+1 yıl271 tane devlet ve beylik kurmuş Türk ile özerkliğini Amerika'nın sayesinde almış Kürd'ün kardeş olabilme ihtimali mi?
Kavimler Göçü ve İstanbul'un fethi ile iki kere çağ açıp kapatan Türk ile tuvaletin kapısını kapatmayan Kürt mü?
Çanakkale Savaşı'nda mevzisinden kaçan 72 ve 77. Kürt Alayları ile yoksa tamamı Türk olan 57. Alay mı kardeş?
Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Belçika'nın, Almanya'nın, İsrail'in ve daha adını unuttuğum devletlerin köçekliğini yapan Kürt ile 72,5 millete büyük olduğunu gösteren Türk mü kardeş?
Irklar arası kardeşlik tamamen hayal ürünü olup en ucuz uyuşturucudur. Bırak bir Kürd ile Türk'ün kardeş olmasını, bahsettiğim uyuşturucuyu kullanan bir Türk ile Türk kardeş olamaz.
Demişsin ki Atatürkçü'yüm. Sen Atatürkçü olamazsın hatta Türk olupta Atatürkçü'yüm diyenler de Atatürkçü olamaz. Atatürk teoride ve pratikte Türkçülük yapmış ender bir insandır. O yüzden Atatürk'ün ne olduğunu bilmeden Atatürkçü'yüm demeyin.018 Yorumla- +1 yıl
Türkçe'yi düzgün kullansaydın da bir yanıt verebilseydim keşke. Ayrıca "kardeş" kelimesini bana karşı kullanmazsan sevinirim. Hem genlerimiz tutmaz hem bayağa bir yaş farkı var arada.
- +1 yıl
Ben Türk'üm, insan değilim. İnsanlığım kurşuna dizildi, gasp edildi, asıldı, yağmalandı, ihanete uğradı, savaştı, direndi, öldü.
- +1 yıl
Ben demokratik değilim, oy kullanmam ve Türk olmayan birini desteklemem.
- +1 yıl
Bana siyaset anlatacağına git kumda falan oyna. Diğer görüşlerdeki yorumlarını okudum da tam cahillik için heykeli dikilecek kişisin.
Irkçı olmak cahillik değildir. Irkçı olmak için bağlı olduğun ırkın dilini, kültürünü, töresini, geçmişini vs herşeyini bilmen gerekir. Sen soruyu Türk kürt kardeşliği olarak sormuşsun bende kürtlere dayadım. Irkçılığım Türk olmayan herşeye karşıdır. Irkçı olmak zeka ister. He şimdi diyeceksin pkklılarda zeki o zaman. Değiller, geçmişlerini bilmezler, uydurukça derleme bir dili kürtçe diye yamamaya çalışırlar. Kendi politikaları da yoktur, batı ne buyurursa onu yapar. Kısaca canım kardeşim. dirler. - +1 yıl
ula. n ke. va. şeyi canım kardeşim yapmış
- +1 yıl
Ben sana pkklı mısın dedim? Sen daha benim okuduğumu anlamıyorsun. Kürtlerin %70i ihanet potansiyeline sahip, bu inkar edilemez. Sen benim Türkçülük'üme laf yetiştireceğine kendi soyunla uğraş. Bugün yarın benim sana zararım yok ama kendi soyunun sana 200 yıldır zararı var. Sen bunları düzelt.
- +1 yıl
BİLADER M*L MISIN? SANA PKKLISIN DİYEN Mİ OLDU DİYORUM. HALA BANA NE DİYOR? İYİ SENİNLE HARBİ KARDEŞ DEĞİLİZ, GENLERİME KÜSER, BABAMI KESERDİM.
- +1 yıl
Çocuk sen Avrupa'yı gördün mü hiç? Ben iş icabı 7 ülke dolaştım. Onlardaki ırkçılık kimsede yok. Tüm Avrupa'nın pkkyı desteklemesi Türk düşmanlığı yüzündendir. bir boh bildiğin yok gelmiş burda başlık açmışsın. Atatürk'ün korktuğu cahil tipinde başlı başına heykeli dikilecek tiptensin. 19 yaşında vel*t bana cahil diyor. Ey Ulu Tanrı'm ne günlere kaldık!
- +1 yıl
Çocuk Osmanlı'nın 500 yılını onaylamam, demokrasiye de inanmam, yobaz değilim, gökten geldiğine inanılan kitaplara inanmam. Türkçü - Toplumcu bir devlet politikasının oluşmasından yanayım tıpkı Atatürk dönemindeki gibi.
Sana s*lak, apt*l, dingil vs kelimelerini kullanmamak için kendimi zor tutuyorum. Yanıt yazma millet apt*llığını daha görmesin.
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşasın Türk Kürt kardeşliği!
10 Yorumla
+1 yılValla kusura bakmayın da bazı kürtlrrin kandırılması yüzünden herkes Kürtlere düşman oldu diyorsun daha dün bir kızla konuştum ağzından laf almak için soru sordum doğudan niye geldiniz pkk dan mı kaçtınız dedim biz bilmiyoruz pkk mı yoksa başka mı diyor. Nasıl yani dedim devletin yaptığını falan mı düşünüyorsunuz dedim olabilir dedi bana kalkmış maval okuyor. Pkk kürtleri öldürüp evlerini cephane olarak kullanıyormuş diyorum zoruna gidiyor sanki askerler yapıyormuş gibi konuşmaya çalışıyorfalan. Bütün ama bütün kürtler pkkyı destekliyor hiç birine inanmıyorum kardeşliklerine de inanmıyorum. Pkk sempatizanlığı yapıyolar. Türkleri ırkçı olarak görüyorlar hem Atatürkün üzerinde bulunduğu para için kendini yırtıyorlar hem Atatürke düşmanlık güdüyorlar. Maalesef ben kardeşliğe falan inanmıyorum 😂
114 Yorumla- +1 yıl
Bilader o kürtler kürdistan kökenli benim ailem 400 oncede türkiyedeydi Atatürkçüyüm atatürkün üstünde para felanda yoktu bir 40 bin lira birikmiii vardı diğer hesabında milyarlarca vardı ama onun değildi tek kuruşta harcamadı bende pkkyi sevmiyorum o görüştüğün kızı zorla pkklı yapmışlar türkiyeden nefret eden biri ben ülkemi sonuna kadar seviyorum ama ırkçılardan nefret ediyorhm benim anlatmak istediğim her kürt aynı değil ve bu çümlenin sonunda bile gülüçük kulandın yani 😂
- +1 yıl
Benim de nefret ettiğim bir kesim var söyleyince ırkçı oluyoruz o yüzden söylemeyim anladın sen 😂 Hem Türkiyede yaşayıp her türlü imkandan faydalanıp hem ihanet edenlere tahammülüm yok. Sen öyle değilsen sorun yok 😂
- +1 yıl
hepsi diye yapamazsın sen darbe askerler de yapan Türkler di ozaman kendin irkiniza kötü diyor musun her ırk srfsiz vardır pkkli Türk de kurtde karşı dir
+1 yılYaşasın Halkların Kardeşliği!
Biji Biratiya Gelan!34 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sedat Peker denen şahısa katılmıyorum kardeşliğe Ermeniler yahudiler haçlılar da dahildir, yaşasın insanlık!
- +1 yıl
Ben terör örgütünden bahsetmiyorum, halklardan bahsediyorum. Bu ülkede genelde çocuklar ermenilere yunanlara kürtlere yahudilere hristiyanlara karşı nefretle büyütülüyor, yok ermeni dölü yok yahudi tohumu yok kıro kürt bilmem ne diye diye insanlıklarını kaybettiler. Her türlü pisliği yapan bir türkü sırf türk diye görmezden gelip bağrına basıp da kendi halinde kimseye zararı olmadan yaşayan bir ermeniye kürde sırf ırkından dolayı hakaret eden bir zihniyeti de kabul etmiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Benim bayrağım altında yaşayıp benim bayrağıma saygıda kusur etmeyen herkes kardesimdir. Yediği kaba pisletenleri ne benim ne de bu memleketin hiç bişeyi olamaz
51 Yorumlakarsi degiliz komsularimiz var kürt cok severiz gidip geliriz kardes gibi ammaaa burasi turkiye sen turkiyeye kurdistan diyip turkleri dislarsan iste ozaman sorunun var.
11 YorumlaBazi kurtler cidden cahil. İnatla haklarinin yendigini savunuyorlar laf anlamiyolar türklerden nefret ediyolar halbuki biz kurtlerden nefret etmiyoruz onlar kendilerini toplumumuzdan dışladıkları sürece bu kargaşa bitmez
25 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar olaydan sonra kardeştir diyebilir miyim bilmiyorum ama her kürde pkk li muamelesi yapılmasına deli oluyorum bazı türklerden daha delikanlı kürtler de vardır eminim
31 YorumlaBölücülük ve hainlik yapmadıkları sürece neden olmasın. Kürt arkadaşlarım var, dini, dili, siyasi görüşü belli, yıllardır da kardeşlik ve huzur içinde yaşayıp gidiyoruz. Demek istediğim;her kürt de aynı değil
10 Yorumla
+1 yılKardeş Kardeşin dilini yasaklamaz o eskiden di yav dediğini duyar gibiyim.
ikinci resim kendi çekimim.
https://i.hizliresim.com/A3yoPv.jpg https://i.hizliresim.com/vZJ07z.jpg07 Yorumla- +1 yıl
ilk resim pardon.
- +1 yıl
@Ogisins arkadaş Türkiyede Kürtlerin de oldukça büyük bir nüfusu olduğu halde Kürtçe hariç her dilde yazılmasını kastediyor.
- +1 yıl
@Ogisins Sırrı Süreyya Önderin bununla ilgili güzel bir sözü vardı. "Şimdi ben sana i love you dersem romantik, ez ji te hez dikim dersem terörist olurum. Ne diyeyim vatan sağ olsun." diye.
- +1 yıl
@Ogisins iyiymiş :P
- +1 yıl
Iyy niye arapça yazmişlar? Yabanci millet bizi Arap saniyor zaten iyice ikna olacaklar
- +1 yıl
@weirdonerd yazanlara sor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHdp ye ve diğer küçük terörist partilere oy verdikleri sürece PKK ya desteklerini kesmedikleri sürece hicbirsekilde kardeş değiliz akıllı olsalar akılları çalışsa oy vermezler kendi sehirlerindede bomba patlatiliyor kendi kürt akrabalarıda intihar saldırılarında ölüyorlar artık anlasınlar hdp PKK daes pyd ypg dhkpc bunların hepsi daha sayamadığım terör örgütüdür madem Kürtler Türkiye'yi Türkleri kardeş olarak görüyor ozaman hdp ve diğer terörist olan ismini dahi bilmediğimiz o partilere oy vermesinler
11 Yorumla- +1 yıl
zaten vermiyoruz sen bütün Kürtler dağda mi sanıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtu.be/-GiAPGemmBM
şunları ben kardeş olarak görebilirmiyim bir bak bakalım117 Yorumla- +1 yıl
kürt arkadaşımda çok vatan millet sevdalısı genelleme gapmıyorum diyarbakıra gittiğimde Türkçe konuştuğum için yemek dahi vermediklerini biliyorum böyle şerefsizlerin
- +1 yıl
ben neler neler gördüm reis o yüzden bu konuya çok soğuk bakıyorum
- +1 yıl
bir doğulu öğretmen ankarada görev yapmaya giderken güle oynaya gidip bir ankaralı öğretmen diyarbakıra giderken korku ve endişe ile gidiyosa bunun suçlusu Türkler mi
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂😂😂🇹🇷
- +1 yıl
yok be katdesim o senin icin gecerli geneli korkak 3 tanesi bir araya gelince efelenebilirler ancak
- +1 yıl
kürdü lazı çerkezi bir ağacın dalları o ağacım adı Türk daha çoktur kolları ağaca balta vuran ermeni nin piçleri
Ozan Arif - +1 yıl
sen kendi doğrunu yaşa bende kendi doğrumu hoşçakal
- +1 yıl
benim doğrum doğrudur senin doğrun yanlıştır
+1 yılkürtse kürtlüğünü bilsin otursun oturduğu yerde türkiyeden toprak isteyenler alıcaklar, ama ALTINI alıcaklar anladınız siz
110 Yorumla- +1 yıl
sen izin vermezsin de, senden izin alan kim?
- +1 yıl
gayette yer kürtlerle normal hayattada böyle konuşuyorum sen ne sanıyosun
- +1 yıl
türkiyeden toprak isteyenler toprağın altını alıcaklar dediğimde sen gelip bana yok böyle konuşamazsın bıçaklarlar bilmemne diyosan senin rengin gayet belli bana kendini anlatma, sana şunu söyliyim canım; sen de özerklik isteyenlerdensin ve gidicisin!
- +1 yıl
işte o kadar, şimdi o sesini kes
- +1 yıl
tamam.
Ya kurtlerin bazilarinin iyi oldugu kardesim olmasini gerektirmiyor kesinlikle
23 Yorumla- +1 yıl
Senin gibilerde kardeşi olmasına ihtacimiz yok zaten
+1 yılYaşasın halkların kardeşliği!
51 YorumlaTürk ve kürt kardeş değildir. asla da olamayacak.
515 Yorumla- +1 yıl
Bir sen insan değilsin şu kurt Türk birakinda hep birlik olalım Türkiye gelistirelim
- +1 yıl
nedemek çoğu kötü ya darbe yapan asker bakarak sizde kötü gozükuyorsunuz
kürtlerle pkk lıları karıstırmamak lazım
21 Yorumla
+1 yılSedat pakere katılıyorum
33 Yorumla- +1 yıl
O yukarda dediği lafa
+1 yılAyrımcılığın her türlüsüne karşıyım
21 YorumlaTürk kürt kardeş değildir. Türk yücedir, kürt aşağılıktır.
827 Yorumla- +1 yıl
bir insanı yüce yapan düşünceleridir, kazara doğduğu ülke değil
- +1 yıl
@ismiminapicaksin helal olsun
- +1 yıl
Boşuna laf anlatma algı kapasitesinin genişliği ölçüsünde anlar
- +1 yıl
Klavye bebeliğimi? Sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum. Sen buraya bir soru sormuşsun bende kendi şahsi fikirlerimi paylaştım bunu herhalde klavye başında yapacağım dimi ama? Aşikardır ki bu tarz cevaplar alacaktın ve sen benim görüşüme saygı duymalısın yoksa cevap verenlerle kavga etmek için mi sordun sorunu?
- +1 yıl
Sen emin ol onlardan daha aşağılıksın! Irkçı...
- +1 yıl
Farkında olmadan kendine küfrediyorsun ahahaha kürt yazarken * koyacağınıza ırkçı yazarken koymanız daha mantıklı
- +1 yıl
@ismiminapicaksin Bazı kürtler türklerden bin kat daha iyi yeminle siz oturup anca saçmalarsınız diğerleride can verir
- +1 yıl
@Ogisins haklısın kardeşim, umarım bir gün anlarlar dost olduğumuzu kürt ve pkk kavramı çok karışıyor. Her şey amacından ve izlediği yoldan saptı. Sonumuz pek hayır değil ama umarız iyi günler göreceğiz inşAllah devrimin olanca ateşiyle seni ve diğer kardeşlerimi kucaklıyorum. Ne mutlu Ata'nın ve Gezmiş'in yolundan gidenlere, Iyi bayramlar dilerim :)
- +1 yıl
Estağfurullah kardeşim @Ogisins kitap pkuyoruz çok şükür okumak zekilik ve aydınlık gostergesiyse okuyoruz. Zeki ve Aydın mıyım bilmem ama dibine kadar Kemalist sonuna kadar da Devrimciyim!
- +1 yıl
Küçük beyinlere büyük davalar sokamazsın, boşver bilmesinler kardeşliği vatanseverliği yoldaşlığı biz biliyoruz bilmeyede devam edeceğiz @Ogisins ;)
- +1 yıl
Yuzde yuz okuyan ve ureten turkiyeyi bir olustururlarsa gerisi hallolur meraklanma kardes sen yolunu yapmaya kutuya para koymaya hirsizliga devam etsin reis :D Ah canini sevdigim uzun adamim :D canı en istemedigi yere zaten cehennemlik :D Ogisins
- +1 yıl
Ya sorma @Ogisins Ilber'in dediği gibi İstanbul sahil herkes cahil (lafım meclisten dışarı) :D :D
- +1 yıl
Aynen oyle @Ogisins
+1 yılBen bir Kürdüm bayrağım kırmızı beyaz dir
512 Yorumla- +1 yıl
şu begenmeyenlerde pkkklar 😂😂
- +1 yıl
irkiciliklar böyle yapmasın anlamıyorum ne yapayım dağ çıkıp Türkiyele mi savaşiyim ALLAH korusun
- +1 yıl
Her ırk kötüsü iyisi vardır Türk kürt kardeştir
- +1 yıl
sen kurtu musun
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
olabilir
- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kürt ayrimi cok sacma bence
11 Yorumla
+1 yılTürk ya da kürt degilim. Arabım. Ama kürt ırkına ne derseniz deyin sırtınızdan vururlar, onlar laf anlamaz...
456 Yorumla- +1 yıl
İrkçı degilim derseniz arapları da sevin. Peygamberler araptı. Bizi, allah korusun ısidle karıştırma. Onlar sapmıslar. Hayatında hicbir arap tanıdın mı? Her kürt pkkklı değildir demeyi biliyorsanız her arap da aynı degil demeyi bileceksiniz.
- +1 yıl
Eeee ozaman her arap aynı değil demesini biliyorsan sende her kürt aynı değil demesini bileceksin çok tanıdım araplar benzin petroleri olan araplar yerler sı*arlar oturduğu yerden para kazanırlar 7 avradlı arap adamları pardon adam dedim sende onlardan birisisin herhalde ya da baban onlardan biri söle babana gelsin çayımı içer
- +1 yıl
@Shamanist Irkçılık yapmiyorum bilader şaka yapiyorum o öyle dediği için bak onunda zoruna gitti 😂😂😂 şaka şaka benim arap bir dostum var hatta ikitane her arap aynı değil yinede var türklerin içinde olduğu gibi kürtlerin içinde olduğu gibi pislikler
- +1 yıl
@Shamanist hadi görüşmek üzere sen konuşmaya devam et bakalım işine gelmedimi rezil ya da aptal dersiniz 👋🏼👋🏼👋🏼
- +1 yıl
Ben Suudi kokenliyim. Kürtler benim ırkıma gore lanetlenmistir. Ve kürtlerin bu zamana kadar türklere ne zaman yardım ettigini gordun? Kürtlerin devleti yurdu vatanı yoktur lanetlerinden dolayı. Allah onlara ne yurt vermiştir ne toprak... Ben de ırkçılık soz konusu değil. Direkt olarak lanetli birisini Sevemem ki. Ama sen ırkçı degilim diyorsan arabı da seveceksin. Bir hadis der ki arabı sevin... Hadi hayırlı gunler.
- +1 yıl
Araplarda severim Kürtler de severim Türkler de severim ama sen biton kürt hakkına nasıl girersin iftira atarsin sen Kürtler kurban ol Araplar suddi kokenliysen böyle şeyle ugrasican niye müslüman kardeşler yardım etmiyorsunuz ırkçılık Soysuz birisin Hz muhammed s. a. v peygamber hep arkasına saklaniyorsun unutma peygamberler hep bozuk irkalar gelir sen bir kurdun tırnağa edemezsin kürt polis avukat savcı Başbakan asker doktur vs vs oluyor hayırdır kürt halk olarak giren çıkan mi var sana
- +1 yıl
@Birgülll17 Arap milleti işte hepsi kendini bir b*k zanader milleti kötülerler millet ettimi güçsüz olduğu halde saldırırlar dayak yerler sonrada arkalarından konuşurlar Mk arapları bu araplarda zaten hep kürtlerin gölgelerinden korkarlardı lanetlenmiş halkıda ilk bu arapdan duyuyorum
- +1 yıl
Arap kardeşlerim laf söyleme bütün müslümanlar benim kardeşim dir
- +1 yıl
sen biri için neden bütün arapları kötulüyorsün sen ondan bir fark kalmadı
- +1 yıl
Arap veya kürt veya Turk olmak farklı etmez
- +1 yıl
Arap tandiklarim var hepsi çok iyi insanlar
- +1 yıl
İnşallah giderim
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
ALLAH iyiler karış lastirsin
- +1 yıl
buna munafiklik denir
- +1 yıl
@Birgülll17 Müslüman olduğumu kim söylemiş ben deistim Allahımu bin şükür yarabım ben inanırım müslümanlığa ezanda saygıdan kalkmay güsl vs surelere farzlara ve kurban bayramına onun gibi şeylere inanmam kurban kesiyorlar eti dağıtıyorlarmı fakirlere? Tanıdıklara anca dağıtsalar tamam iyi ama tek kurban kesmekle olmaz
- +1 yıl
Kurban kafir için kesilir eğer hepsi kendi yıyorsa günah giriyor bir anlam kalmıyor
- +1 yıl
yapan anlam veremiyorum
- +1 yıl
Niye herkes müslüman yaptığı dikkat veriyordu rus veya başka ülke saldırıyor başka ülkeler
- +1 yıl
işine gelince anlamazsiniz
- +1 yıl
soy nerden geldiği önemli değil senin ne düşündüğün önemli
- +1 yıl
ALLAH izin verirse Mekke gitmeye düşünüyorum
- +1 yıl
yo niye tanismayim asıl orda tanisirim
- +1 yıl
Türkçe bilen vardır Mekke de
- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
yo Mekke yakın olan yerlerde türkçe veya başka diller öğreniyor para kazanmak için rehber tutarım çokmu zor yani
- +1 yıl
Söylemez ama ne dediğin söyler
- +1 yıl
Senin gibi munafik bir kafirle dost olacam gidip arapistan bir Müslümanla kardes olurum
- +1 yıl
insanlar birbirine düşüren de munafik denir
- +1 yıl
bu arap korumuyorum ama bütün arap ülkesi iftira atamazsin gerçek müslüman ırkçılık yapmaz müslüman kardes sever
- +1 yıl
gerçek dedim
+1 yılYaşasın Türk Kürt kardeşliği!
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlabilse guzel olurdu ama zor gibi
11 YorumlaMezopotamya eşşekleri ile kardeşlik mi? Asla!
#TürkIrkıVarzOlsun
K*rt lütfen!56 Yorumla- +1 yıl
sen kes sesin orsp
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşasın Türk Kürt kardeşliği!
21 Yorumla
+1 yılKardeştir
11 Yorumla
+1 yılTürk Kürt kardeştir.
30 Yorumlapkk hdp destekleyen her türk düşmanımdır
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtten kardesi birak insan olmaz
325 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZamaninda irakda saddam huseyin bunlarin alcak ve namussuz oldugunu anladiginda burlari oldurmeye basladi soykirim yapiyodu. Kellelerini alip kursuna diziyolardi. Turkiyede ozal donemindeydi ve kurtlere sinir kapilarini acip 600.000 kurdu ulkeye aldi belli bir sure sonra ise vatandaslik verdi dun canini kurtardiklarimiz bugun canimiza kiyiyoda ben kalkip kardes mi dicem
Cevap sahibi+1 yılKardes hic tarih bilmedigin cok ortada kurtlerin herhangi bir tarihi yoktur. Adamlarin hic gecmisten kalan yazili tarihi aniti vs hicbiseyi yok. Kurtlerle ilgili ilk yazili tarihi osmanli tutmus sen dusun bide kalkip zamaninda biz mezapotamyada yasiyoduk diyolar neye dayanarak ama en ufak bisey yok kanit olarak soylarinin bile nereye dayandigi bilinmiyor sen dusun pers diye tahmin ediliyor
- +1 yıl
Bilader benim ailem 400 once urfadan polatlıya göç etmiş sen kürt değilsin birşey değilsin allah bilir yalanlarla doldurulmuşsun kürt düşmanı bir ailede yetişmisindir istediğine inanırsın benim elimde olan birşey değil kurtuluş savaşında niye okadar kürt öldü ozal zamanında gelmişlerse? Neden bazı kürtler kurtuluş savaşında savaştığı ve hakkını alamadığı toprakları istiyor? Neden benim gibi türkler ülkesini vatanını seviyor ve sizin gibi insanlarla uğraşiyor saniyorsun? Nedersen de senin gibiler anlama kaniliyeti yok anlamiyorlar anlayamazlarda zaten
Cevap sahibi+1 yılKurtulus savasinda kurtlerin sayisina bak o sadece bir yalan. https://i.hizliresim.com/gXOyX0.png
Kurtulus savasinda savasmislarmis mis tovbe tovbe kurtulus savasindan sonraki isyani oku once
Cevap sahibi+1 yılBenim hem dedem hem dayim gazi neden bu allahin belasi pkklar yuzunden
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/2gnVF4eJs-o
Bu benden tum pkk lilara tum hdplilere tum pkk ve hdp yandaslarina sempatizanlarina gelsin 😌- +1 yıl
Bilader her kürt pkklı değildir pkk bir terör örgütü ülkemizi bölmeye çalışan bir terör örgütü tayyibin anlaşmasıyla yürüyen bir örgüt çocukları kandırıp savaştıran bir it sürüsü benim gibi cumhuriyetçi türklerde çoğunluk pkk genelemesiyle bakiyorsunuz kürtlere hem pkknın tamamı kürt değil bu arada
Cevap sahibi+1 yılHepsi demiyorum ama %98 i oyle yokda bizim ulku ocaklarimizin basindada kurt abilerimiz var.
Cevap sahibi+1 yılHdp nin pkk ile iliskisi olmasaydi eger canli bomba evine taziyeye gitmezler , pkk icin belediye araclarini kullanmazlar , pkk liderine sayin demezler , pkk liderleri ile resim cekilmezler , daga cikip pkk ust duzey yoneticileri ile gorusup resim cekilmezler ve en onemliside pkk teror orgutu degildir drmezler butun hdp liler 0c
Cevap sahibi+1 yılEdicem en son brosur dagitani tokatlamistim yolum dogru yol ✌
Cevap sahibi+1 yılBenim yasadigim yerde sayilari cok az o yuzden sesleri cikmiyor hatta calistigim sandikta 14 oy cikmisti 😂
Cevap sahibi+1 yılO yuzden zaten soyluyorum hacim 😏
Cevap sahibi+1 yılBu arada ben kurtmus degilmis ona bakmam pkkliymis hdp liymis ona bakarim brosurcuyu kovarken yanimizda kurt abimizde vardi.
Cevap sahibi+1 yıl@Eskilerdenbirisiişte olm harbi zeka sorunsali var sizde :D 1. Hdp li kopekler gunuzme bile pkk teror orgutu degil diyor destek veriyor. Daha gecen gun bir kac gun once pkk ya karsi yapilan eylemlere adamlar katliam dedi be. Adam turkiye ermeni soykirimi yapmistir dedi herneyse abi tek kelime yazmicam zaten kurt zekasi kafaya girmezki duvari kalin ag ver kuregi eline calissin bin liraya tek yaradigi is bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk kürt kardeş olamaz
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne