dogusan azi disim yok bi disimin altinda ve ben kucukken bunu duzgun anlatmadilar gittigim cocuk dis hekimi matkapla delcegini falan soyledi ( sut disim ceneme yapismisti ve o da iltihaplanip cene kemigini eritmis ) ekim gibi bir ameliyat oldum
4 tane 20'lik ler alindi ve o cene kemigini yapismis olani aldilar ve implant yeri actilar
( uzun zamandir orasi bos oldugu icin diger disler implant olmazsa kayabilir dediler normalde iltihap kapmaz mis ama kendim sokmeye calistigim icin kaptirmisim neyse ) Nisan gibi gelde ustune dis takalim dediler ama Şu an oranin ustunu full et kapladi ( dikislerim alindi cunku )
Şu an zaten hayatim sinir stress dolu ve acikcasi orasi kapandi tekrar aci cekmek istemiyorum
o yuzden implanti istemiyorum- az once implant nasil yapilir videosunu izledim ve baya sogudum
yaptirmazsam.. cok buyum capli bisi olur mu🥺🥺🥺
4 tane 20'lik ler alindi ve o cene kemigini yapismis olani aldilar ve implant yeri actilar
( uzun zamandir orasi bos oldugu icin diger disler implant olmazsa kayabilir dediler normalde iltihap kapmaz mis ama kendim sokmeye calistigim icin kaptirmisim neyse ) Nisan gibi gelde ustune dis takalim dediler ama Şu an oranin ustunu full et kapladi ( dikislerim alindi cunku )
Şu an zaten hayatim sinir stress dolu ve acikcasi orasi kapandi tekrar aci cekmek istemiyorum
o yuzden implanti istemiyorum- az once implant nasil yapilir videosunu izledim ve baya sogudum
yaptirmazsam.. cok buyum capli bisi olur mu🥺🥺🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Korkma bir şey olmaz yapman lazımsa yap Ya Selam anlamı her türlü tehlikelerden kullarını selamete çıkaran cennetteki kullarına selam eden her şeyden her çeşit afet ve kederlerden emin olan zikir niyeti korkulan her şeyden emin olmak ve esenliğe çıkmak için zikir adedi 131
Ya Vehhab anlamı çok fazla ihsan eden çeşit çeşit nimetleri daima bağışlayan zikir adedi 14 zikir niyeti sıkıntısız ve maddi açıdan rahat bir hayat sürmek için
Ya vasi anlamı geniş olan lütfu bol olan zikir adedi 137 zikir niyeti ömür uzunluğu sıhhat ve rızık genişliği için
Ya Vehhab anlamı çok fazla ihsan eden çeşit çeşit nimetleri daima bağışlayan zikir adedi 14 zikir niyeti sıkıntısız ve maddi açıdan rahat bir hayat sürmek için
Ya kerim anlamı çok ikram edici zikir adedi 270 zikir niyeti bol rızık sahibi olmak cömert olmak ve kolaylıklara nail olmak için bu ismi çokça zikredenlere Allahu teâlâ (cc) yorulmadan kolaylıkla rızkını verir ve onlari fakirlikten kurtarır
Ya rakib bütün varlıklar ve bütün işler murakabesi altında bulunan zikir adedi 612 zikir niyeti her işte Allahın koruması altında olmak cömert olmak ve kolaylıklara nail olmak için
Ya metin anlamı pek güçlü sağlam olan zikir adedi 500 zikir niyeti Maddi ve manevi açidan dayanıklı olmak sağlam iradeli olmak hastalıklardan kurtulmak için
uzgunum ama bir gram anlamadim.
Yaa canim cok uzuldum. icim gitti.
benimde icim gidiyo ya ben ameliyattan once int1hari bile dusundum kurtulmak icin normal uyutilmicaktim ama panikden doktoru isirmiyim diye boyle yaptilar
tekrar acik yara olmasini istemiyorum ama buda kafami cok kurcaliyo.. yaptirmasam cok buyuk capli bisi olur mu?🥺🥺
Kotu dusunme canim hastane falan iyiyse bisey olmaz tabi insan ister istemez korkuyor. bana dm at ben seninle konusurum rahatlatirim seni guven bana
yaptirmak istemiyorum ölmem sanirim
Yaa sacmalama hicbisey olmucak basarili geccek operasyon
ameliyat oldum ama implant istemiyorum
Doktorun ne derse o olur
Nisan gibi gel implanti halledelim yerine takilsin dedi , ama sinavlarim var ve derslerim cok yogun acik yara istemiyorum..