, tez tezkereler.
Türkiyenin en rahat yeri diye gittim sürünmediğim gün kalmadı interkafe felan var rahat ama acemi birliği ne kadar rahat olabilirki oturacak zamanı olmaz boş durdurmazlar , ama sana yardımcı olurum bir tahminde bulunurum , nişanlın nerde doğdu aslen doğduğu yerdemi yaşıyo yoksa başka şehirdemi , evin tek erkek çoğumu yoksa var mı başka
Doğu gitme ihtimali yüksek evin tek erkek çoğu olanların bazıları doğu değil batıya gönderiyolar benim arkdaşlarımdan çok oldu ama sana bir akıl vereyim nişanlına söyle muhabereci olmasın normal asayiş olsun ve orda söylesin batıya düşübilir ozamn
İzmir'in neresi? benim erkek arkadaşımda izmirde ama usta birliği? Batıda acemilik yapan genelde doğuya düşüyor. Nüfus kütüğü de önemli olabiliyor o gönderimlerde. Askeri sınıfı da önemli elbette.
En İyi Cevaplar