Aile & Toplum Evden garip sesler geliyor korkmalı mıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kalkıp bakamıyorum da Güncellemeler1 yıl Yemin ediyorum kapı açılma sesi geldi. Hakkınızı helal edin ühüü Evden garip sesler geliyor korkmalı mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
puzzle89 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 94% 1 yıl Yalnız mı yaşıyorsun 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır ama annem ve babam davul çalsa uyanmaz Yorumla puzzle89 1 yıl Hımm o zaman uyu sende boş ver Yorumla Soran 1 yıl Uyuyamıyorum Yorumla puzzle89 1 yıl Niye Yorumla
Bazenn12 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 70% 1 yıl Şimdi bizde korkalım ne güzel 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sen neden korktun Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kedidir kedi.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl 9. Katta ne kedisi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 🤡 korkmalısın 🧟🧟♀️🧟♂️👻 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabii ki de helal etmiyorum hakkımıİnsan bi tepki verir Yorumla
CanerC28 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 88% 1 yıl Ne gibi 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Takır tukur sesler geliyor Yorumla CanerC28 1 yıl Buzdolabidir o no fros dur Yorumla CanerC28 1 yıl Gece aktiflesio Yorumla Soran 1 yıl Ya geçen aylarda ben eveyken hırsız kapıyı açmıştı o yüzden korktum Yorumla CanerC28 1 yıl Anladm gecms olsn canm Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ne gibi. 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kork korkk 0 0 Yorumla
SanalAşkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Kalk bakkk 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Nooooo Yorumla SanalAşkkk 1 yıl Ya hirsizsa gitti altınlar 😂 Yorumla SanalAşkkk 1 yıl Giz kalk bak mala geleceğine cana gelsin hadi sjakdjaa Yorumla Soran 1 yıl Haha sus be slk 😂 Yorumla SanalAşkkk 1 yıl 😅😅şapşik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yalnız mı yaşıyorsun
Hayır ama annem ve babam davul çalsa uyanmaz
Hımm o zaman uyu sende boş ver
Uyuyamıyorum
Niye
Şimdi bizde korkalım ne güzel
Sen neden korktun
Kedidir kedi..
9. Katta ne kedisi