Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapıcam
Ona bişey yapsam zarar versem moralim düzelir gibi ama asla yapamam asla ki zaten engelli instadan her yerden ama sorun şu nasıl vazgeçeceğim?
çünkü çok mutsuzum hepsi onun suçu rüyalarıma giriyor beni delirtti bir iz bırakasım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boşverdiğin kadar huzurlu olacaksın... unutma en büyük intikam yoksaymaktır.
Bunu nasıl yapıcam? şeytan ona nefretimi dökmemi istiyor işin kötüsü aynı fikirdeyim ama…
Hemen yarın paraya kıyıyorsun ve Dr David D. Burns İYİ HİSSETMEK... adındaki kitabı alıp içerisinden kendine göre olan konu başlığını bulup okuyorsun... Senin yapacağın her hangi bir kötülük ona daha fazla değerli hissi verecek... Yok SAY.
Peki sen hiç okudun mu daha önce işe yaradı mı?
Sen özgüven problemi yaşıyorsun ve bunu da bir uzmandan destek alarak aşabilirsin ,, o kim ki senin için önemli oluyor? önemli olan sensin bunu unutmuşsun Al oku pişman olmazsın
Baştan sona katılıyorum da ben sende işe yaradı mı diye merak etmiştim?
Benim böyle problemlerim olmuyor fakat elbette çevremde olumsuz olaylar ile karşılaştığım oluyor , normalde okuyan biri olduğum için aşması kolay oluyor. Aşamadığım durumlarda benzer durumlarla karşılaşan insanları bir şekilde bulup dinliyorum. Yardıma ihtiyacın olduğunu düşündüğüm için öneride bulundum uygulamak sana kalmış.
Tavsiyen için Teşekkür ederim deneyeceğim iyi akşamlar 🙏🏻😌
İşe yarayacaktır şüphen olmasın al ve oku :) iyi geceler
Sayfa 314 de şöyle bir cümle var Dr. Burns şöyle diyor ( SEVGİ YETİŞKİN BİR İNSANIN GEREKSİNİM DUYDUĞU BİR ŞEY DEĞİLDİR. Diğer insanlarla sevgi dolu ilişkiler kurmak istemek doğaldır. Bunda yanlış bir şey yoktur. Sevdiğiniz biriyle güzel bir ilişki içinde olmak çok keyiflidir. Ancak , yaşamak veya mutluluğunuzu tepelerde yaşayabilmek için dıştan gelen onaya , sevgiye ve ilgiye gereksinim yoktur...
%100 doğru bu arada
Boş konuşmuyorum be .. İnsanlık yapıyorum.. Al oku :D