Kız kardeşim 23 yaşında ve altına kaçırıyor, ailem utandırıyor sizce kim haklı?

Arkadaşlar 25 yaşındayım 22 yaşında kız kardeşim var Nisanda 23 yaşına girecek. Üniversite okuyor 2. sınıf. Bizim yanımızda okuyor. Odası bazı zamanlarda çiş kokuyor ama her zaman değil gerçekten annemle babama sürekli kokuyor gibi geliyor sürekli odan çiş kokuyor diyorlar. Babam zaten sürekli odasını kontrol ediyor neredeyse her gün kokuyor mu çişli bir şey var mı diye. Bazen odasında çişli kıyafetler ve çişli temizlik mendilleri buluyor. Bir sürü utandırıcı laf söylüyor annem de aynı şekilde. Ona sorduklarında tuvalete gidene kadar kaçırdım diyor. Üstündekileri çıkartıp tuvalete gidiyor odasında çıkartıp kıyafetlerini. Onları çıkartıp gidene kadar yetişemiyormuş. Aslında annemle babam onu utandırmakları üstüne gitmedikleri zaman daha iyi. Babam da yine çişli bir şeyler buldu odasında. Bir sürü bağırdı çağırdı makineye attırdı o kıyafetleri annem de bir sürü laf söyledi. Babam bu odanın kapısını sökeceğim haberin olsun dedi. Şimdi de psikoloğa ya da psikiyatriste götürmeyi düşünüyorlar. Ben de şaştım kaldım be yapacağımı. Allah aşkına bir akıl verin. Kim haklı burada? Ne yapmak lazım?

Kız kardeşim 23 yaşında ve altına kaçırıyor, ailem utandırıyor sizce kim haklı?