Diğer Tavandan neden sesler geliyor ya korkmaya başladım:(? hgfhfhgg Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor En üst katta oturuyoruz fare olabilir mi acaba🥺 Güncellemeler+1 yıl Kedi değil kedinin çatı katında ne işi var😒 Tavandan neden sesler geliyor ya korkmaya başladım:(? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Bence yukarıdan geliyordur 0 0 Yorumla
MertCapaTıpFakülte Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Fare kuş olabilir , ilaçlat ve açıklıkları kapattir ya da Seslerin keyfini çıkar. Korkunun nedeni izledigin filmler 😅😅🤪🤪🤪 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl popon efsane. ama söylediğin sıradan bir şey değil. 0 7 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl şu an gelmiyor ses🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl niye böyle bişi yaptın <3 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Ney. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl harika poz yakalamışsın Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Evet çok yoruldum çekerken dkgjf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beni neden çağırmadın aşk olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pozlardık beraber :D Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Poponu gören fareler korkmuş olabilir😂 0 0 Yorumla
mostotorto Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Çokk korkunç gel ben seni korurum hekdjdksnd 0 0 Yorumla
Beşir1908 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Çarpışıyolardır bence hahahah 0 1 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Çarpışan arabalar mı dkkgf Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 411 cevap paylaştı. Kuşlar yuva yapmıştır belkide 0 0 Yorumla
tetik87 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kedi nin işi yoksa Farenin ne işi var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben o fareyi kobra yılanımla yakalarım 0 1 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Jsfjjd Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Onlar gelmiştir 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı. Dikkat et poponu kemirmesinler 😜 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. kuş olabilir yuva yapmıştır 0 0 Yorumla
Burak003481 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl popon niye böyle 0 4 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Nasıl ki Yorumla Burak003481 +1 yıl Aaa ben onu g... niye böyle diye yazdım KS otomatik kibarlaştırmış dhfghdf Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Sorumu cevapla sen dkjfd Yorumla Burak003481 +1 yıl Sen yaz bana ben pragraf yazarım sana Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kuştur 0 1 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Evet kuşlar var zaten çatı da ama onlar mı bu sesleri çıkarıyor acaba Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Diğer konusunda 694 cevap paylaştı. Nasıl ses 0 2 Yorumla hgfhfhgg +1 yıl Fare gibi bişey kemiriyo sanki Yorumla Cefternal +1 yıl Benimde yan daireden sesler geliyo Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Nasıl sesler 0 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sıncaptır o 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. Tavanlandın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Bence yukarıdan geliyordur
Fare kuş olabilir , ilaçlat ve açıklıkları kapattir ya da
Seslerin keyfini çıkar. Korkunun nedeni izledigin filmler 😅😅🤪🤪🤪
popon efsane. ama söylediğin sıradan bir şey değil.
şu an gelmiyor ses🤔
niye böyle bişi yaptın <3
Ney.
harika poz yakalamışsın
Evet çok yoruldum çekerken dkgjf
beni neden çağırmadın aşk olsun
pozlardık beraber :D
Poponu gören fareler korkmuş olabilir😂
Birisi tavan arasında kaçamak yapıyor olabilir mi 😂
Çokk korkunç gel ben seni korurum hekdjdksnd
Faredir umarım. :D
Çarpışıyolardır bence hahahah