Ailesinden şiddet gören kızı kaçırmak?

Öncelikle merhaba ben 30/11/1999 doğumlu birisiyim 13/01/2002 li bir sevgilim var sevgilim benimle birlikte olduğu için sokağa atıldı ailesinden şiddet gördü benim yanıma kaçtı kurtar beni ne olur diye aldım biraz moral verdim ama ne yapıcam bilmiyorum ailesi yine kızı zorla aldı benden şiddet görüyor biliyorum sabah okula giderken birisinin telefonundan beni aradı ve dedi hani beni koruyucaktın diye ağlaya ağlaya kaçır kurtar beni nolur diyor içim çok acıyor kızı kaçırsam ne olur kaçırıp kurtarmalıyım bunu biliyorum fakat sonrasında ne yaparım bilmiyorum ailesi bir sıkıntı çıkarabilirmi bize şu an yüzünde kollarında boynunda şiddet gördüğüne dair çok açık kanıtlar var kızın ağzı yüzü mosmor ben kızı almak istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim lütfen acil önerilerde bulunabilirmisin kıza karakola gidelim mi diye sordum istemiyor korkuyor beni onlara verirler diye yurda verirler diyorum onlar ordan alır yaşatmaz beni diye çok korkuyor kızı alıp kaçırsam buralardan 18 ine kadar saklansak 18inden sonra evlensek bir sıkıntı olurmu bana lütfen acil öneride bulunun
Güncellemeler
+1 yıl
Kızın annesi beni aradı ve uzun bir şekilde konuştu dedi ki benim bir kızım daha var onunla da yaşarım artık alıyor musun ne yapıyorsan yap katil olucaz dedi bana telefon görüşmesinde sizce ne yapıyım şimdi aldıktan sonra polise giderlermi onu düşünüyorum açıkcası
Ailesinden şiddet gören kızı kaçırmak?