+1 yılEvin ışıklarını açık bırak, kapıların hepsini kitle, kendini koruyabilecek bir alet bulundur yanında, eğer gerçekten dediğin gibiyse polisi ararsın. Kendini koruyabilecek hiçbir şeyin yoksa nefes borusuna yumruk at. Ya da sen iyisi kalk ışıkları aç bekle ses var mı diye bak. bir daha duyarsan polisi ara
06 Yorumla
Soran+1 yılzaten evin butun odalarin lambalari acik ama bahce kapimiz camli oldugu icin disarsi belli oluyo ormani goruyorum odum daha da cok patliyo sanki birisi gelicek oyle bakicak bana. ne zormus yalniz yasamak ya
- +1 yıl
Öyle bir şey olmayacak diğer arkadaşlarında dediği gibi biraz kendini korkutmuş olabilirsin. Hiçbir şey olmaz.
Soran+1 yılevet bide oglen gibi korku filmi izledim hala etkisindeyim..
- +1 yıl
Öğle vakti korku filmi izlemek neee? :D
Soran+1 yılpardon? aksam mi izleseydim? sakasin
- +1 yıl
Hiç izlelememen daha mantıklı değil mi :)
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zihninin sana oynadığı bir oyun büyük ihtimal ile o yüzden sorun yapmamaya çalış. Gaipten sesler duyuyorsun tıkırtılar falan korkma yani :) Televizyonun sesini aç ya da lambaları yak. Uyumadan önce lambalar açık kalsın.
Korkunun ecele faydası yok yani :D06 Yorumla
SoranVallah odum patliyor 😨😨😨😨😨😨 bide bazi hayvan erkek korku filmlerin giftlerini koymus lar yorum olarak 😢😢😢
Korkunu yenmeye çalış yoksa en ufak birşeyde yorgan altına ya da başka bir yere saklanırsın.
Sitedir büyük ihtimal oturduğunuz yer güvenlik falan vardır yoksa da güvenlik kamerası vardır.
Yani senin kendi kendine evham yapmana sebep olur buradaki cevaplar :D
Takma yani rahatla televizyonu aç ve bir dizi sinema bul izle :D
SoranEvet site ama sitenin girisi cok uzak.. en yakin komsumuz 100 mètre ilerde cunku villa evler.. Ustelik yurt disindalar onlarda.. Aslinda ben kormam hani korku filmleri bile izlerim gece yalniz evde ama ses duydum koktum
iyi ki korkmuyorsun :D neyse tamam dediğim gibi cesur ol biraz :D sessiz sakin yerler insanlara pek iyi gelmez zaten aslında en güzel kafanı dinleyebileceğin yerlerdir. Takmamaya çalış kafanı rahatlamaya ve düşünmemeye çalış yatmadan önce kapıları kilitle lambaları açık bırak ama hepsini değil bulunduğun odanınkini :D
SoranMerci! iyi aksamlaf
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiydim ailem biyere gittiginde. Kafanda uretiyosun boyle seyleri. Evde illaki bir ses cikacak. Korkma ablacimm korkmaa kimseden allahtan kork sadeceee merak etme bisey yok ac muzigi dinlee bacim olmadi biirisini ara telde konus
04 Yorumla
Soran+1 yılmerci canim..
Cevap sahibi+1 yılMercii? Tu habite en france?
Soran+1 yılyok hayir İstanbul mai jai etudie francais 2 an a İstanbul
Cevap sahibi+1 yılAhh jai compri
+1 yılBenim de öyle korkularim vardı bir ara ama sonra korkularimin beni hiç bir yere goturemeyecegini anladım korkmamaya başladım salla gitsin her yerden ses gelir yan daireden yoldan geçen arabadan.. korkunun ecele faydası yok :))
01 Yorumla
SoranCok dogru ama elimde degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Diğer konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEvde yalnız olunca oluyor öyle şeyler. Sakin ol hiç böyle şeyler düşünme düşündükce sacmalar daha da korkarsın. Burdan bazı manyaklar iyi niyetli gibi ben de yalnızım geleyim istersen felan derse yeme bu numaraları onu da soylim de :)) pc oyna. Tv izle veya yat :D. Bende şirinevler de yurtta kalıyorum haftasonu millet evine gidiyor koskoca yurtta müdür ve ben takılıyoz resmen 5. Katta tekim ama alıştım hiç korku felan gelmiyor..
07 Yorumla
SoranYok ben salakmiyim insanlari davet ediyim.. sen erkeksin ama ben daha 19 yasinda bir kizim yani.. 😨😨
Doğru haklısın, zaten sen davet etmezsin onlar ben geleyim felan der o yüzden dedim :) bende 19 yaşındayım lys çalışıyorum bizim lise 5 yıllık o yüzden ünili olamadık. Korku filmi izleme bisi olmaz şöyle düşün evde ailen varken ayı kurt fare girdimi yoo şimdi niye girsin. Hırsız felan da yemez evde biri varken polisi aramandan korkar
SoranKolay gelsin neden 5 sene? Ben uni 2. sinif
Sağol. Ingilizce + Almanca hazırlık okuduk o yüzden :)) uni den aranın iyi olduğu kız arkadaşin varsa onu çağır beraber kalın?
SoranICH spreiche deutch 😂😂 bende 2 sene okudum almanca ama tirt yani 😂 almanca konusuyormusun simdi? Uniden pek arkadasim yok
Anladım üzüldüm senin için 1 hafta baya zor yalnız başına.. villaymis bide insan korkar :D. Ahaha mein name ist omer. Ich komme aus Ankara ich jahre alt... Bu tarz basit şeyler biliyorum alman 1-2 kişi ile konustum yarım yamalak anliyorum kıza cevap vericem kelime bilgim de az veremedim en son ing soyledim onunda ing iyi değilmis ama anliyordu zaten dediklerini yanlış anlayıp kel alaka şeyler dediğim için gulme krizine giriyodukkarsilikli :D. Hazırlikta yattık açıkçası o yüzden çok faydası olmadı öyle lay lom geçirdik
SoranNe 1 haftasi, 1 ay yalnizim.. aa bende basik seyler biliyordum bende yunanca da okumus tum 2 sene kadar ama yine tirt 😂😂 kolay gelsin :)
bakara suresinin son 2 ayeti ile ayetel kürsi oku. korku yaratmayacak bir nesneye veya duruma karşı korku duyma. korkunun üzerine git. hayal ettiğiniz korku senaryolarının aslında korkmanızı sağlayacak kadar kötü değil
30 Yorumla
+1 yıldua ederek rabbıne sıgın rahatlıcaksın emın ol buna kapıları kıtle guzelce ve al elıne kıtabı okumaya basla okudukca rahatlıcaksın ılahı acabılırsın bıraz rahatla zaten bunları yaparken sanırım uyuya kalırsın bıle :))
20 Yorumla
+1 yıl1 aylıgına koca ev sana kaldı ve sen bundan sikayet mi ediyorsun? ulan benim basıma niye boyle seyler gelmiyorda gidiyor korkak kızların basına geliyor anlamadım -.- Kendine gel 1 ay keyfini cıkar , ne biliyim arkadaslarını cagır muzik ac bisiler yap !
02 Yorumla
Soran+1 yılsanane kardesim? korkak kizlar derken, ben hic korkmam normalde! yani bilip bilmeden konusma
- +1 yıl
cok korkuyorum evde sanki biri var. merdivenlerden ses geliyor ühüüü ühü ühü :(
+1 yılBilinç altına korku ve panik yerleştiği için böylesin. Sakin olmalısın evde Annen baban varmış gibi. Pencerelerin perdesini açma Camı açıcaksan geceleri.. Evde tek olduğunu çevrendeki kimseye bahsetme şaka maksadındada olsa seni korkutmak isteyebilirler. Kapın kilitli olsun ışıkların açık olsun Çok zor durumda kalırsın Bir Fatiha oku hiç bişey kalmaz..
01 Yorumla
SoranCok merci
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Korkulacak birşey yok Allah a dua et aklıni başka şeylere yönlendirme dua oku film izle müzik dinle yani gereksiz öyle saçma şeyler telefonda yaninda olsun ne korkuyrsn
10 Yorumla
+1 yılBilinc altini temizlemen lazim oda sakin bir muzik esliginde evde kimsenin olmadini dusunerek gerceklestirebilirsin eger bunu yapamazsan bu olay bilinc ltina nukseder ve ileride daha fazla korku ve tedirgin olursun ve ruya gormene neden olur ovyuzden kafani rahatlat.
00 Yorumla
+1 yılKizim hani arkadaslarin gelecekti gelmedilermi korkma tak kulagliklarini biseyler
Dinle okumasni bilirsen lav havle vela guvvete illa billahil aliyyil aziim , de korkma biz yanindayiz01 Yorumla
Soran+1 yıldaha gelmediler :(
- https://www.youtube.com/watch?v=RwsCYwd5KCk
hahahah :)
01 Yorumla
Soran+1 yılvarya bu cillik, hayatimda en korkutugum karakter :(
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. sen kendince kuruntu yaptığın için ses çıtır olsada büyük bir şey sanıyorsun olmadığıkadar var ediyorsun hiç bir şey yoktur. bir şey olmaz kapını kilitle otur. ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılkapi kitli zaten ya
+1 yılKorkma, Allah'a inaniyorsan kimseden korkma, kimse sana zarar veremez, şeytan vesvese veriyor korkman için korkma merak etme dua et.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oooo ormanlık alanda daha fazla olur böyle şeyler.
katerinaklio.files.wordpress.com/.../img_0482.jpg02 Yorumla
SoranBoyle sey yapmayin ya
+1 yılKorkma bir şey olmaz.. eviniz büyük mü acaba hani ondan da olabilir belki korkun saçma sapan yerlerden ses gelir falan..
04 Yorumla
Soran+1 yılcok buyuk :( yani villa bu yuzden cok korkuyorum
- +1 yıl
O kötü işte küçük bir ev olsa o kadar korkmazdın. Her tarafa bak bu kadar korkuyorsan telefonunu da eline al ışıkları yak her köşeye bak gerçekten ses duyuyorsan hırsız falan da olabilir korkutmiyim de seni..
Soran+1 yılsite oldugu icin biraz rahatim yani Allah korusun boyle birsey olmaz insallah.. evet buyuk evin bir ucuna gitsem diger ucu nerde bir gorsen, 5 banyo var gerisini sen dusun.. evin her odasinin da lambasini acmak istemiyorum cunku bosuna israf.. bir salonun ve yatak odamin aciyorum
- +1 yıl
Sitenin içindeyse kolay kolay bir şey olmaz korkma sen :) dediğimi de yap istersen rahatlarsın bir şey olmadığını görürsen.. evde de güvenlik alarmı varsa hiç korkma zaten... :)
+1 yılzekeriyaköy güvenli bir yerdir hiç birşey olmaz korkma. etraf sessiz orman olduğu ve yalnız olduğu için evham yapıyorsun sadece.
02 Yorumla
Soran+1 yıliste cok sessiz,,
- +1 yıl
yolda jandarmanın civarında dolaşan tatlı şişman inekleri düşün :D televizyonun sesini aç ışıkları aç kapıyı kilitle güvende olduğunu düşünüp sakinleşmeye çalış.
+1 yılKorku Bir hastalıktır.. kapıldığında daima seninle beraberdir.. taki yüzleşene kadar.. eğer korkunu yenip içini rahatlatmak istiyorsan eline sopa al git bak.. ancak o şekilde rahat edersin..
04 Yorumla
Soran+1 yılbaktim yok kimse,,
- +1 yıl
artık orda kimsenin olmadığını korkulacak birseyinde olmadığını biliyorsun :)
Soran+1 yılama baska sesler var hani
- +1 yıl
:) o sesler seninke korkularından geliyor :) birseye odaklan :D veyada biriyle sohbet etkı bunu aklından çikar..
+1 yılevin ışılarını aç ve televizyon açık olsun sessiz olursa daha çok tırsarsın sürekli ayetel kürsi oku ve dua et felak nas oku kapıyada kilit vrdunmu tamamdır Allaha sığın en etkili çözüm
04 Yorumla
SoranActim butun herseyi..
ama elektrik faturası gelince asıl korkman gereken kişi baban söyleyeyim
SoranYok ya canim sagolsuj
:DD
Ayetel Kürsi okunan eve şeytan giremez.
Büyücü sokulamaz.
Böylece kendini tehlikeli yerlerden, düşmanların şerrinden ve musibetlerden koruma altına almış olur.00 YorumlaKendini dinleme, dinlersen daha çok korkarsın. Yapmaktan keyif aldığın, ruhunu dinginleştiren şeyler yap. Eminim korkun hafifleyecektir.
02 Yorumla
Soran+1 yılkendimi dinlemiyorum zaten
- +1 yıl
Kastım aklına kötü şeyler getirme idi. Dediğim gibi kendini meşgul edecek bir şeyler bul. Yalnız kalmak hele ki büyük bir evde yalnız kalmak zordur. Ama belli süre sonra alışırsın. Alışana kadar kendine bir oda seç ve geceleri mümkün olduğunca oradan çıkma. Kendini daha çok güvende hissedeceğine eminim.
Valla bende yalniz korkan biriyim siteyse pek korkma da mustakil ve tekse yapcak bisi yok. Ben yalniz kalmazdm heralde ya koca evde
02 Yorumla
Soran+1 yılben kalirdim zanediyordum ama zormus gercekten
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorktuklarin dogaustu ise, bu tarafa gecis mumkun degil. ha yok dogadaki canlilardan bahsediyorsan, yatarken yanina alacagin buyuk bir bicak isini gorur.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@jelyboon
'diyorlar'? diyen görmüş mü cinleri? her duyduğunuza inanmayın...
ve bu insanları hala bir kliniğe götürmediniz?- +1 yıl
Cinlere inaniyosan kuranada inaniyosundur. Onlar buraya gecemez diye bişey yokki onlarin boyutuna biz erisemeyiz ama onlar siyah kedi ve yilan vs. Sekillerde bile aramzda bulunabilir diyor. onun dışında gormesekte onlar aramizda olur. Her evin yilani var derler eskiler ve bu yilanlarin cin olduğu soylenir. Ve çoğu yerde cinsel ilskiye girebildikleri yazıyor insanla
kurana ve cinlere inanıyorum. ve kuranda alemlerin birbirine kapalı olduğu yazar.
Cevap sahibi+1 yılşekil filan değiştirme olayı da insanların fazla film izlemesinin ürünü.
Soran+1 yılyeter lutfen boyle seylerden konusmayin ALLAH ASKINA
Cevap sahibi+1 yıl@soran
kendi yarattığın hayaletlerden korkuyorsun.
gördün bir de? O. o siz uçmuşsunuz...
görebildiğini iddia edenin ziyaret etmesinde fayda var :)
+1 yılYüksek sesle müzik dinle, videolar izle. Korkmamaya çalış bir şey olacağını sanmam bence boşa korkuyorsun. Cesur ol ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılcesurum ama ben
- +1 yıl
Evet paranoyaksın :D
+1 yılSen şarkı açses gelmez birileriyle konuş dua oku senimn için seni korkutuo aslında hiç bişi yok korkman için :-)
00 Yorumla
+1 yılaç bağımlılık yapan bi' oyun oyna. belki hayatın kayar ama korkuların gider
02 Yorumla
SoranYok ders calisiyorum..
o zaman 5-10 tane balon şişir, onlar insanmışmışlar da sen de onların hocasıymışmışsın, onlara ders anlatıyormuşmuşsun gibi yap. yalnızlık duygusunu unutursun böylece.
+1 yılBence Tv'yi aç film izle çay iç kafan dağılır bir arkadaşını ara aynı zamanda kendini güvende hissedersin ve zaten biri varsa var yapabileceğin birşey yok artık geçmiş olsun yanına biber gazı falan al olmadı
00 Yorumlaöyle bir anlatmışsınki okurken ben korktum, herneyse telefonda falan arkadaşlarınla konuş tv'yi aç ışıkları aç, evde başka kimse olmadığını sende biliyosun sadece korktuğun için öyle geliyo
02 Yorumla
Soran+1 yılben yasadiklarimi anlatiyorum sen korkuyorsan bide beni dusun hani :( 20 yasinda genc bir kiz, kocaman kocaman bir evde yalniz, hangimiz korkmaz..
cinler onlar ya da ruhlar. evine kamera koy da paranormal aktivite icin film olmus olur faydan olur birilerine bari
00 YorumlaKorktuğun için sesler geldiğini düşünüyorsun kapıyı kitle hiçbişi olmaz korkma
02 Yorumla
Soran+1 yılkitledim zaten heryer kitli
Orman flan demissin gece ya bide kus sesleri vs tikirtilar ruzgar olabilir takma kafana biz apartmanda oturuyoruz odam balkona bakiyo bende duyuyorum oyle oluyo ulas bana istersen
00 Yorumla
+1 yılKız öyle bir anlattı ki bütün herkes yan odada olmasına rağmen ben yatakta korkmaya başladım ya la :)
04 Yorumla
Soran+1 yılben napiyim o zaman, ben bunu yasiyorum yani..
- +1 yıl
Sana tüyo verebilirim :) Tabi istersen...
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
Müzik aç dışardan gelen sesleri duymamak için ve sakız çiğne :) Böyle durumlarda insan kendi sesinden bile tırsar. Mesela ben akşam sessiz bir yolda sokak lambaları varsa takip ediliyorum hissine kapılırım ama zifiri karanlıkta çok rahat yolculuk edebilirim.
+1 yıl00 Yorumlasakin ol bildiğin duaları oku okuduğun dualar seni korur Allahım sen beni koru Ya Rabbim de korkma daha
01 Yorumla
SoranAmin insallah
Aç bir film ya d tv aç izlerken böyle uyumaya calıs
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılDuyduğun sesler tamamen psikolojik. Sen kendini ona odakladığın için duyduğunu sanıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılya hayir psikolojik degil gercekten!!! sanki hep ses duyuyorum
- +1 yıl
Kafanı oraya taktığın için öyle geliyor sana. Mesela kapı aralık kalmıştır çarpar ve sen kulağını oraya verdiğin için duyarsın. Ailen evdeyken oraya yoğunlaşmadığın için duymayabilirsin mesela. Kısacası algıda seçicilik.
Soran+1 yılbide dikkat etmemeye calisiyorum ama olmuyo kafam hep orada..
Gizli Üye(25-29)+1 yılMuzik aç :D ilk defa evde tek kalışımdada oyleydim l*n ağladım falan en iyisi müzik aç kapışarı iyice kilitle
02 Yorumla
SoranDers calisiyorum ne muzigi ya
Cevap sahibiHem ders çalışıp hemde telefonda takılıyorum dersen daha doğru olur
+1 yılZekeriya köy neresi laa? Kork tabii... kıtır kıtır kesiyorlar senin yasindakileri... insanlar bir acaip olmuş... Zekeriya köy neresi yav cidden?
04 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
Vallaha mı la? Aha şimdi navigasyona bakmaya gidiyorum. Bunca yıldır istanbuldayım ilk defa duyuyorum 😕😕
Soran+1 yıl... peki
- +1 yıl
Evet Sarıyer'de imiş. Şaka bir yana korku beyninde bitiyor. Bunu farkedersen ve uygun sşekilde yonlendirebilirsen gayet eglenceli hale getirebilirsin. Beynine hukmetmeyi öğren
Nerde oturuyosun yakınlardaysan geleyim ya da sen bana gel? :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGece cisimler genleşir ve ufak sesler çıkartır ev sesiz olduğu için bu ufak sesler gayet net duyulur korkacak birşey yok.
00 Yorumla - Diğer konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılKendi kendinize psikolojik baskı uyguluyorsunuz gidip baktığınız halde kimseyi görmediniz kendinizi rahatlatın :)
00 Yorumla
+1 yıleee aileniz sizi o halde neden yalnız bırakıyor? tanıdık biri yok mu bari onlarda kalın
02 Yorumla
Soran+1 yılcunku ben gitmek istemedim, derslerim var okulum var..
- +1 yıl
e tanıdığınız da kalın
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. sakınles kapıyı bacayı kıtle al yanına 14 lu takıl bır sey olmaz
11 Yorumla
SoranKitledim
Korkman normal
Ya cinler falan musallat olmustur ki en kotusu
Ya da hirsiz girmistir bu iyi olanidir :)))02 Yorumla
Soran+1 yılcok kotusunuz!
+1 yılKorktukca uzerine gelir nas felak surelerini biliyorsan oku bilmiyorsan fatiha onuda bilmiyorsan auzu besmele cek onuda bilmiyorsan yapacak bisey kalmiyor
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Cinler gelmistir en savunmasiz aninda icine girecekler ama korkma 1 deyil 2 deyil 3deyil 4 hic deyil tam 5 cin cikartmak 100 tl cin dunyasindan kumpanya herkez faydalansin diye
00 YorumlaHırsızsa hiç korkma ne alacaksa alsın gitsin odanı kilitle ses çıkarma
03 Yorumla
Soran+1 yılsabah nasil cikicam odadan
Soran+1 yıltesekurler
+1 yılHalbuki
Kızın sülalesi rahat ama ne hikmetse bu korkuyor:d010 Yorumla
Soran+1 yılrahat derken?
- +1 yıl
Yok birşey boşver
Soran+1 yılyok bitirin cumlenizi Allah askina? siz ne demeye calistiniz tam olarak?
- +1 yıl
20 yaşındaki bir kızı evde yalnız bırakıp yurtdışına gitmek ne kadar doğru?
Soran+1 yıl20 yasindaki bazi kadinlar evliler ve yalniz evdeler peki bu ne kadar dogru o zaman? bence boyle yargilamaniz cok yanlis..
- +1 yıl
Yurt dışından bahsediyoruz? Üstelik 1 ay gibi uzun bir süre? O şekilde evli olanın yanında eş dost akraba elbet birşeyi bulunur. Senin durumunla o aynı şey mi?
Soran+1 yılevet yurt disinda cunku oyle gerekti ve benim okulum oldugu icin okulu aksatamam ustelik vizeler basladi... yani benim gitmemem cok normal, oyle gerekti.. genislikle alakasi yok yani
- +1 yıl
Güzel zamanla kavrıyorsun ne demek istediğimi.. Sana birşey demiyorum ama ailen düşünmeli ikisinden biri gitmeyecek ya da seni birisine emanet edecek. Bunu bilmiyolar ama Başına bir iş gelse oturup ağlamayı bilirler di mi
Soran+1 yılKimseyi 1 ay rahatsiz etmem ben Bunuda bil.
- +1 yıl
Bilmesem ne olacak a mk:d ne halin varsa gör kızım banane ben sözlerimin arkasındayım. Anan baban düşünmüyor seni ben mi düşüneyim. Hadi kolay gelsin canım sabahı etmişsin:d
Besmele çek. Duanı et. Üstelik yalnız değilsinki? ALLAH yanında her daim.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet cok sagol canim
Kapıyı bacayı kilitle boşunada evham yapma kapıyı kırıp girecek deiller ya
01 Yorumla
Soran+1 yılkitli zaten
Biliyormusunuz 1994 ten sonra doğumlar olmasaydı ne guzel olur du
12 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya?
Diğer konusunda 517 cevap paylaştı. uff tam korku filmi izlenicek ortam. keşke yerinde ben olsam :D
02 Yorumla
SoranTabi gorurum ben seni koskoca evde yalniz
sıkıntı yok bende bazen yalnız kalıyom bişi olmaz cin falandır o oralar tekinse gezerler arasıra
10 YorumlaGeberip gidince elele gezicez o ses cikaranlarla amma korkuosunuz he
00 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. kız bişey değil o kedi girmiş kedi çıkar hayvancağızı sonrada git tv keyfi yap
10 YorumlaDiğer konusunda 430 cevap paylaştı. O sesin derinine in bakalım ondan sonra hayattaysan yaz bana (:
00 YorumlaTv müzik bişeyler aç, sessizlikten sana öyle geliyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılses duymayinca daha da cok korkuyorum
+1 yıldün de sormuştun hatırlıyorum. sürekli telefonda en yakın kankinle konuş. belki rahatlar için
04 Yorumla
Soran+1 yılyine korkuyorum :( ne zormus yalniz yasamak ya, bari burdan insanlarla konusunca unutuyorum..
- +1 yıl
olsun bak ilerisi için tecrübe oluyor. televizyonu falan da aç. evin içinde ses eksik olmasın ki kafandan o korku azalsın
Soran+1 yıltelevizyonlarin sesini acinca daha da cok korkuyorum cunku o zaman hic birsey duymuyorum ve daha da cok korkutuyor..
- +1 yıl
aslında bu korkuyu kafanda bitirmen lazım.
+1 yılsarılll babana bebeğimmm..(nuri kaptan içkisine ilaç koyarak uyuttu..).. nıhahahhaha😈😇
00 YorumlaBisi olmaz korkma okuyarak ufleyerek yat kendini korkutma
00 YorumlaYerinde olmak isterdim.. Kulaklık tak kulağına uzan yatağına oh misss
00 Yorumla
+1 yılbir odaya gir kapıyı kıtle internette arkadaslarla konus ve televızyonu acık tut
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat