20 yaşındaki kardeşim uyuşturucu bağımlısı boğazımı kesmekle tehdit ediyor napıcam?

gayet sakin ve soğuk kanlı bir biçimde bir gün cinnet geçiricem seni kendi ellerimle öldürücem diyor.

yaklaşık 7 yıldır kullanıyormuş..

10 yaşındaki küçük kardeşimize gayet kararlı bir şekilde bak kardeşim ben ablanı öldürdüğümde sakın üzülmiceksin diyor.

Allah aşkına tedavi ol dediğimde. eline bir şeyler alıp üstüme yürüyor. seni öldürürüm , boğazını keserim , o. ç, seni ... im, uyurken öldürücem, kendi ellerimle kesicem seni bir gün o günü iple çekiyorum vs. böyle şeyler söylüyor. çok korkuyorum. sürekli tehdit ediyor. napıcam?
Güncellemeler
+1 yıl
senaryo diyenler keşke senaryo olsaydı ben de artık geçsin de bu günler senaryo olarak kalsın istiyorum.. ayrıca kınayanların da başına gelmez umarım. o kadar alışmışsınız ki kendi hayatınıza düzeninize hiç böyle hayatlar yok zannediyorsunuz galiba. yemin ederim elimizden bir şey gelmiyor.
doktorlar kendi istemezse tedaviye zorla başlayamayız diyor. daha önce kuşllanıp bırakmış ya da çevresinde bu durumda olan insanlar olanlar bilirler.
Güncellemeler
+1 yıl
BENİM İSTEYİM EMPATİ YAPMANIZ BENİM YERİMDE OLSANIZ NAPARDINIZ SADECE BUNU MERAK EDİYORUM ALTINDA BAŞKA ŞEYLER ARAMAYIN .
20 yaşındaki kardeşim uyuşturucu bağımlısı boğazımı kesmekle tehdit ediyor napıcam?