AKP'liler sizin hiç mi vatan sevginiz yok türk milleti sevginiz yok?

Bunun parti ile de alakası kalmadı a partisi b partisj değil olay , hiç mi görünüyorsunuz oğlum olanları , bu kadar körü körüne birinin peşinden gidersiniz hiç durup okumaz misiniz sorgulamaz mısınız , yahu senin ev sahibin artık Arap , senin toprağında afganlar, Suriyeliler, Iraklılar, cirit atıyor , ucuza çalışıp seni işinden ediyor , ev fiyatları bu yüzden uçuk , markete gidilmiyor fiyatlar artık yüksek demiyorum kredi ile alinacak hale geldi diyorum , kör müsünüz oğlum siz , ne dini ne bayrağı sattınız ya oğlum toprağı sınırın kevgire dönmüş, TC ibrasi kaldırılmış , arapça tabelalar yerlerini almış , Türkiyeli demeye başladılar şimdiden , daha ne olsun istiyorsunuz siz? Yok toog Muş yok İHA sihaymis lan oğlum süper güç nasıl olur biliyor musun? Senin refah seviyen ile , senin alim gücün ile. , Bir telefona 60 bin TL para veriyorsun yerli milli fıstığı bile Avrupa'dan pahalı yiyorsun gotunde dön yok ama seviniyorsun birader siz artık bu ülkeden gidin ya vallahi diyorum şeriat olan ülkeler tam dizlik kanun yok nizam yok miş gibi televizyon falan parçalarsiniz şeytan icadı diye.
AKP'liler sizin hiç mi vatan sevginiz yok türk milleti sevginiz yok?