• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Erkekler neden kızlarla arkadaşlık kuramıyor?

darwinnn047
darwinnn047 Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
511
Yapay Zekaya Sor
Erkekler neden kızlarla arkadaşlık kuramıyor?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Asimov80
    Asimov80 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Yaşsa büyük veya statü farkı sebebiyle saygı duyguğum karşı cinsten dostlarım var. Bilgisiyle kültürüyle bizi geliştiren kişiler.

Olur aslında ama o erkeğin sevgilisi olunca sildiriyor, kadınlar sevgili olunca erkeğini yalnızlaştırıyor. Kadın erkeği yeniden biçimlendiriyor böyle evrimleşmişiz, sonrasında olamamız yine bu sebeple

Bir de evlenince bekar arkadaşlara engel konuluyor, arkadaşlarım eşlerinde biliyorum. Çevremde keza öyle. Evli arkadaşlarımla kadın erkek fark etmez görüşemiyoruz çevre daralıyor

0
    1 Yorumla
    • Asimov80
      Asimov80
      1 yıl

Eic için teşekkür 🙏
      Teşekkürler bibot 💫

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Conclusion
    Conclusion Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 97%
    1 yıl

Bu yaş aralığına göre değişiyor öncelikle. Bunu artık erkek/kadın olarak ayırmayacağım ama yine de erkekler hormonları konusunda kontrol sahibi değiller. Dolayısıyla ister istemez gördükleri kadınlarda beğenecek bir şey bulup cinsel fantezi kurmaya başlıyorlar.

Bu tamamen kodlama ile alakalı. Bir kişiyi nasıl kodlarsanız o ilişki öyle devam eder. Ayrıca arkadaş olmak sevgili olmaktan daha zordur. O yüzden ben başlangıçta birisiyle tanıştığımda her nasıl mesaj verirse versin belli bi’ mesafeyi geçmesine izin vermiyorum. Beni tanımadan, onu tanımadan bırak arkadaş/sevgili, yolda selam verilecek bi’ insan olup olmadığını anlamak mümkün değil. İnsan konusunda hayatımda hiç olmadığım kadar seçiciyim. Sahte insanlarla iletişim ne yazık ki sahte hareketlere gebe kalıyor ve benim hayatımda sahte olan hiçbir şeye yer yok.

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Kadınlar ve erkekler samimi arkadaş olamazlar. Bu fıtratınıza aykırı. Evet iş arkadaşı olabilir, bir konuda eşinin arkadaşı güvenebileceğin bir insan olabilir ama erkekten kadına kadından erkeğe çok samimi arkadaş olmaz. En azından ben böyle düşünüyorum. Karşı cins ile bir ilişki içerisinde değilsem her zaman mesafeliyimdir. Elbette kötü niyetten vs falan değil. Bunu defalarca gördüm. Samimiyet iki zıt kutup arasından olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.

Kızlarla konuşmamaya özen gösteriyorum abi diyen de kanka diyende cozutuyor. Mesafe ayarlamayı da beceren biriyim ama ona rağmen ben bile saçma sapan şeylerin içinde buldum kendimi o nedenle çok güvenmediğin, kardeşin gibi görmediğin hiç bir karşı cinsle zaman geçirmeyeceksin...

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

46

Cevap

142

Cevap

• Retroskop1
    Retroskop1 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 980 cevap paylaştı.

Bu genelleme bir noktada doğru bir noktada yeterli bir tespit değil diye düşünüyorum. İçinde bulunduğumuz toplumun yapısı ve ilişki anlayışı daha gelenekçi ve kapalı bir yapıda. Diğer noktada birey olarak da yaşamlarımız ve bize biçilen rollerde daha çok ilişki yaşama anlayışına sahip bir eğilim var kadın ve erkek olarak.

Bunun dışında doğru bir dünya görüşü ve en azından normal yaşam koşullarında arkadaş olabileceğini düşünüyorum. Bunu istikrarlı bir hale getirebilmek için anlayış olarak empatik düşünmeye de ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

3
    0 Yorumla
  • Karayelx23
    Karayelx23 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Testesteron yüzeysel ereksiyon şiddetli cinsel güdü. Rahat bırakmadığı için böyle oluyor. Bunu biz seçmedik yapımız bu maalesef. Olurda arkadaş olan varsa arkadaş ayağına sırasını bekleyen yürümeye çalışan inceden inceden gelecek tiptir. Bazı angu, t tipler bıraksan 10 sene buna devam edebilir bir umit. Ancak kadının kafasında arkadaş olarak kodladığı Erkek artık onun için abi kardeş gibidir. Zihninde ve asla onunla başka tip bir ilişki düşünemez bu ona Entest bir şey gibi gelir. O yüzden zaten arkadaş olmamalı niyeti belliyse asla friend zone dan çıkamaz. Aksi örnekler aşırı nadir ve istisnadır. Ya baştan kabul etmemelidirler. ya da harbiden gerçekten arkadaş kalmalılar ortası yok.

2
    3 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Keşke herkes sizin Gıbı edeplı bir şekilde yorum yapabilse 👏

Yorumla
    • Karayelx23
      Karayelx23
      1 yıl

İkna etmenin yolunu argo konuşmakta aranıyorsa bir toplumda normaldir.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Doğrudur

Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 845 cevap paylaştı.

Siz erkeklere arkadaş gibi yaklaşmıyorsunuz kendinizi ve bizi kandırıyorsunuz kadın isterse arkadaş olur isterse sevgili olur siz zengin olsun yakışıklı olsun avucunun içine girsin dediğimi yapsın kafasındasınız siz gizli karektersiniz ama ben çok iyi biliyorum kadınları

5
    0 Yorumla
  • _kdrygt_
    _kdrygt_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Çoğu erkeğin belli bi amaç dogrultusunda kadınlara yazıyor, yanaşıyor olması kadınlarda da, erkeklerde de belli bi algı oluşturdu bence.
    Kadın haklı olarak temkinli davranıyor, erkek de bunu soğukluk, ilgisizlik olarak algılıyor ilk safhada.
    Arkadaşlık bağının da sıcaklığa, ilgi ve alakaya ihtiyacı olduğu için, bunlarsız ortamda kurulamıyor kanımca. 🙄

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı.

Bir çok sebebi var
    1. Doğru kişiyi bulamıyoruz bulsak bile bir önceki ilişkisinden dolayı karşısına doğru kişi çıksa bile güvenemiyor (bütün erkekler aynısınız)
    2. Kadınlar çok konuşuyor uyumak diye bir şey olmasa 24 saat konuşacaklar (sen neden konuşmuyorsun)7/24 konuşacak halim yok yani dimi😄
    3. Çok yersiz triplere kıskançlıklara giriyorlar, abartılı derecede kontrolcü oluyorlar sanki hep bir güvensizlik hakim bu çok rahatsız edici boyutlara tırmanıyor

1
    1 Yorumla
    • beyazyakalıanarşist
      beyazyakalıanarşist
      1 yıl

Sosyal olarak arkadaşlık oluyor ama özelde sıkıntı var

Yorumla
  • ozgurdersiniz
    ozgurdersiniz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ben arkadaşlık kurabiliyorum 20 yıllık 15 ve 10 yıllık yer yer 2 3 4 yıllık arkadaşlıklarım var ama bence hiç arkadaşlığı kurmaya gerek yok kızlar çoğu zaman bir erkekle arkadaş olduğunu unutuyor.
    Bence burada erkeklerin değil de kadınların neden arkadaşlık kavramında hem erkekler için hem hemcinsleri için kadim dostlukları arkadaşlıkları neden olmuyor bunu sorgulamak lazım

1
    0 Yorumla
  • purplewater75
    purplewater75 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Ben de bu soruyu kızlar için soruyorum. Yanlış anlama seninle ilgisi yok. Benim sorun yaşadığım kızları dahil ediyorum. Nedense arkadaşlık edilebilecek kızlar bana gelmiyor, arkadaşlık edilmeyecek kızlar bana geliyor. Arkadaşlık edilecek erkekler senin gibi kızlara gelmez. Arkadaşlık edilmeyecek erkekler senin gibi kızlara gelir. Biz bu arkadaşlık edilmeyecek kişileri sıfıra çarparak yok edelim. Yerine arkadaşlık edilecek insanlara toplama işlemi yapıp hayatımıza alalım. 😊😊

1
    2 Yorumla
    • Pömpüş
      Pömpüş
      1 yıl

Affedersiniz merak etdim arkadaş edilmiycek kız tipi nedir? Bir az karışık bir yorum gibi geldi bana tamamen təsadüf eseri yorumunuzu gördüm ilgimi çekti

Yorumla
    • purplewater75
      purplewater75
      1 yıl

Söyle özet geçeyim: düzgün erkeğe kötüleri denk geliyor, düzgün kızlara da kötüleri denk geliyor. Arkadaşlık edilmeyecek kız tipleri: sadakatsiz, saygısız, nankör, hain, iki günlük birini bulup değer verdiği arkadaşını satan, durduk yere kavga çıraran, ahlâksızca konuşan, seni sebepsiz yere görmezden gelen uzaklaşan kız tipleri.

Yorumla
  • kimsesizqwer
    kimsesizqwer Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü belli bir süre sonra bir çok erkek niyeti değişiyor farklı bakıyor
    Benim kız arkadaşım çok oldu hiç farklı niyet olmadan yıllarca konuştuk hala da konuşuruz evlenince sohbeti ben kestim bir çoğu ile çünkü ne olursa olsun evli artık

2
    0 Yorumla
  • Leenax
    Leenax Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü haysiyetsizler benim gayet de var arkadaşım 7-8 yıllık kadın arkadaşlarım var ve aksi hiç bir şey düşünmedim. Az karakterli olsalar sıkıntı olmayacak, erkek ve kadın arkadaş olamaz diyen erkek daha önce arkadaşına o gözle bakmıştır ve tekrar da bakacaktır

0
    0 Yorumla
  • rümeysafzz
    rümeysafzz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    1 yıl

Bende kızım
    Fakat kızlardan nefeet ediyorum herkes içinde değil tabiiki ama nefeet ederim.
    Hiç kız arkadaşım yok o yüzden

3
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • rümeysafzz
      rümeysafzz
      1 yıl

Bilmem öyle işte

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Ben şahsen kendi adıma konuşacak olursam; cinsel bir amaç gütmeden karşı cinslerin arkadaşlık kurması her iki tarafın da doğasına ters bir durum. Gereksiz bir şey. Bir zıt cinsiyetle arkadaş olacağıma hemcinsim olan biriyle daha iyi dostluk arkadaşlık kurarım dertleşirim hasbihal ederim. Kişisel düşüncem. Ama takılmalık sevişmek arkadaşlıklara bir şey diyemem. Tabi bunu sadece arkadaşlık konusu çerçevesinde söylüyorum. Yoksa normalde bir çok farklı açıdan ele alınması gereken bir konu.

1
    0 Yorumla
  • King_122
    King_122 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Dünyanın kanunu böyle insanın fıtratında var karşı cins birbirinden etkilenir. Bir erkek ile kız basnasa kalırsa 3. Şu seytan olur diyor. Nefis var nefsin gıdası haram. Emir ve yasaklar bu yüzden işte

1
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Erkeğin en başta kadından beklentisi sevgililik çünkü. Arkadaşlık, kankalık, abilik, ablalık, annelik, teyzelik, kardoluk falan değil. Erkek sevgili olmayı dener, kadın reddederse arkadaşlığı bitirirler..

2
    1 Yorumla
    • Pömpüş
      Pömpüş
      1 yıl

Katılıyrm denemişdir hayır dediyn an şutlanıyon çok garip en başından uyardığın halde neden yelteniyolar sevgili ves işine

Yorumla
  • Viçori53
    Viçori53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Ben de kendime soruyorum ulan arkadaş bir kadının yanına gidip neden açılmıyorsun diye😂Ama ne yapayım hiçbir kadın ilgimi çekmiyor hayır çeken 2-3 tane vardı birinin ilişkisi çıktı diğerlerinin ailesi belalı🤣

0
    7 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Hm ilgini cekmıyorlar demek

Yorumla
    • Viçori53
      Viçori53
      1 yıl

Evet doğrudur 😁beğendiğimin de sevgilisi çıkıyor ben de pes ediyorum ne yapayım sjjjjklll😁

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Hm yalnızlık güzel

Yorumla
    • Viçori53
      Viçori53
      1 yıl

Ayneeeenn kafayı dinliyorum uzun ilişki sonrası herkese öneririm😁

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Doğru insan zor bu zamanda

Yorumla
    • Viçori53
      Viçori53
      1 yıl

Her şerde vardır bin hayır. Şahsen o kadar dert etmiyorum. Herkesin bir nasibi vardır ha 1 ay sonra ha 1 yıl belki de daha fazla. Kadere tevekkül edip dua etmek lazım hayırlısı için

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Doğrudur şükretmek lazım beterin beteri var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Bu enerjisel bir olay bence…yüksek çekim enerjisi varsa her iki tarafta arkadaşlık gerçekçi olamayabilir… mesafe ayarlaması tüm ilişkilerde önemlidir… bazen de tam tersi atomik olarak arkadaş olmak çok müsaittir

1
    0 Yorumla
  • expencive
    expencive Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bilemiyorum. Duygusal yaklaşıp insanın duygularıyla oynuyorlar, sonra çekip gidiyorlar. arkadaşlık duygusunu bilmiyorlar akılları baska bir seyde çünkü

2
    0 Yorumla
  • Heroo34
    Heroo34 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü kız arkadaşımız olduğunda o yanımızda gördüğümüz kızlar bizi birden paylasamaz duruma geliyor ne hikmetse. Hani arkadasimdin?

Hem arkadaşım olsun hem de kimseyle sevgili olmasın kafasına giriyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • EvcimenOkuz
    EvcimenOkuz Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı bulduk da biz mi kırbaçlamadik laaa 😛

0
    9 Yorumla
    • rainasmr
      rainasmr
      1 yıl

Karına atıyorum şimdi yazdıklarını

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

@rainasmr 😂😂😂

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

@rainasmr yavrum ben evli imişim öyle mi? Benim neden haberim yok olaydan 😄

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Öyleleri de sizi beklıyordu zaten

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Sus kız Gisganc garı 😛

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

@evcımenokuz kım ben mi

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

@soran 😛

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Yoo

Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

😄

Yorumla
  • Maisie
    Maisie Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Kuruyolar aslında samimi arkadaşlarım var ama bulabilmek sorun işte 🙄

2
    0 Yorumla
  • Gamzeli8001
    Gamzeli8001 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Onların bizi anlamadıgını bizimde onları anlamadıgımızı düşündüğümüz için

1
    0 Yorumla
  • Taozok
    Taozok Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    1 yıl

Sence kızlar erkeklere doğru yaklaşıyor mu?

Erkeği kadını boşverelim, hiç kimse ego ya da kibirle kendisine yaklaşılmasını istemez. Doğrusunu da söylemek gerekirse, kadınların ezici çoğunluğu sebepsiz bir ego ve kibir hastalığının pençesine düşmüşler

0
    0 Yorumla
  • D0D000
    D0D000 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Valla bir ton kız arkadaşım var sevgiliden daha iyiler onu hissettim herşeyimi paylaşabiliyorum trip yok bombok sebeplerden kavga çıkartmak yok en güzeli vallahi 👌😅

0
    2 Yorumla
    • İnciaydaaa
      İnciaydaaa
      1 yıl

Evlenirlerse giderler ama

Yorumla
    • D0D000
      D0D000
      1 yıl

@İnciaydaaa evlenirlerse çok afedersiniz bok gibi kalırım ortada 😅😂

Yorumla
  • sezzy
    sezzy Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 83%
    1 yıl

Çünkü günümüz şartları değişti artık erkekler prenses olmayı tercih ediyor ve ilk adım hep kızlardan bekleniyor...

0
    1 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Evet gıdıp istemek bize kaldı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Maalesef böyle birini sevdim 2 senedir süründüm istese çok güzel eş olacağız ama kafa sorunlu kızın zamanından gelme belli... Kabullenmiyor güzel anları yaşıyoruz ama he deyip adını koyup iyi olmaya çabalamıyor

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hiç düşünmedim 1 sene flört sevgili olalım diye... Mesafeli oldum pekte görüşmedik zaten sonra kayış kopunca çok samimi olduk onun da isteği var ama olduramıyor

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Sen iletışimi kes bak nasıl geliyor kaçan kovalanır misali

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sanmam işine gelir bu onun gururu çok sevse de adım atmaya cesaret edemez

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Neden cesaret etmıyor peki sordun mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Dengesizlik çok napcan

Yorumla
  • ROSAMEA
    ROSAMEA Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü erkek çiftleşmek için yaratılmıştır. Kadında çiftleşecek doğru erkeği bulabilmek için. Aslında insanoğlunun amacı neslini devam ettirmek. Arkadaşlık kurmak değil.

0
    4 Yorumla
    • ssude242_
      ssude242_
      1 yıl

Daha saçma bi düşünce görmedim

Yorumla
    • ROSAMEA
      ROSAMEA
      1 yıl

4 milyar yıllık yaşam döngüsüne saçma diyen başka saçma basit bir canlı görmedim.

Yorumla
    • ROSAMEA
      ROSAMEA
      1 yıl

Bu dediğim tüm canlılar için geçerli bir kavram.

Yorumla
    • ssude242_
      ssude242_
      1 yıl

Okeyy

Yorumla
  • mertᴄan
    mertᴄan Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 93%
    1 yıl

Bunun için iki tarafında seçeneğinin çok olması ve sosyal olmaları gerekiyo

Az arkadaşı olanlar ve seçeneği az olanlar arkadaş olamazlar illa bi taraf duygusal farklı gözle bakar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadın Ve Erkek
    İcgudusel olarak
    ( İş arkadasligi ) Dışında zorunlu olmadıkça arkadaşlık kurmaz
    Doğaya Bünyeye İç güdüsel hislere aykırı
    Cinsellik Tavan
    Ateşle Barut arkadaş olarak birbirini kandiramaz. Yan yana geldiğinde BoOmm

1
    0 Yorumla
  • omrkvk
    omrkvk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    1 yıl

Arkadaşlıklar kurulabilir bence asıl soru bu olmamalı. Örneğin aynı ortamda birbirini az da olsa tanıyan bireyler olarak mı soruyorsun bu soruyu yoksa birbirini hiç tanımayan bireyler için mi soruyorsun?

0
    0 Yorumla
  • Ebouebop
    Ebouebop Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Bence erkeklerin çoğunluğu kızdan arkadaş olmaz gözüyle baktığı için

2
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Arkadaşlık gayet de kurulabiliyor. Temel içgüdülerini kontrol edebilen her erkek karşı cinsle arkadaşlık kurabilir.

0
    0 Yorumla
  • Mario45
    Mario45 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 95%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.

Senelerdir tanıdığım, çok samimi olduğum ve güvendiğim kız arkadaşlarım var. Arkadaş olabiliyoruz gayet

0
    0 Yorumla
  • KinkyFurky7
    KinkyFurky7 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.

Ben kurabiliyorum ben 👋🏻👋🏻👋🏻 10 yıllık kız arkadaşım dostum var

0
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Örnek adam sın

Yorumla
    • KinkyFurky7
      KinkyFurky7
      1 yıl

Teşekkür ederim 🙏🏻

Yorumla
  • uur_uurr
    uur_uurr Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bi kizla bi erkek arkadas olamaz her zaman bi beklenti vardir

0
    1 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Neden hep beklentı olsun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kuramaz çünkü tabiatına aykırı. İllaki biyerden sonra etkilenme başlar. Hormon erkeği dürter sürekli. Ama libidosu düşük veya erkekligi hissetmeyen erkekler en iyi arkadaşlık kurabilir. Acı gerçekler ama bu böyle

0
    1 Yorumla
    • willywonka0
      willywonka0
      1 yıl

kısmen doğru

Yorumla
  • türk5561
    türk5561 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Boyu 1.80 den kısa erkekleri görünce reddediyorsunuz da o yüzden.

0
    19 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Yoo

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      Öyle öyle. Senin bile 1.80 den kısa sevgilin olmamıştır.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Oldu

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      Kanka olmuşsundur en fazla ama asla sevgili olmamışsındır.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Arkadaşım sen nerden bılıyırsun

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      Kadınlar 1.80 den kısa erkekleri direkt reddediyorlar da o yüzden.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Karaktere bakarım ben

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      Dedi ve 1.70 karakterli erkeği kısa diyerek reddetti.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Haydaaa ben boy a bakmam

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      O zaman neden 1.80 den kısa sevgiliniz yok.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

🤦‍♀️

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Kafamı buluyon

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      Bu ne anlama geliyor?

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@darwinnn047
      Yooo gayet ciddiyim.

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

Hay boy takıntınıza s*kayım be bilader, benim boy 190 ama bakan yok. Hadi bunu da açıklayın..

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@garavel_usta demek ki artık kızlar en az 1.95 erkek istiyorlarmış.

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

Yarrrrraaaamııı bulurlar o zaman, ya slenderman mıyız la biz. Ah ulan bazen keşke şeriat gelse diye düşünmüyor değilim çünkü bunlar çok şımardılar..

Yorumla
    • türk5561
      türk5561
      1 yıl

@garavel_usta bulamazsanız gerekirse bekar kalırız diyorlar ya da sevdiklerinden değil sırf uzun boylu erkek bulamadıklarından dolayı kısa erkeklerle olurlar ama akıllarında hep 1.80 üzeri erkekler olur.

Yorumla
    • garavel_usta
      garavel_usta
      1 yıl

ya daha doğanın kanunlarından haberleri yok, utanmasalar 3m isteyecek kaşşşaarrrlaarr..

Yorumla
  • Carvel
    Carvel Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Bazıları sadece bacam arası ile düşünmekten, bazıları yanlış anlasılma kaygısından, bazıları çekingenlik ve utangaçlıktan.

0
    0 Yorumla
  • Syronich
    Syronich Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Erkek yapısı gereği eğer sevgilisi falan yoksa pek arkadaş gözüyle bakamaz. Ondan yakın arkadaş değil arkadaş olmak ister.

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Arkadaşlık kuruyoruz da arkadaş olarak kalmak işimize gelmiyor

0
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Neden

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      1 yıl

Çekim oluyor zamanla çünkü arzulama başlıyor

Yorumla
  • Lider_bey
    Lider_bey Takip Et
    Guru Yaş: 39
    1 yıl

Evet nasıl çözülecek kimse bilmiyor belkide ama kibir sorunu çözülürse sorunun büyük kısmı çözülür gibi

0
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Erkek görsel, kadın estetik bir varlık ve mutlaka erkeğin kadında beğendiği bir şey oluyor ya da oluşuyor

1
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

Kadınlardan da erkeklerle arkadaşlık kuramayan var. Bu cinsiyetle değil kişiyle alakalı.

1
    0 Yorumla
  • cemerencan
    cemerencan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Çünkü cinsel dürtülerimiz bizi zorluyor çünkü bir çoğumuz yokluktayiz yoklukla da alakasi yok aslında arkadaşlık ara form gibi biseydir yavaşça cinsel parrnerlige dönüşür

1
    0 Yorumla
  • csb99
    csb99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Evet ya ben edemiyorum selam bile vermiyorum utangaçliktan

1
    0 Yorumla
  • DOQUZ
    DOQUZ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Çünkü testesteron hormonu ağır basıyor. Erkek eğer gevşek yumuşak biriyse arkadaşık kurulur

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Ben gayet oluyorum ama kızlar bazen duygusal anlamda yakınlaşmaya başlıyor.

0
    0 Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Bunun sebebi belli ya erkek ilgi gösteriyor ya kız ilgi gösteriyor o yüzden arkadaşlık olamıyor

0
    0 Yorumla
  • mdekmrc
    mdekmrc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 53%
    1 yıl

Arkadaş olmak istemiyor genelde ya benim olsun ya da hiç olmasın diyoruz

0
    0 Yorumla
  • KSM-Y
    KSM-Y Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Arkadaşlık zor oluyor! %90 payla, arada bir çekim oluşuyor. Sonuçta iki farklı cinsiyet! 🤷

0
    0 Yorumla
  • psipsiben
    psipsiben Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

beğenmedikleri kızlarla arkadaş olmuyorlar. Olunca da otomatikman yavşıyorlar

0
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kızlar çok kuruyor sanki. Bşr kızla bir erkeğin arkadaş olamayacağını herkes biliyor.

0
    0 Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Ben arkadaşlık kuruyorum ama onlar benimle arkadaş kalamıyor

0
    0 Yorumla
  • Powerlifter00
    Powerlifter00 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 44%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.

Akıllı erkek kırmaz özellikle kanka yapıp kendini kullandırmaz erkekler uyanık olun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

kızların samimiyeti erkeklerin yanlış anlamasına sebep veriyor :d

1
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Ya da siz yanlış anlıyor sunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Evet zaten öyle demedimmi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Çünkü anneleri nasıl davranması gereltigini ögretmiyor.

0
    5 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Bu doğru

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Tabi ki dogru söyledim. Anneleri erkek çocuklarını yetiştirmeyi bilmiyor.

Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Ve sadece kızlarına yükleniyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sen çocugunu nasıl yetiştirirsen öyle bir çocuk olur. Nazik ve uysal olarak yetiştirirsen öyle olur. Şiddet uygularsan şiddete yönelimli bir çocuk olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Durum şöyle sen bir annesin ve bir kızın bir oglun var. Kızına örtünmesi gerektigini degil. Ogluna edep, ahlak vermen gerekiyor. Oglun dışarda ki kadınlara kızlara nasıl davranması gerektigini bilsin. Erkek çocuklarına ahlak, edep şeref kavramını vermeniz gerekiyor. Knki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ben şahsen kuruyorum ama genelde cinsiyet ayrımı yapmaksızın her iki cinsten biri diğerine farklı gözle bakmaya başlıyor doğal olarak

0
    0 Yorumla
  • mkoc1965
    mkoc1965 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 61
    1 yıl

Kendini yetiştireneyen kuramaz. Kendine güveni olmayan kuramaz Kurabilenler hayli fazla...

1
    0 Yorumla
  • Denizlikı3
    Denizlikı3 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 20
    1 yıl

Kuranlar var ama çoğunluk beyniyle düşünemiyor ondan kuramıyorlar😁

1
    0 Yorumla
  • İlkeeeeee
    İlkeeeeee Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 yıl

Benim en yakın arkadaşım erkek benim dışındaki kızlarla iletişimi yok ben de bilmiyorum neden boyleler

0
    2 Yorumla
    • darwinnn047
      darwinnn047
      1 yıl

Ya bılmıyorum bi erkegın arkadaşlığı daha güzel

Yorumla
    • İlkeeeeee
      İlkeeeeee
      1 yıl

Kesinlike katiliyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Anlayamazsınız , bunu anlamak için bir süre erkek olmanız lazım

0
    0 Yorumla
  • Kuzgunbnd
    Kuzgunbnd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

çünkü alt takıma mukayet olamadığımızdan ufak bir temas hayal etmemize kolaylık sağlıyor hele birde samimi şakalar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (128)
Devamını Gör(173)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler neden kızlarla arkadaşlık kuramıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler niye kızlarla arkadaşlık kuramiyo? 17 cevap verildi
Neden kızlar erkeklerle arkadaş olamıyor? 4 cevap verildi
Erkekler kapalı kızlarla neden arkadaş dahi olmak istemez? 13 cevap verildi
Erkekler neden güzel kızlarla arkadaş olamıyor? 13 cevap verildi
Bir erkek neden kızlarla anlaşamaz? 6 cevap verildi
Erkeklerle kızlar neden anlaşamaz sizce? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Muska takmak gunumuzde çok mu sacma?
  • Eşimle /sevgilimle baş başa kaldığımızda... mutlaka yaparız🤣 ?
  • Şu an tatile gidecek olsan nereye giderdin?
  • Sizcede haklı değil miyim?
  • Göz yanmasını azaltmak için soğanı açık havada soymak gerçekten işe yarıyor mu?
  • İnternet konusunda en sık yaptığınız aktivite nedir?
  • İnsan kendini en çok hangi yaşta tanımaya başlıyor?
  • Zayıf yanınız nedir?
  • Gönül ferman dinler mi?
  • İğneden korkar mısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨