Arkadaşlar gerçekten hasta değilsem asla numaradan basım ağrıyor bile demem. Gücümün yettgince kendi işimi kendim yaparım eşimden çok yardım istemem. Adet oldugumda falan asla bunu sürekli dile getirmem hastayım şuram ağrıyo canım cikolata istiyo vs demem. Sanırım cilveli biri de değilim. yapabildigim şeyi yalandan ay aşkım yapamıyorum yardım eder misin demiyorum diyemiyorum. Olduğum gibiyim. biseyi begenmemissem bunu saklayamiyorum aynı zamanda begenmissem de saklayamiyorum. Dümdüz biriyim. Bu yüzden mi degersizim ben?
Sürekli mıy mıy mı olmam gerekiyor biraz rol mü yapmalıyım?
Sürekli mıy mıy mı olmam gerekiyor biraz rol mü yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yani sen dik duruşlu kadınsın ama tasvir ettiğin kadın portresi amiyane tabirinle mıy mıy kadın kazançlı kadın oluyo öyle mi hakikaten değişik kafalardasınız
Yani ne kadar mızmız kadın varsa hepsi değerli etrafımdakilerin. Kocalari etrafında pervane
Hayır kadın hakkı olanı eşinden talep ediyo bu tavır duruş herhangibi mimikle istenen bir şey değil çünkü dişilik eril enerjinin verme dengesine muhtaçtır bu muhtaçlıkta tamamen erilin doğasından gelir. İlk insan döneminde erkek karısını alıp ava mı çıkıyodu, ne verirse sen de dişiliğinde onu ona vereceksin. Dominant kadınlar dişil enerjisi yüksek erkekleri çeker bunu bir düşün
Mıymıy olman gerekiyor sen erkek gibi takılıyosun iyi bir şey değil eskiden ben de öyleydim şimdi yerden çöp bile almam iy pis diye hskdkd daha güzel oluyor
Duruşum yürüyüşüm falan erkek gibi değil gayet kadın gibiyim ama sakin sessiz kendi halinde biriyim. Arkadaşım biraz cilveli ol bak nasl dönüyor etrafında kocan dedi.
Hayır canım cilve değil olay ben de cilveli değilim ama annesi gibi davranmam birey olduğumu hissettiririm. Benim de duygun düşümcem olduğunu her zaman bilir. Zorla bir şey yaptıramayacağını bilir. Evde her şey ortaktır yapmak zorunda. Türk kadınlarının en hatalı davranışı anne gibi davranmak. Bir düre sonra adam sizi anne yerine koyup cinsel çekim hissetmiyor dışarda arıyor.
Annesi gibi değilim 😃 sizin dediğiniz kadınlar kocalarına çocukları gibi davranırlar. Konu o değil zaten konu benim böyle biri olmam. Atıyorum kavanaz kapağını açamıyorum aşkım yardım eder misin bile demiyorum
Eminim ev işlerinin hepsini sen yapıyorsun her gün yemek ütü bulasık temizlik sana bakıyordur. Benim annemde senin gibi bu yüzden o yapar ya zaten deyip babam dönüp bakmıyor veya acımıyor. Ben de çok güçlü bir kadınım lisede kendi basıma bekar evinde yaşadım ama hiçbir zaman o yönümü eşime göstermem. Ben otobuse binemem diye her gün kendimi işe attırıyorum mesela kavanoz kapaklarını zaten asla acamam 😂 Yani öyle olmak doğru olan zaten eşin ona ihtiyacın olmadığını düşünürse hayatında önemin olmadığını düşünür.
Yazdiklarinla samimiysen sans verirsen seni tanimak isterim. Yazdiklarindan cok etkilendim. İste bu dedim
Evliyim beyefendi teşekkürler
Cok ozurdilerim bilmiyodum. Kusura bakmayin tekrardan ozurdilerim.
Yani yazdiklarinizi tam okumadim simdi farkettim yemin ederim fark etmedim tekrardan ozur diliyorum oyle karaktersiz namussuzluk yapmam
Tamam sakin olun kötü bişey yok 🙂