Kız arkadaşının ve ablasının yanında altına kaçıran erkek ne yapmalı?

Dün ilk kez ablasıyla tanılacaktım, evli olan ablasının evine gittik, çay ve yanında birşeyler ikram etti ablası herşey gayet güzel gidiyordu, ama birden bire nasıl oldu anlamadım altıma kaçırdım oturduğum yerde, üstüm ve oturduğum yerin ıslandığı alenen belli oldu ve ilk önce ablası gördü aa sen altınamı yaptı dedi yerin dibine giresim geldi, evet anlamında kafamı sallayıp başımı yere eğdim, kız arkadaşımda canım ne yaptın sen diye bildi, sonra ayağa kalktım, ablası ayy her yer batmış dedi gözlerim doldu göz yaşlarıma engel olamıyordum aktı gözümden yaşlar kendiliğinden, kız arkadaşım koltuğu siliyordu ablası bana çocuğum öyle durma sidikli sidikli çıkart pantolonunu falan dedi, ablasının eşi ufak tefek bir adam olduğu için pantolonları bana olmadı benim pantolonu makinaya attılar o yıkanana kadar etek verdiler yıkanıp kuruyana kadar etekle durdum yanlarında, daha sonra pantolonumu kurutma makinası ütü falan derken kuruttular giyinip eve gittim akşam kız arkadaşım aradı ama açamadım utancımdan şimdi ben ne yapıyım
Kız arkadaşının ve ablasının yanında altına kaçıran erkek ne yapmalı?