Bir gün sonra mesaj atıcam. Daha yazmadı ne yazayım
şöyle düşündüm:
senin müsait olmanı beklersek yandık
ama şu a durumlar yüzünden yandık keliöesi pek hoş olmayacak onun yerine ne diyebilirim
şöyle düşündüm:
senin müsait olmanı beklersek yandık
ama şu a durumlar yüzünden yandık keliöesi pek hoş olmayacak onun yerine ne diyebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kim bu kisi sevgilinmi
Uzatmalı flörtüm diyelim
Peki ne kadar oldu tanışalı ve yaşlarınız kaç
Önemli mi bu 😄
Ona göre yorum yapacam söyle bi
2 yıl oluyor aramızda 8 yaş var
Ohaa 2 yıl mı millet iki yılda evleniyor siz daha sevgili olmamışsınız peki hiç buluşmadınız mı
Arada görüşüyoruz yok artık
Peki sen kaç yaşındasın ve o senden küçük mü
Seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum. Birşey sordum saçmasapan şeyler soruyorsun
Peki tek bişey sorcam aranızda cinsellik oldumu hiç
Sanane kardeşim
Ona göre yorum yapacam insan gibi soyle
Hiç yazma önemsese ulaşırdı sana
Beni umursamayani ben hic umursamam
Onu sormadım
Ayrıca dediğin gibi olmuyor
Sanırım işlerin çok yoğun bide gülücük :))
Aslında böyle canım cicim zamanlarını geçtik
Olsun sen biraz canım cicim yap erkek Milleti bu naz yapmayı da eksik etme tavsiyem sonra erkekler yüz buluyor :))
Aslında üstüne düşen hep benim. Artık biraz sıkıldı bu durumdan. Zaten hep ilgileniyorum. Ama dün dedi ki sonda yazayım şimdi müsait değilim.
Hala yazmadı. Biraz kinaye yapayım diye dedim
Özel e gel taktik vereyim :))
Ahahshshs burdan söyleyebilirsin
Mmmm o zaman şöyle diyeyim onu ne kadar çok sevsende onu istesen de asla ama asla onsuz yapamayacağını belli etme ve bi süre sanki onsuz da mutlu olabileceği göstermen gerek denendi ve onaylandı bu taktikle çok koşuyor erkekler :))
O kadar belli ettim kiii sanırım bunun için çok geç. Önceleri bazen 1 hafta yazmadan dayanabiliyordum kendi yazıp konuşmaya çalışıyordu. Ama böyle böyle iyice yüzsüz olmaya başladım hergüüün yazıyorum. Ve sevdiğimi vs söylüyorum. Çünkü düşünsene Allah korusun başımıza birşey gelebilir. Seviyorsam hep söylemeliyim gibi hissediyorum
Bişey diyeyim mi hata yapıyorsun bunu yapmamak için geç değil benim taktiği uygula senin peşinden kesin koşacak ayrıntıları bana yazarsın ilerde
Çünkü aynısını ben yaptım sorna ne oldu biyerlerini kaldırdım tecrübe diyim sana :)))
İnsanlar niye böyle. Sürekli herşeyi zora sokma peşinde:/ ne güzel işte hissettiğim şeyi direkt söylüyorum taktik yok. Yalan dolan yok
İnsanlar öyle canım aynısını bana yaptı bende saldım Şu an hâlâ koşuyor peşimden 1 yıldır herseyine bakıyor lakin sevgilim bile var bildiği halde
Bu öyle değil ki. Üzüldüğümü biliyor. Bazen diyor ki kimse kalbini kırmasın çok iyi niyetlisin vs. Ama davranışlarına şaşırıyorum.
Umursamıyor resmen
Bilemiyorum :(
Biraz değer bilmesi lazım bune böyle
Mesela senin dediğini desem
Sanırım işlerim çok yoğun:)
Ya görüldü yapar ya da evet der
Öyle 😅
Onun için biraz kinaye yapmam lazım
Keşke yanımda olup saçlarımı okşayıp öpsen falan de özledim kokunu falan adamın dikkatini çek
Kesin yazar
Bi ilk önce dediğimi yaz 2. Onu yaz biraz tahrik et bari diğer türlü bu erkekler anlamıyor bişey ya
Tamam bakayım
Biz konuşacak kişi bulamıyoruz millete bak
Pişman edelim