Bilecik merkez ise geçmiş olsun. Doğu taraflarına gitme olasılığı yüksek 4 sene Bilecik'te yaşadım askeriye olarak Türkiye'nin en zorlu yerlerinden birisi ama Merkez Jandarma. Yine de çok tasalanmayın güzel bir yere düşme imkanı da mevcut. Bilecik 9. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığına gelen ve burada yoğun bir eğitime tabi tutulan acemi askerler, 9 haftalık eğitimin ardından "usta er" olarak görev yapacakları birliklerine gönderilirler. "Kınalı kuzular", alayda bulundukları 9 haftalık sürede yanaşık düzen, mekanik nişancılık, atış, tek er muharebe, jandarma asayiş ihtisas, münferit ve destek sıralarıyla atışlar, patlayıcı maddeler ve tuzaklarla mücadele, jandarma devriyesinin görevi icra esasları ile toplumsal olaylara müdahaleden oluşan eğitimlerden geçirilip asıl görev yerlerine giderler.
Merhaba kardeşim benim askerlik yerim bilecik merkeze çıktı herkes diyo zor bir eğitimi var ve diyorlar kesin doguya gidersin %80 90 doguya gidersin diyorlar
Merhaba kardeşim benim askerlik yerim bilecik merkeze çıktı herkes diyo zor bir eğitimi var ve diyorlar kesin doguya gidersin %80 90 doguya gidersin diyorlar
Bende bileceği de acemi birliğimi ama usta. Birliği doğdua. Olur genelde bilecek. Denn tim eğitir jandarma timi doğunun her yerine gider bilir. Meslek ci veya aaaaaa şöför olursa bir ihtimal doğu olur
Bilecik'ten Şırnak'a gönderileni çok duydum. Kütüğü neresi o da çok önemli bir unsur bu işlerde. Ama genel olarak batıda yapan doğuya düşer diye bir genel ifade var. Sıkma canını sayılı gün çabuk geçer, umutsuzluğa da kapılma. Her şey nasip, kısmet meselesi. Umarım sağ salim askerlik görevini tamamlar ve yanına döner.
adını soy adını telini vet karsılayayım bilecikte 100/90 dogu 100/10 batı bende bilecikli olmama tagmen bilecikte yaptım usta Ankara ama 20 tane doguya gidiyorsa 1 tane batı...
acemi birliğimi aydın da jandarma olarak yaptım bölüğümden bir kaç kişi hakkari ve diyarbakır bölgelerine gönderildi dediğim gibi biraz şans kısmı var @kimtutar
En İyi Cevaplar