Konu açıldı bana diyor ki işte herkesin hayatına kimse karışamaz isteyen istediğini yapar, karıştığım yok benim dinime saygısızlık yaparak karışan çok nerde nerde özgürlük anlayışı bu konuyu konuşmayalım hassasım dedim. Baya derinlere indi tartıştık baya şimdi beni aradı soğudum diyor. Hani bu konuların konuşulmamasi gerektiğini biliyorum ama çok sinirlendirdi arkadaşlar batırıp batırıp çıkarıyor sizin bu yüzden bitirdiginiz ilişkimiz oldu mum
2 ay
Din konusunda tartıştığınız kız oldu mu?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Din konusunda konuşmak çok saçma ben hiç düzgün bir şekilde sonlandığını görmedim hep bir tartışmayla bitiyor. Herkesin dini kendine başkalarını eleştirip, yargılamak doğru değil.
Çok kötü bana saygın olsa da bu düşüncenle asla birlikte olamayız diyor, kanka ben bunu er geç evlenirken bile konusu gecicek konuşmayalim da ne zaman konusulcak
Evet tartışıyoruz ama gayet medeni bir şekilde sorun yaşamadık
Bu diyor ki benim bu dediğime saygı duymayan bir zahmet hayatımda olmasin
saygi duyduğum halde gôrüşümü belirttim diye düşman ilan edildim
Hayatında olan insana saygısı olmayan da bu hayatta var olmasın o zaman deseydin
Herkesin doğrusu kendine saygı duymayanin hayatımda da işi olmasın.
Bence uzak dur
Ya gelmiş lgbt'yi savunuyor bana kanka, içimden diyorum siyasi konuya asla girmeyim komple biter yoksa diye ama biterse bitsin diyorum şimdi
Bırak knk kendi kararı sen karışma yani sonra sen kötü olursun.
Evet ve saçma bitti
Koy g'ötüne gitsin ya.
Müslümandı ve oldu evet.
Arkadaşlarınızla din ve siyaset tartışmayın asla.
Çok haklısın ama bakış açımız bir sohbette belli ediyor kanka ben etiksiz bakarken bir olaya o elitlik olarak bakabiliyor. O zaman da soruyor üfff yobaz mısın ne alaka falan diye