36 yaşındayım evliyim. Çok güzel değilim ama fena sayılmam. Ama evli olmama ve şimdiye kadar kimseyle en ufak bir ilişkim olmamasına rağmen sürekli çevremdeki erkeklerden aşk itirafları ilişki teklifleri alıyorum. Neden sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılO zaman sizde zaaflarinizi belli ediyorsunuz
Demek ki eksiklikler var evliliğinizde
Ve zaten en kötüsü de tek taraflı mücadele etmek.
İnsanı en çok üzen eşiyle yaşaması muhtemel şeyleri eşinin yasatmamasidir. Ve bu eksiklik bir süre sonra çekilmez bir hal alır. İstemsizce de olsa bu eksikliği dışarıda aramaya yönelir. Yönelmese bile bu zaafını belli etmeye başlar02 Yorumla
Soran1 yılBelkide istemsizce dışarıya bu mesajı veriyorum olabilir
Cevap sahibi1 yılİşte her an birisi sizinde ilginizi çekip bu zaafınıza yenik düşebilirsiniz
En İyi Cevaplar
1 yılEvlenmeyi istememe sebeplerimden biri de bu. Evli olduğum, veya sevgili oldugum kadından hoşlandığını söyleyen erkek olursa bütün kemiklerini un ufak etmeden bırakmam o erkekleri. Hiç uğraşmak istemiyorum böyle şeylerle. Sevdiğim kadından benden başkası hoşlanamaz. Bunu aklından bile geçiremez.
03 Yorumla
Soran1 yılKimseye bir yakınlık göstermiyorum. Aksine son derece sert duruyorum. Yani azıcık yumuşak olsam yakınlık göstersem ne olacak düşünemiyorum. Artık bu durumu yaşamaktan sıkıldım
Soran1 yıl@VuR-KaN anladım. Yani bu durum değişmez çoğu kadın yaşıyor bunu
Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Ben sana söyliyim sen evet yapmadım düşünmüyorum vs diyorsun ama bu konuda da açık kapı bırakıyorsun yapmasan bile karşındaki kişiye rahatça konuşabileceği rahatlığı veriyorsun. şu an yapmamanın sebebi sadece geröekten kafana yatan birisi olmaması
01 Yorumla
Soran1 yılEvet olabilir belki de dediğin gibidir. Bilmiyorum
Çekicilik sadece güzellikle olmaz.
Bir kac nedeni var.
libidon yüksektir. Ve farkında olmasan bile bu seni daha çekici hale getirir.
Giyimin görünüşün gülüşün kokun, bazen sadece gözlerin ve bakışın bile Etkileyici dir.
02 Yorumla
Soran1 yılEvet gülüşün bakışın tavırların çok çekici demişlerdi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
45Cevap
1 yılMuhtemelen öyle bi havan var
Yani sen her ne kadar çok güzelim demesen de çekici bi tarafın var
Bu bi duruşun, tarzın ya da herhangi bir bakışın bile olabilir03 Yorumla
Soran1 yılEvet öyle demekki
- 1 yıl
Bi bakayım merak ettim :):)
- 1 yıl
Kız gelsene özele
Gizli Üye(36-45)1 yılBunu kişisel alma bir çok erkek için evli kadın mutsuz ve kolay av olarak görünür. Kocandan görmediğini düşündüğü ilgiyi sana vererek hızlıca yatağa atabileceklerine inanıyorlar o yüzden böyle yaklaşıyorlar.
014 Yorumla
Soran1 yılEvet aslında ben de öyle düşünüyorum. Sanki szıcık ilgi görünce kollarına alacaklar. Demekki başka kadınlarda deneyip sonuç almışlar ki bana da aynısı yapılıyor
Cevap sahibi1 yılEvet bir çok evli kadın buna düşüyor çünkü ya duygusal ya da fiziksel açlık yaşıyorlar sürekli. Doğru noktadan yaklaşırsan kolayca o açlık yüzünden kanıyorlar ve kullanılıyorlar.
Soran1 yılEvlendiğimden beri eşimle ilgili bazı açıklar var ama bunları başka erkeklerle kapatmayı düşünmedim hiç. Ama boşanmayı çok düşündüm. Boşanırsam da hayatımı yaşar bir daha evlenmem diye
Cevap sahibi1 yılHepimizin o açıkları var ne yazık ki seninki hangisi duygusal mı mesela? Boşanma konusu da zor bir karar ve süreç eğer gerçekten istiyorsan umarım üstesinden gelirsin.
Soran1 yılŞimdilik gündemde yok boşanma ama geçmişte çok kez o aşamadan döndüm. Her anlamda uyum sağlayamadığımız çok şey var
Cevap sahibi1 yılSanırım benzer durumdayız bu çok zorluyor bazen insanı bilirim.. İnsanlar işte o açıklardan yürümek istiyor ki burada ne kadar çok şeye şahit oldum bir anlatsam inanamazsın.
Soran1 yılBelki de öyledir
Cevap sahibi1 yılAma yinede boşanma konusu gündeminden düştüğüne göre daha iyi durumdasındır diye umuyorum.
Soran1 yılAlıştım diyelim bazı durumlara
Cevap sahibi1 yılBu alışmadan ziyade kabullenme gibi oluyor ama kendimden biliyorum çünkü. Elindekiler ile yetinmeyi öğrenip öyle yaşamak gibi.
Soran1 yılMecburiyetten galiba
Cevap sahibi1 yılKadınlar için genelde en büyük sebep bu oluyor zaten seçeneğiniz olmuyor ülkenin yapısı belli dışarıdan hani baktıklarında boşan ya demek çok kolay geliyor. Bir söz vardır ya bekara boşamak kolaydır diye yaşamayan anlayamıyor.
Soran1 yılEvet boşanmak kolay aslınd maddi olarak kendime yetebilecek haldeyim. Ama benim korkularım başka ya çok kötü biri hayatıma girip hayatımı mahvederse sonuçta çocuğum var ona bunu yaşatamam. Daha iyisinin garantisi yok.
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın işte bu yüzden dedim ülke şartları kadınlar için o kadar fazla engel tehlike varki ne kadar zor şartlarda yaşarsa yaşasın o bildiği konfor alanından çıkmak istemiyor korkuyor ki haklısın bu korkularında.
Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı. Bende onu merak ediyorum durduk yere nasıl hangi cesaretle ilişki teklif edebiliyorlar üstelik evli olduğunu bildikleri halde garip
04 Yorumla
Soran1 yılEvet benim suçum ne diyorum. Sordum benim sana karşı en ufak bir yakınlığım oldu mu diye hayır dedi kesinlikle seninle ilgisi yok dedi
Soran1 yılİlişki derken öncesinde aşık oldum seni çok seviyorum gibi yaklaşıyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılSenden o ışığı görüyorlar demekki hic bi erkek durup dururken evli okdugunu bildiği bi kadına yurumez
07 Yorumla
Soran1 yılEvet ama ben samimiyet kurmuyorum. Suçum ne acaba nerde hata yapıyorum
- 1 yıl
Ozur dilerim yanlus anlamasa dışı kuyruk sallamasa erkek gitmez diye bi soz var
Soran1 yılSadece 2 kez aynı ortamda bulunduğum ve hiç konuşmadığım. Biri yazdı en son 1 yıl önce görmüş beni hiç bir samimiyetim yok. Nasıl kuyruk sallamış olabilirm sence?
Soran1 yıl@VuR-KaN teşekkürler araştırıcam. Peki ben istemiyorum hiç beklemediğim kişilerden geliyor bu teklifler. Bunun olmaması için ne yapmalıyım
- 1 yıl
aslında "istememek" zihle varılan bir nokta, insanın doğası dürtüleridir, fakat normal bir insan zihinseldir ve kararı dürtüleri dışlayarak verebilir örnek: çok yakışıklı , zengin kaslı birisini istiyorsundur ama o seni böyle istekli bir eril enerji ile arzulamıyor veya kadına doymuş olabilir.. bu zihinsel bir yaklaşımdır. tanrısal açıdan bakıldığında böyle iyice abaza seninle seks yapmak için dünyayı parçalayacak erkek seni arzulayan erkektir ve ona karşı koymaman gerekir. kısaca kadın doğasında baby face aramaz erkeğin gücü altında ezilmek ister (tabi bu zarar vermek değil) yani "istemiyorum" dediin erkekler senin zihninin vardı nokta. dişil enerjin çok yüksekse buna bişey yapamazsın zaten hukuk var yargı var aşırıya giderlerse şikayet edersin.. ya da kendince istemediğin erkeklerden oldukça uzak kalacak yöntemler bulursun vesair.
Soran1 yıl@VuR-KaN rahatsızlık aşamasına hiç gelmedi. Hep yakın çevremden kişiler çünkü
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hepsi kaçak ilişki peşinde genelde evlilerle yaptıkları için öyle alışmışlar
02 Yorumla
Soran1 yılHaklısın. bi de aşık oldum diye yeminler ediyorlar🤭
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBelki enerjiksen insanlar yanlış anlıyordur erkeklerin öyle kıtlıkları oluyor.
03 Yorumla
Soran1 yılEvet enerjik güler yüzlüyüm. Sürekli bişeylerle meşgulüm. Hiç duramıyorum yerimde o yüzden öyle bir enerji alıyorlar galiba
- 1 yıl
Enerji almıyorlar yüz veriyorsun düşüncesine giriyorlar karakterinin öyle oldugunu erkekleri anlayacak beyni yoktur.
Soran1 yılErkekler yüzüne güleni kendine aşık zannediyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. ohaa hiç tanımadan baya seks yapalım mı diyolar?
02 Yorumla
Soran1 yılYakın çevremden tanıdıklarım
Güzellik göreceli bir kavram. Sempatik ve cana yakın olabilirsin
011 Yorumla
Soran1 yılEvet olabilir bu daha mantıklı geldi. Ama erkekler için bu önemli mi?
Soran1 yılSempatik cana yakın vs
Soran1 yılTeşekkürler yorum için
Soran1 yılHayır istemiyorum. Benim derdim bana yetiyor. O yüzden bu konulardan kurtulmak istiyorum sadece
Soran1 yılboş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı.
1 yılevli kadın açık kapı kadın olarak görülüyor da ondan, seni * istiyorlar
04 Yorumla
Soran1 yılBir çok evli kadın yakınlık göstermediği erkeklerden böyle teklif alıyor o halde
- 1 yıl
çoğu alıyordur
Soran1 yılTeşekkürler
- 1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılçekici olmak öyle bişi auran insanları çekiyor olabilri
02 Yorumla
Soran1 yılEvet ben çok güzel değilim. Ama herkes çok güzel olduğumu söylüyorlar demekki aura meselesi
- 1 yıl
görmeden bişi demek mümkün değil ama çevrenden aldığın tepki böyle ise haklsıındır
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHerkes havada karada kim buldu geçirmek istiyor sanırım ondan
07 Yorumla
Soran1 yılBence de sanki denk getirdiklerine hep aynı seneryo yazıyorlar kime turarsa gibi dimi. evli olunca kimseye soramıyorum da size de böyle teklifler geliyor mu diye
- 1 yıl
Aynen öyle sor ama bana geldi demek yerine ya bir yerde okudum böyle şeyler oluyormuş sizde duydunuz mu gibi anlat dedikodu gibi o zaman yaşamış olan varsa söyler bana da mesela evli bir kadın yazmıştı buluşalım diye seks teklif etmişti
Soran1 yılSen de çok fenaymışsın 🤭
- 1 yıl
Yok asla fena değilim sadece istekli kadınlar benim gibi bakır bir erkeği duyunca şaşırıp arzuluyor ben bir şey yapmiyorum
Soran1 yılSaçma geldi kadınlar hep tecrübeli erkek ister bakir erkeği kim ister ya 🤣🤣
- 1 yıl
O da işin fantezisi sanırım daha doyumsuz olduğum için için sürekli seks olur diye genç oldugum için de enerjim fazla diye o teklif eden kadının kocasının organindan daha uzun olduğu için gibi gibi seçenekler daha cazip geldi ki istedi
- 1 yıl
Ama net sebebi bende bilmiyorum tahmin benimki sadece 😂
1 yılEvli kadınlara ilgi var yasak aşk hoşlarına gidiyor demek ki.
04 Yorumla
Soran1 yılGenel bir durum mu acaba bütün kadınlara mı yürüyorlar
- 1 yıl
Hepsi diyemem ama kadınlardan duydum bunu
Soran1 yılİstemedikleri halde mi almışlar bu teklifleri
- 1 yıl
Evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKocanın pasif görüntüsü sana bu tekliflerin gelmesine sebep olabilir mi acaba
014 Yorumla
Soran1 yılAslında kocam çok yakışıklı boylu poslu adam. Sanmıyorum ama dışarıya karşı bu adam aldatıyor görüntüsü oluşuyor. Yapmıyor ama öyle zannettiklerini düşünüyorum. Bu olabilir mi
- 1 yıl
Böyle bir görüntüsü varsa karısının intikam alması için değerlendirmek isteyebilir bazı acgozluler
Ama sende bir çekicilik gormeseler zannetmem sana bu tarz tekliflerle geleceklerini
Teklifler genelde kimlerden geliyor akrabalık bağı olanlar mi eş dost dediklerimiz mi yoksa komşu tarzı kişiler mi
Soran1 yılİş ortamından. Arkdaşlarımın eşleri. Dışarıda herhangi bir tanıdık yakın çevre
- 1 yıl
Ama bu saydiklarin oldukça tehlikeli kişiler
Sanırım eşinle olan ev hayatınız dışarıda oldukça fazla kişi tarafından konuşuluyor
Peki kocandan yeterince ilgi sevgi ve tatmin görüyor musun
Soran1 yılEşimden bazı şikayetlerim olduğunu yakın çevrem biliyor bu mu etken acaba.
- 1 yıl
Çok büyük etken tabiki bu
Senin güzel olmamana rağmen ilgi duyanlar arayış içinde olduğun haberi gelmiş olabilir kulaklarina
Soran1 yılGüzel değilim demeyelim ya çok harcama beni de genelde beğenir herkes beni 🤭
- 1 yıl
Görmedim ki seni
Sen güzel sayilmam dedin
Soran1 yılEvet yani çok güzel değilim ama çirkin de değilim yani 10 üzerinden 7 diyelim
- 1 yıl
7 büyük rakam ama caziben ve kocandan şikayetlerin sana bu tekliflere sebeptir diye düşünüyorum
Soran1 yılBu puanı genelde başkalarına sordum onlar öyle dediler 😅
- 1 yıl
Sen bak bakalım aynaya şimdi tam şu an hemde siz tepeden tırnağa kendini ve 10 üzerinden kaç veriyorsun samimiyetle şöyle bakalım kendine
Soran1 yılOrtalama 7 🤣🤭
- 1 yıl
Teyit edip onaylamak isterdim ama öyle bir imkan yok tabi
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlisin ve simdiye kadsr en ufak. ilisko. ne demek. bu
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka biriyle yakınlığım olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılSeksi olabilir misin? İsveli, cilveli bir tarzin olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılÇekici alımlı seksi istekli olduğun içindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıldişilikle alakalıdır sanırım. şimdikiler dişil enerji mi diyor :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
1 yılSebebi fena sayılmıyor olman ama Fena sayılmıyor olman onların yanaşmalarını meşru kılmıyor
02 Yorumla
Soran1 yılAma görüntüyü geç ben yakınlık göstermiyorum. Samimi olmuyorum kimseyle.
- 1 yıl
Sen geçiyorsun da Onlar geçemiyordur
Gizli Üye(30-35)1 yılSohbetin samimiyetin karşı tarafı baştan çıkarıyor olabilir
02 Yorumla
Soran1 yılHiç sohbet etmediğim biri de oldu
Bir iş için sadece 1 kez görüştüğüm biri de oldu
Cevap sahibi1 yılEvli olduğunu biliyorlar mıydı
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın gereği bir kadının en güzel yillarindasin. biraz da cekiciysen bu durum çok normal
00 Yorumla
1 yılgenelde öyle oluyor da şimdi doğruya doğru konuşalım
kanka senin de gönlün var bu tarz şeylere
gizlisin bari dobra ol04 Yorumla
Soran1 yılGerçekten yok inan bana sadece nerde hata yapıyorum. Ya da herkes mi yaşıyor bunu anlamak istiyorm
- 1 yıl
herkes gizli gizli birbirine yürüyor ve bunu kadınlar çok sinsi yapıyor kimsenin ruhu bile duymaz onun için inanmıyorum çoğu denilene
Soran1 yılBen birine yüreseydim eğer zaten olurdu onunla ilişkim ama yok yani olmadı
- 1 yıl
tamam işte biu soru bir başlangıç oluşturma sorusu gibi...
1 yılEvlisin ya yasak olan hoşlarına gidiyor ondan dolayı.. yasaklara doymaz insan
02 Yorumla
Soran1 yılBütün evli kadınlar böyle teklifler alıyor mudur acaba?
- 1 yıl
Çoğu alıyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSana mı aşık oluyorlar ahahah komik şey
04 Yorumla
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Sen ne trol birseysin yaa :)
Soran1 yılDeğilim gerçekten kadınım ve yaşadığım şeyler
- 1 yıl
Birsey soracağım cevabını ver gel d. m ye
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
1 yılkocana Allah sabır versin.
01 Yorumla
Soran1 yılAmin 🙏
1 yılBir çekiciliğin var fazla mütevazısın demek ki.
02 Yorumla
Soran1 yılOlabilir belki de
- 1 yıl
Ben öyle bi aura aldım gizli hanım tabi etraflıca bi yorum yapamam elbette
Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı. Bir çekiciliğiniz varmış demekki
02 Yorumla
Soran1 yılBu kadar soğukken varsa azıcık samimiyet göstersem neler olucak acaba
fenasın başa belasın demek fkfkf
01 Yorumla
Soran1 yılKimseye bela olmadım 🫣
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok beğeniliyorsun öyleyse
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAuran ye beni mesaji mi veriyor
02 Yorumla
Soran1 yılHımmmmm öyle mi 😄
Cevap sahibi1 yılSanki bilmiyon cok z.. illisin bi totona patlatiuim gel canim cekti
Gizli Üye(30-35)1 yılDemekki cekicisin fizigin guzel arzulaniyosunn
013 Yorumla
Soran1 yılFiziğim normal uzun boylu zayıfım çok daha çekici kadınlar var ama nerdeyse birinin yüzüne gülsem selam versem aşık oldum diyecek o kadar yani
Cevap sahibi1 yılDemekki cok arzulaniyosun evli olmanda etken bunaa nasil giyinirsinn peki
Soran1 yılHiç açık giymiyorum normal ama güzel giyinirim. Bakımlıyım
Cevap sahibi1 yılBakimli olman guzell bence ilgi cekici iste bu hosuna gidiyormu peki bakmalari ilgilenmeleri seninle
Soran1 yılGitmiyor kendimi suçlu hissediyorum. Neden ben diyorum başkaslarına değil de ben. nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılHimm bakimli olma dan temiz olmandan istee ole kadin aranir hep peki esin farkindami bunun ilgi cekici oldugunun
Cevap sahibi1 yılIstekli birimisin peki
Soran1 yılEvet bakımlı ve istekliyim ama dışardan bi erkek nerden anlayacak. O eşimle aramaızda olan şey
Cevap sahibi1 yılIstekli bayan anlasilirr yuruyusunden giyinisindenn bencee yuksek biri oldugu peki surekli islanirmisin
Cevap sahibi1 yılDisarda seni gorsem mesela anlarim ben istekli oldugunu esinleykende dikkat cekiyonmu sana bakan cok olur mu
Soran1 yılAyyyy sanane 🤣
Cevap sahibi1 yılYa merak ettimm 😅
Cevap sahibi1 yılTam sohbet edilecek birisinn istekli bayanlari severimm surekli yuksek 😅
Her kadın aliyo be erkek milleti 😂
02 Yorumla
Soran1 yılEvet bunu bilmek iyi geldi
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çekicisindir
02 Yorumla
Soran1 yılTam olarak ne oluyor sence çekici olunca?
1 yıllibidon yüksektir ve erkekler hiseder
08 Yorumla
Soran1 yılEvet ama nasıl hissedecek ki bunu yansıtmıyorum
- 1 yıl
biz erkekler anlarız bir fotonu bile görsem hsederim ben
Soran1 yılO yüzden mi acaba 😅
- 1 yıl
evet bana özelden yaz anlatırım sana detaylı
Soran1 yılTerapist misin sen
- 1 yıl
yaşam koçu diyelim belgemi aldım dinliyorum fikirlerimi söylüyorum gerçekçi yaklaşıyorum yol göstermeye çalışıyorum kısaca
Soran1 yılGüzel
- 1 yıl
ulaş sitersen bana konuşuruz fikirlerimide söyleirm sana
1 yılbılemıyorum auran yuksektır, nerde yasıyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılİstanbul'da
- 1 yıl
senle ben olalım mı ne dersın
Soran1 yılBak işte gördün mü sen bile yazdın aynı amaçla 😩
1 yılNormal şeyler
00 YorumlaGörmeden ne diyim şimdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
1 yılÇekicisin demekki
00 Yorumla
1 yılOrtam öyledir
00 Yorumla
1 yılşeytanın işi bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılİşvelisindir
02 Yorumla
Soran1 yılDeğilim oldukça sert duruyorm dışardı kimseyle samimi değilim
- 1 yıl
Auran vardır kadınsısındır
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılÇekiciliğin vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYurtdışında mı yaşıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılYokluktandir muhtemelen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılçekıcısıdndır
02 Yorumla
Soran1 yılTam olarak ne oluyor sence çekici olunca?
- 1 yıl
çinsel dürtüleri harekete geciriyosundur
Yasaman lazim 😆
04 Yorumla
Soran1 yılNeyi saçmalama
Soran1 yılHiç gerek yok
Gizli Üye(30-35)1 yılKötü mü
020 Yorumla
Soran1 yılEvliyim bunu biliyorlar. Ben kimseye yakınlık göstermiyorum. Ona rağmen beni ne olarak algılıyorlar diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılDemek ki fazla çekici etkileyici birisin yakınlıktan dolayı değilde
Soran1 yılBen kendimi o kadar güzel bulmuyorum. Çekicilik de kişiye göre değişir ama anlamıyorum gerçekten
Cevap sahibi1 yılYani fiziksel olarak fazla belki etkileyici birisin, sen öyle düşünmüyorsn ama çoğunluk baksana etkileniyor
Soran1 yılBenden çok daha güzel giziği olan kadınalr var onlara da yapıyorlar mı aynı şeyleri
Cevap sahibi1 yılSanmam, farkında olmadan dişil enerjini hissettiriyor olabilirsin fiziğinde çok iyiyse yani o yüzden ışık görmüş tavşan gibi baka kalırlar
Soran1 yılFiziğim çok iyi değil. Normal
Cevap sahibi1 yılBence gayet normal davranışlara bakılırsa
Cevap sahibi1 yılYani aşırı iyisin farkında değilsin
Soran1 yıl🫣🫣🫣
Cevap sahibi1 yılUtanma kız çevreye bakarak yorum yapıyorum, demek ki fazlasıyla dikkat çeken etkileyen birisin bide dişil enerjin birleşince
Cevap sahibi1 yılPeki seksi lady, rahatsız ediyor mu ilgileri bakışları
Soran1 yılEvet rahatsız oluyorum
Cevap sahibi1 yılFakat işte gizli bi yönün var bakışlarda veya fizikte demek ki
Cevap sahibi1 yılVücudunda en dikkat çeken bölge peki neresi
Soran1 yılGözlerim
Cevap sahibi1 yılOnun dışında pekii
Cevap sahibi1 yılSanırım gözler harici göğüs kalça bel filanda oldukça dikkat çekiyor
Soran1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi1 yılBence fazla seviyede etkileyici yüz ayrı fizik ayrı
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Demekki çekiciwin
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?