İşyerinde elimden geleni yapıyorum elimi istiyorlar böyle bir durumda siz ne yaparsınız ?

İşyerine ilk girdiğim zaman muhasebe elemanı olarak girdim ilk başta girdiler çıktılar vs yaparken bir anda işyerinde sekreter oldum çay servisi yaptım, misafirleri ağırladım tamam dedim çoğu yer böyle daha fazlasını istemezler neyse şirket toplantılarına gittim yönetici asistanı oldum bu sefer patron oğlunun doğum gününden, arabasının kaskosuna bana tutturmaya başladı. Yine tamam dedim sabrettim ailem benden bir şeyler bekliyor ayrılmamam sonra sosyal medya vs ürünlerinin tanıtımın yapılması gerekiyormuş sosyal medya yönetimi yapmaya başladım. Stand kuruldu ürünler için standların başında durdum. Yavaş yavaş patrona iletmeye başladım zamanla her şeyin düzeleceğini söylediler falan peki ben bu işyerinde neden her şeyi yaptım neden yapıyorum hala şimdi ayrılmak istiyorum çalışmak ayrı kullanılmak ayrı ben kullanılıyorum siz olsanız ne yapardınız?

İşyerinde elimden geleni yapıyorum elimi istiyorlar böyle bir durumda siz ne yaparsınız ?