Neden Atatürkü Seviyorum da, Mısıroğlundan Nefret Ediyorum?

Kadir mısıroğlu dediğimiz adam antikemalist ve atatürkün gerçeklerini günyüzüne çıkarmak için ömrünü adamış birisi ama keşke atatürke yorayacağı kafayı dine yorsaydı kendine bir kere bile ulan ben neden müslümanım? Diye sorup, sorgulayıp, araştırsaydı belki bugün daha farklı hatırlanabilirdi. Arkadaş Atatürkü anlamak için önce şu dinlerin bir palavra insanları kandırmak için ortaya çıktığını anlamak lazım. Ondan sonra gerisi gelir ztn. ATATÜRK diyorki biz ilhamlarımızı dogmatik kitaplardan değil doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. Çokta güzel demiş. Atatürk yüce Türk ırkına bunu aşılamak istemişti aslında. Dinlerin palavra olduğunu Türklerin zorla, dayatmayla müslüman olduğunu, dinlerin tek amacının fakirlerin şükretmesi için ortaya çıktığını, tamamen insan yazması olduğunu aşılamak istemişti. Ve bunları hilafeti, devletin dini islamdır ibaresini, arap alfabesini vs. vs. kaldırarak başladı işe. Eğer bugün bir avrupa değilsek, bir abd değilsek, bir kanada değilsek bunun en büyük sebebi islam belasıdır. Atatürkte bilirdi bu kadar tapmaya meraklı millete bundan sonra padişahınızda, kralınızda benim ulan diyip saltanat sefası sürmeyi ama o Türk milletine siz insansınız, siz padişahın kulu değilsiniz demeyi tercih etti. Bir zamanlar bende kadirmısıroğluna üstat diyen, antikemalist biriydim. Sonra dedimki neden ben bu atatürke nefret duyuyorum, islam Düşmanı olduğu için mi? Sorusunu sordum ve ardından peki bu adam neden islama düşman acaba? sorusunu sorup araştırdıktan sonra hakikati buldum. Ayrıca kadir mısıroğlu kim ki Şengör, Ortaylı, İnalcığın yanında?

Neden Atatürkü Seviyorum da, Mısıroğlundan Nefret Ediyorum?