Biraz cekingenlik oluyor sanki kapali birine yanasinca ters bi cevap alicakmisiz gibi bundan dolayi ama oyle olmadigini yasadim gordum onlarda cok iyi icinde neler var neler sozum meclisten disari
arkadaş olmak kötü bir şey mi yani senin gibileri asla anlamıyorum kendimizi aşırı geri çeksek yobaz oluyoruz normal ilişki kurmaya çalışsak bu nasıl kapalı deniliyor. bi insan müslümansa açık kapalı fark etmez günah olan şey herkese günahtır. ayrıca ben arkadaşlıktan bahsediyorum
izole olmaya çalıştığımı kim söyledi pardon? kapalılık yokmuş klasik her şeyi bildiğini sanan bi insan kendinize saygı beklersiniz ama başkasının inancına inancını yaşayış biçimine saygı göstermezseniz
Kuranı defalarca kez mealini indiriliş sırasına göre okudum ve dinledim öğrendim senin aksine göğüsleri örtmekten bahsediyor ama senin algın kapalı. Bu yüzden kafan da kapalı. İzole olmayı sen seçmişsin. Saygı duyuyorum zaten ama sizle konuşmuyorlar diye açıklara hasetlik ve saygısızlık duyan sensin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Biraz cekingenlik oluyor sanki kapali birine yanasinca ters bi cevap alicakmisiz gibi bundan dolayi ama oyle olmadigini yasadim gordum onlarda cok iyi icinde neler var neler sozum meclisten disari
Senin çevrendekiler öyle denk gelmiş bir kadının kapalı ya da açık olmasın Ne Fark Eder önemli olan onun beğenilmesi uyumu
Bi erkeğe niye ihtiyacın var ki bu kadar aciz misin
erkeğe ihtiyacım mı var dedim ki yani nerenizden çıkarıyorsunuz bunu
Yabancıdan ilgi bekleme. Eşinden bekle
Sen deli misin? Flört etmeyi çok istiyorum ben
Çünkü niye fıstıklı baklava varken boş baklavaya tamah etsin
katılmıyorum
Sorduk mu
Benim fikrim katılmak zorunda değilsin
:) kızmaaa pardonn
Önyargı ya da istediğimiz şekilde konuşamayız korkusu rahat vs ondan dolayı bende böyle bişey yok
Zayıf görüyorlar geri kafalı falan ailesi geri kendiside zoraki tesettürlü falan diyorlar sanırım 😒
alakask yok kapalilar daha cekici
cinsel olarak istediğini veremeyeceğini düşündüğünden olabilir. Ya da yanından gezdirmek istemiyor olabilirler
Tip iyi değil kapalıların bir de varoş geliyor
amacınız o değil mi zaten
arkadaş olmak kötü bir şey mi yani senin gibileri asla anlamıyorum kendimizi aşırı geri çeksek yobaz oluyoruz normal ilişki kurmaya çalışsak bu nasıl kapalı deniliyor. bi insan müslümansa açık kapalı fark etmez günah olan şey herkese günahtır. ayrıca ben arkadaşlıktan bahsediyorum
Foto senin mi çok güzel canım 🙂
müslümanlıkta baş örtüsü yok zaten ayrıca izole olmaya çalışan insanların bu şekilde konuşması saçma geldi
@İlk_melek valentina zenere bence de çok güzel ben değilim 😅
izole olmaya çalıştığımı kim söyledi pardon? kapalılık yokmuş klasik her şeyi bildiğini sanan bi insan kendinize saygı beklersiniz ama başkasının inancına inancını yaşayış biçimine saygı göstermezseniz
Kuranı defalarca kez mealini indiriliş sırasına göre okudum ve dinledim öğrendim senin aksine göğüsleri örtmekten bahsediyor ama senin algın kapalı. Bu yüzden kafan da kapalı. İzole olmayı sen seçmişsin. Saygı duyuyorum zaten ama sizle konuşmuyorlar diye açıklara hasetlik ve saygısızlık duyan sensin :D
ne alakasi var kapalı kizlar daha cekici
Kapalı kızla bisey yapılmaz.
Demekki sana öyle denk geliyor cirkinmisin yoksa