Türkiye de çoğu memleketin insanı sevmiyorum illere göre işte gereksiz insanlarsınız olmasınız da olur yani ne gerek var siz yaşamayın hayatımda bu kadar yobaz gerici insan görmedim. Allah akıl verirken siz neredeydiniz çok merak ediyorum eğitimsizsiniz kültürsüz insanlarsınız çok boş insanlarsınız saçma insanlarsınız tuhafsınız bir şeyi araştırmadan saçma bilgilerle diğer insanlarla aynı düzeyde olduğunuzu düşünüyorsunuz ama onlar sizden baya iyi düzeyde o sosyete insanlara ulaşamazsınız bu arada
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sizin yobaz dediğiniz insanlar atalarımız senin gibi göç edip aklı bi karış havada gezen müslümanlığın gereklerini söleyince yobazsın diyen andavalları da biz sevmiyoruz
Ben atalara laf söylemedim soruyu nerenle okudun ben gazi mustafa kemal atatürkü sevip sayan değer veren insana bende canı gönülden değer veririm unutma islam da ilk emir okudur oku araştır kendini her zaman geliştir diyor yani ama türkiye nereye gidiyor cehalete
Valla ben nice okumuşlar görüom aklını kaybedip ateist oluolar türkiyenin cehalete gitmesinin tek sebebi İslam'dan ahlaktan imandan uzaklaşmasıdır abdestsiz gezmeyen atalarımızın kaç yüzyıl dünyaya hükmettiğini bilirsin ne zmn özümüze dönersek o zmn gelişiriz
Her şeyi dine de bağlamamalıyız örnek vereyim avrupa ülkeleri neden gelişmiştir onlar sürekli din din din mi diyor ne alaka
Onlar dinine ne kadar bağlı onuda bi araştır istersen ve ne kadar dürüst ve ahlaklılar onuda araştır biz özümüzü kaybettik bilader kim arkasını dönsede hançeri saplasam die düşünüoz en basiti deprem olur kiralar artar fırsatçılık çok bu ülke nasıl gelişir böyle
Kim yönetiyorsa ona hesap vereceksin sandıkta o zaman boş konuşmaya gerek yok
Ülkeyi yöneten gelipte senin ahlakını düzeltemez bilader o ekonomiden sorumlu devlet bakanı 😁 bizim konu o değil
Seni kale almayacağım yağcının tekisin sen haklıyı haksızı ayıramıyorsun herkes bu ülke de sence neden kafayı yedi bu saçma sapan yönetimden yedi saçma sapan konuşmaya devam edersen mesajını kaldıracağım
Etme cahille muhabbet küstürürsün silem cam kırığıyla kestirirsin bu söz sana yeter şimdi kaldır neyi kaldırıosan
Sana göre zaten türkiye sorunsuz devlet
Çok büyük sorunlarımız var ben öyle bişey mi dedim
Sorumlusu kim yönetiyorsa ama di mi başkasının türkiyeyi bu hale sokacak hali yok
O ayrı bi konu biz ondan bahsetmiok ki
Alakası var çünkü siyasi yön de toplum yapısı etkiler
Olabilirde mesele daha büyük bence şurda zaten ne kaldıki bu gidecek bakcaz sonuca
Bu kafayla giderse türkiye bir cacık olmaz ülkeden de insanından da
Olur olur türk milleti her zaman başarır
Başka yönetim gelirse seçim zamanı ya da erken zamanda o zaman belki ama yine toparlanmak bir kaç yılı alacak
Daha kötü olmasında
Bunun kadar batırmazlar emin ol türkiye hep yenilik istemediği için kaybetti
Kim gelse şaha kalkarız
Ben bile ama zaten kazanacak insan belli ya iktidar devam eder ya ana muhalefet gelir ama büyük ihtimalle iktidar oyu yüzde yirmilere düşer ana muhalefet otuz beşleri geçer diğer partilerde destek verse kazanılma ihtimali aşırı yüksek zaten şu an ki cb yaşamıyor yaşayan bir ölü gibi yani robot gibi düşünülebilir aslında koronavirüs zamanında öldü o şu an anne karnında bebek nasıl kanla besleniyorsa o da öyle besleniyor bir kaç yıl sonra vefat ülke seçime gider büyük ihtimalle aynı parti kazanamaz veya parti kapanabilir
Gene başka sağ bi parti lider çıkarırsa nolcak
Bunca şeye rağmen hala sağ partilere oy verilirse onda halk suçludur kafa çalışmıyordur solun başa geçmesi lazım
Sağ solu yok adam gibi biri gelmesi lazım ama şu an ne sağda ne solda bitane bile adam gibi adam yok
şu an ki yönetimin oyu yüzde yirmi altı yüzde yirmi dokuz arası bir şey otuzları göremiyor
Sen öyle san her seferinde böyle diolar ama adam ii oy alıo
Türkiye de insan kandırmaya ne var ki ama otuz beşlere düşmüşse yirmilere de düşmesini bilir ki zaten yirmilerde oyu şu an
Düşmezzz kemik kitle var yüzde 30nzayen
Düşer para önemli para iş önemli iş devlet kimi istihdam ediyor şu an kimseyi hiç bir şeyin önemi yok şu an da
Seçime az kala yağdırır gene paraları
Uç kuruş şeye inananları rabbim kurtarsın
Amin
Sen sanırım apolitiksin en iyisi
Hepsi cebini düşünüp bana hiç birinin faydası yok
Bana neden bağırdın gerçi bende kızdım özür dilerim
Önemli değil olur öyle şeyler
Neyse
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!