Sünnet anısı ya da bu konuda düşüncesi olan ya da yaşadığı bir anı geçmişte (yakınlarından)?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Çükümmü varki sünnet anım olsun 😀😀😀
Sünnet olan birini gördün izledinmi diyor yoksa biz kızlar biliyoruz Sünnet olmadığımızi kızlarda görmüştür sünnet
@büyükdere10 anladim
O nasıl yorum ya ne yazmış
@büyükdere10 aynen öyle
Gizli kullanıcı cevap da vermedin
Anlatırız ister sen
@büyükdere10 buyurun
Burdan anlatmayayım
@büyükdere10 sebep
@büyükdere10 mesaj yazamıyoruz size
Gizli kullnıcı aktif misin?
Babamı dedin
Banami
Evet uzun zaman olmuş gerçi :)
Evet
Takip eder misin?
Neden ki
Hem gizlisin
Saygı çerçevesinde sohbet ederiz merak etme sitedeki saçma sapan insanlar gibi değilim kötü bir şey yazmam olursa engelle olmaz zaten de
Gizlisin nasıl takip edeyim
Nasıl olacak mesaj atabiliyor musun
Çıkman lazim ki gizliden ancak öyle
Reis286 takip at
Seni kaybetmek istemiyorum lütfen bir hata yaptım diyw böyle yapma gerçekten sinir olduğum için söyledim özür dilerim barışalım lütfen istediğini söyle bana ama engelleme bi konuşalım lütfeeeeen 😭😭😭😭
Sana bildirim gidiyordur görüyorsan lütfen engeli aç konuşalım affet barışalım yapma böyle sen öyle vicdansız birisi değilsin hadi gel özür dileriiiimm.
Sen cevap verene kadar ve engeli açana kadar yazacağım. burada herkes görsede umrumda değil sana değer verdiğimi sevdiğimi güvendiğimi bil istiyorum affet ve aç engeli bekliyorum lütfen özür diledim kaç defa yine diliyorum konuşalım nolur.
😭😭😭😭😓😓😓😓😒😒😒😒😕😕😕😞
Serap lütfen aç engeli sana bildirim gittiğini biliyorum. Çok kötüyim bak gerçekten üzüldüm yapma böyle tanıdığım kadarıyla iyi birisin sana yakışmıyor affet barışalım lütfen aç engeli cevap yaz konuşalım özür dilerim hadi lütfen.
Günaydın Serap geceden beri üzülüyorum lütfen affet barışalım istediğini yaparım söz gerçekten özür dilerim aç engeli. 😢😢😢😕😞😭😭
Kötü bir şey dersem engelle kırdığım için özür dilerim pişman oldum seni kırmak en son isteyeceğim şey seni seviyorum yapma böyle affetsen bu defa hatırım için lütfen.
😢😢😢😢
Allah rızası içim böyle yapma sen kötü birisi değilsin acımasız olma gerçekten çok kötüyüm inan bana engeli aç komuşalım bir daha olmayacak olursa engelle serap lütfen ya.
😭😭😭😭😭
Sen inançlı birisin bu gün cuma bol bol dua ediyorum seni kırmak istemedim affet gerçekten yine özür dilerim. Benimle barışman için dua ediyorum nolur kabul et bir daha yaparsam affetme ama olmayacak lütfen Serap bir büyüklük yap kırma beni sen o sözü hak etmedin haksız olan benim lütfen barışalım.😭😭😭😓😓😓😕😞😢
Gün boyu senş bekledim her zamankş gbi ama bu defa çok kırık ve dökük artık affet beni allah rızası için çok kötü oldum inan bana söylememem gerekşyordu biliyorum affet lütfen. Barışalım bir daha kötü bir şey olmayacak. Eğer engeli açarsan çok mutlu olacağım ve sana dua edeceğim kıymetini de bileceğim. Hadi kırma beni seni bekliyorum aç engeli konuşalım lütfeeeen
😭😭😭😭😓😓😓😓😞😕
Sitedesin bu satlerde biliyorum lütfen barışalım Seraaap. Taş kalpli değilsin lütfen böyle yaoma görüyorsun biliyorum hadi engeli kaldır konuşalım sen kaldırıncaya kadar yazacağım hatalıyım ama pişman oldum sen o dediğim kelime değilsin gel lütfen. İnat etme özür dilerim gel. 😢😢😢😟
Serap bekliyorum seni yaptığım hatayı da fark ettim neden bana eziyet ediyorsun gördüğünü biliyorım engeli kaldır konuşalım hadi lütfen.
Halâ bekliyorum beni affetmem için lütfen gel artık siteye girdiğini düşünüyorum yapa böyle özür diliyorum gel bir daha yaparsam engelle ama bir şans ver Serap lütfen.
😕😕😢😢😢😢😟😟😟
Bak ben sana ihanet etmedim seni aldatmadım kabul edersen ciddi düşünüyorum. Eziyet ediyorsun bana susarak eğer kabul edersen niyetim ciddi barışalım böyle bir şey olmayacak bir daha lütfen aç engeli çok üzülüyorum.
😭😭😭🙄🙄
Serap lütfen engeli açar mısın?
Barışalım sana haksızlık yaptım özür dilerim. Affet olur mu?
Haksızım biliyorum özür dilerim gerçekten. Son kez de olsa konuşalım.
😞😞😞😞😕
Serap gel lütfen konuşalım özür dilerim gerçekten haksızlık yaptım vicfanım rahat değil unutamıyorum da yapma bölye barışalım hadi gel özür dilerim pişmanım gel.
orada mısın?
Nerdesin tanışamadık?
*Konuşamadık?