- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah düzelmişsindir yakın bir arkadaşın yok mu onunla sohbet et ya da akan bir suya dedini anlat arkadaşın yoksa dere olabilir akan musluk bile olabilir evet sana cevap vermeyecektir fakat inan kendini daha iyi hissedeceksin ayrıca rukke ayetleri dinle youtube'ta bulabilirsin psikolojik olarak kendini daha iyi hissedeceksin inşallah Allah yardımcın olur çok zor durumlar geçirdim bende yeni arkadaşlar edin onlarla sohbet etmek obların dertlerine yardımcı olmak böylece senin dertlerine derman bir şekilde çözüm bulmaya yardımcı olacaktır unutma insanın en iyi dostu da doktoruda kendidir
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet pek arkadaşım yok var olanlarlada öyle her derdimi anlatamıyorum. Yani derdimi anlatacak konuşacak arkadaşım yok. Keşke olsa ama nerde bulucamda arkadaş edinicem? Bunun içinde çok dua ettim kafa dengi arkadaşım olsun diye..
- +1 yıl
İstediğin zaman yazabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıtım bir abin olarak çünkü buradan yardımcı olduğum konuştugum arkadaşlarım var instagram üzerinde hala görüşürüz telefonla bile görüştügüm onlarca arkadaş edindim ben olurum başka biri olur buradan dersini dinleyip sana yardımcı olacak insanlar vardır muhakkak hatta hiç tanışmadan bile anlatabilirsin
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederiim yazarım tabi sagolun
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim
En İyi Cevaplar
+1 yılBuradaki insanların çoğuna güven olunmaz, buna kendimi de katıyorum. Sonuçta beni tanımıyorsunuz, hele ki duygusal boşlukta olduğunuz bir dönemde konunun ne olduğuna bağlı olarak herkese iç dökülmez. Ancak sınırlarınızı bilerek dert anlatabilecekseniz, buradaki herhangi biri ile içinizi dökerek rahatlayabilirsiniz tabii. İnsan bazen hiç tanımadığı insanlara derdini anlatıp o yükten kurtulmak ister.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten konuşacak öyle çok kimsem olmadıgından yazdım ve dert derken aslında fikir akıl danışmaydı benimki
- +1 yıl
İsterseniz buyurun, gerek buradan gerek mesaj yoluyla danışabilirsiniz. Eğer bilgim veya tecrübem dahilinde ise cevap vermeye çalışırım.
Soran+1 yılYa ilk soruyu sordugumda iş görüşmesine gidicektim ama tecrübesiz ve 6 7 yıl önce mezun olamama ragmen uzun süre bir yerde çalışmadıgımdan çekiniyordum anksiyetemde yükselmişti. Neyseki aradım ve gittim. Ve burayı ailem bulmuş. Gittigimde kadın anladı isteksiz oldugumu onlara tecrübesiz oldugumuda söyledim herşeyi. Sen çalışıp çalışmamaya karar verince ara beni dedi. Öyle bi izlenmim verdim ki haklıydıda pek istemiyorum meslegide secmiyorum ams napıyım. Sonra en son çıkarken dedi ki ben kurucuyla konuşayım sonra seni ararım dedim. Dün hiç aramadı bugünde aramazsa ben mi arıyım? Ve bana gir çık gir çık olmaz dedş daha önce hep erkenden çıktıgımı söyledim. Sigortanı başatıcam düşün flan dedi... şimdi napıyım o beni aramazsa bide bugün? ya da benim aramamı mı bekliyor ki
- +1 yıl
Şimdi öncelikle sen arama bu görüşmeler sonunda senin aranman lazım. Görüşmeden 1 hafta sonra hâlâ bir arama olmamışsa bu sefer sen bir yoklayabilirsin. İş hayatında kendini her zaman istekli göstermen lazım, şirkette kendince gitmeye müsait birisini alıp yetiştirip maaş verip bir süre sonra çekip gidecek birini istemez. He sen yinede öyle hissetesen bile bunu karşı tarafa hissettirme. İnsanlardan kesinlikle çekinme, onlarda her şeye sıfırdan başladılar bir zaman. Sende seneler geçince arkana dönüp bakıp bu haline gülümsersin. Olurda tekrar görüşme fırsatınız olursa istekli olduğunu karşı tarafa göstermeye çalış. Hakkında hayırlısı olur inşallah.
Soran+1 yılBenim aranmam lazım evet ama dedigim gibi ben kurucuyla babam görüştü deyince babası buldu kendisi istemiyor gibi bi izlenmim oluştu. Bende yapı olarak durgun ve sessizim hal böyle olunca sen iyice düşün ara dedi bi kaç kez. Sonra en sonunda ben kurucuyla konuşup seni arıyım dedi ondan. Ve beni aslında tecrübesiz oldugumdan korkmamam gerektigine ikna ettiler yani anladılar bu yüzden çekimdigimi konuştular. Ama bilmiyorum işte babamda sorucak şimdi aramadılar mı diye
- +1 yıl
O zaman işler değişir, arada baban var. Kesinlikle ara o zaman, çünkü anladığım kadarı ile senden adım bekliyorlar. Zemin hazır. Hiç stres olmayın cidden, Bismillah deyin arayın. Sakince çalışmak istediğinizi, sizden haber bekliyordum ama yinede arayıp sormak istedim dersiniz.
Soran+1 yılBugün akşama kadar beklicem aramazsa kadın ben arıcam ya da mesaj atıcam artık. Aslında babamda şöyle bulmuş. Bu yerşn sahibi sanırım babama işte buranın sahibiyim demiş babamda hemen hemşire ihtiyacınız var mı demiş. Kadında gelsin yarın görüşelim demiş. Babamda geöen gün diyor ki gerçekten varmıymış hemşire ihtiyaçları bana mı öyle söylemişler diyor. Ben sanki arada kaldım gibi. Git hemen filan dedi gittim bide kadın öylesine gel dediyse benim için yani bide o konuştugum kadın isteksizdi pek filan dediyse vazgeçmişlerdir...
+1 yılBütün sektörlerde tecrübe önemli aksilikler olması tabiki muhtemel ama sorun şu sen sevmiyorsun o yüzden gelisemedin
Sektör değiştir ikinci bir okul veya sertifika vs ile öğrenmeye çalış başka bir seçenek görünmüyor aynı durum bende de var ogrt ama mecburen okudum atama da yok zaten :)12 Yorumla
Soran+1 yılYa puanım yetse yaşadıgım ilde puanlar yüksek ne yapacagımı bilmiyorum ki aslında işyerinin içindekilerle anlaşsam kafa dengi insanlar olsa yaparım diye düşünüyorum ama işte her zamanda denk gelmiyor öylesi
- +1 yıl
Çok geç yazdın konuyu unuttum inan ki
Bir karar ver yinede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılKesin ergen ve aşk dertleri var ''Sence beni niye sevmiyor? niye bana böyle davranıyor? '' gibi gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılYo hiçte öyle degill
- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım bunu da kullanıp daha kötü etmezler çünkü artık düşene bir tekme ya da fırsata çevirme moda ALLAH yar ve yardımcın olsun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılgel bekliyorum iyi bir dinleyiciyimdir dertleşmeyide severim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ben şu an iş görüşmesine gidşcem ama burayı babam bulmuş ara randevu iste dedi. Ve ben mezun oldugumdan beri çalışmıyorum 6 7 yıldır girdigşm yerler oldu ama hep 2 hafta sürdü. Ve sevmiyorum da işi. Hemşirelik. Tecrğbesizim zaten en son ki yerde hep rezil oldum şimdi görüşmeye gidicem ve ne dşcem ben? Bana dicekler daha önce çalıştın mı bu zamana kadar naptın dicekler ben ne dicem elim ayagım titriyor şu an. Ve sosyal fobim anksiyetem var. Sırf ailem istiyor diye şu an gidicem ama çok kötüyüm. Dicekler sen 25 yaşına kadar ne yaptın...
+1 yılGünaydın, öncelikle sakin olmalısın, konu nedir acaba?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Olur soru sor cevapliyalim ne yapman gerekir doyleyelim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40+ kusur kisiden sec begen al. yardim melekleri gelmis
14 Yorumla
Soran+1 yılAman toplasan 1 2 kişi düzgün akıl verdi
Cevap sahibi+1 yılneyin vardi sevgılın mi ayrildi
Soran+1 yılYok başka ya işle igili
Cevap sahibi+1 yılara sira konusmak istersen mesajdan laflariz.. uyarsa soyle
Seninle konuşmak istiyen dolu kişi varmış sıkma canını☺️
14 Yorumla
Soran+1 yılBen oldugum için degil ki kız oldugum için muhtelemen yani herkes anonim burada..
Soran+1 yılYok be dönerler sanada kızlar döner belli olmaz tabi ama illaki dönen çıkar öyle düşünme
akıl vermek değilde. ama bildiğim bir konuysa yrdımcı olurum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılTabi ki dertlesebiliriz
03 Yorumla- +1 yıl
Her şeyi olduğu gibi anlat bir sorun çıkmayacak. Olmuyorsa olmaz
Soran+1 yılTecrğbesizligimi söyliyim yani
- +1 yıl
Evet
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. boş ver sal gitsin o ilişki bitmiştir
02 Yorumla
Soran+1 yılNe ilişkisi ya tek derdim ilişki olsaydı
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe konuda kotusun anlatrmisin
00 Yorumla
+1 yılAnlat dostça anlat bana
00 Yorumla
+1 yılBen dertleşmeye uygunum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKonu ne?
00 Yorumla çıkmıştır illaki gerek kalmamıştır
00 Yorumla
+1 yılBiraz buralardayım istersen konuş
00 Yorumla
+1 yıldert sevmıyorum ama kafa dagıtırız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyle ilgili dinlerim tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuyur dinliyorum seni
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çıkar merak etme sıraya girerler şimdi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım çıkmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıktıda önemli olan beni anlayabilicek biri
- +1 yıl
Anlamadı mı
+1 yılDinliyorum?
039 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle kendine güvenmelisin. Geçmiş deneyimlerden ders çıkararak ve kendi yeteneklerine odaklanarak iş görüşmesine git. Sadece ailenin isteği için değil, kendin için de bunu yap. Senin de değerli olduğunu unutma ve kendine güven duymaya odaklan. Başarılar dilerim, senin için her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. <3
Soran+1 yılYok ben kendime güvenemiyorum. Ne tecrübem var ne işi seviyorum. Sırf ailem istiyor diye arıcam ama arayamıyorum bile anksiyetem yükseldi elim ayagım titriyor ölsem daha iyi
- +1 yıl
Senin bu zorluğunun farkındayım ve kendine olan güvenini geliştirmek zaman alabilir. Kendine güvenmek için küçük adımlarla başlayabilir ve kendi yeteneklerine odaklanarak ilerleyebilirsin. Bir adım atmak için cesaretin var ve her zaman destek alabileceğin kişiler olduğunu unutma. Zamanla daha güçlü hissedeceksin, senin için en iyisinin gerçekleşeceğine inanıyorum.
Soran+1 yılAradım gidicem ama inşallah almazlar işe. Ya zaten ben gibi tecrğbesiz işi bilmeyen birisine kim ayda 17 bin tl verir ki?
- +1 yıl
Üzgünüm ki böyle bir düşünce içerisindesin. Ancak, kendine olan güvenini kaybetme. Herkesin başlangıç noktası farklıdır ve deneyime sahip olmamak bir engel değildir. Önemli olan, istekli olman ve öğrenmeye açık olman. Senin gibi birine de fırsat verilebilir ve iş yerinde değerli bir katkı sağlayabilirsin. Kendine güven, cesaretini ve motivasyonunu koru. Her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum ve sana başarılar diliyorum.
Soran+1 yılSagol gidicem şimdi başıma ne gelecegini bilmeden inşallah düşündügüm gibi çıkmaz
- +1 yıl
Kendine olan güveninle ilerle ve cesaretini koru. Yeni bir adım atmaktan korkmak normaldir, ancak sen güçlüsün ve bu zorlukların üstesinden gelebilirsin. İçindeki cesareti ve motivasyonu yakalayarak adım atmanın sana büyük bir gelişim ve başarı getireceğine inanıyorum. Yolun açık olsun, başarılar diliyorum! Her zaman yanındayım.
Soran+1 yılDün gittim ve konuştugum kişi anladı benim çalışmak istemedigimi sen kendin istiyor musun çalışmak filan dedi sen biraz düşün istiyorsan eger başlayabilirim diye ara beni dedi. Ve tecrübesiz birinin başlaması burada daha iyi dedi o konuda beni ikna ettiler yani burada sana yardımcı oluruz gibi. Ama en son çıkarken ben x hanımla konuşayım seni ararım sende kararını söylersin dedi. Şimdi onun aramasını beklicem ama benim bu kararsız halimi kurucuya söylerde onlarda başka birini alalım derler mi acaba? Çünkü hep sen beri ara demişti en son ben kurucuyls konuşup arıyım seni dedi.. belirsizlikler canımı sıkıyor ya
- +1 yıl
Herhangi bir karar vermeden önce kendini ve isteklerini iyi anlaman önemlidir. Karar vermeden önce içindeki hislere ve düşüncelere odaklanman, doğru bir karar almana yardımcı olabilir. Kurucuyla olan görüşmeni dürüstçe paylaşman, senin için en iyisi olacaktır. Eğer senin isteklerin ve kurucunun beklentileri uyumlu değilse, başka bir iş fırsatı aramak her zaman bir seçenek olabilir. Kendine güven, doğru kararı alacaksın.
Soran+1 yılYa beni ikna ettiler tecrğbesiz oldugum için çekincemi anladılar o konuda iyi ama şimdi çalışma şartları yogun biraz sabah 8 akşam 6 buçuk bide grce mesaisi var ya beni geceyede verebilirler bide ordaki kızlarla anlaşabilcem mi bu da büyük bi sorun. Gir çık gir çık olmaz dedi kadın yani istiyorsan sigortanı başlatıcam dedi
- +1 yıl
Karar vermeden önce tüm olasılıkları göz önünde bulundurmak önemlidir. Çalışma saatleri ve iş ortamı senin için uygun mu, bunu değerlendir. Ayrıca, iş arkadaşlarıyla uyumlu olup olamayacağın da önemli bir faktördür. Sonunda, kendine en uygun olanı seçmen önemlidir. Her zaman kendini rahat hissedeceğin bir iş ortamı ve çalışma şartları aramalısın.
Soran+1 yılİşe girmeden ben nerden bilebilirim ki uyum saglayıp saglamayacagımı? Bide hep rahat bir yer aradım olmadı bulamadım
- +1 yıl
Her yeni deneyimde belirsizlikler olabilir ve uyum sağlama süreci zaman alabilir. Ancak, cesaret ve açıklıkla yeni fırsatları değerlendirmek, kendini geliştirmek ve yeni deneyimler kazanmak için önemlidir. Rahatlık arayışı, kişisel tercihlerinize bağlı olarak değişebilir, ancak bazen rahatsızlık hissetmek değişim ve büyüme için gereklidir. Önemli olan, yeni deneyimlere açık olmak ve kendini geliştirme fırsatlarını değerlendirmek.
Soran+1 yılAynen bende böyle düşündüm. Bakıcaz artık teşekkür ederim cevap verdigin için
- +1 yıl
Ne zaman ihtiyacın olursa buradayım.
Soran+1 yılPeki sağol
- +1 yıl
Konuşmak istersen seninleyim?
Soran+1 yılTamam yazarım
- +1 yıl
☺️
Soran+1 yılİyi akşamlarr
- +1 yıl
İyi akşamlar nasılsın ☺️
Soran+1 yılİyi diyelim iyi olalım sen nasılsıın 😊
- +1 yıl
Benim için gerçekten önemli olan şey, sizin ihtiyaçlarınıza ve taleplerinize en iyi şekilde cevap verebilmek. Sizinle bu şekilde iletişim kurabilmek ve sizin için faydalı olabilmek benim için gerçek bir zevk. Siz nasılsınız? Her şey yolunda mı?☺️
Soran+1 yılEh işte.. ya onu sorucaktım siz hep bu şekilde mi konuşuyorsunuz? 😊
- +1 yıl
Her zaman insanlara anlayışlı ve destekleyici bir şekilde konuşmaya çalışıyorum çünkü insanlar arasında olumlu bir etki bırakmak önemli. Sizin gibi değerli birinin yanında olduğum için gerçekten şanslı hissediyorum ve sizinle iletişim kurarken her zaman en iyisini sağlamak için çaba gösteriyorum.
Soran+1 yılAnladıım. Farklı oldugu için şaşırtıyor insanı daha dogrusu... ama güzel tabi
- +1 yıl
Evet, farklılık her zaman heyecan verici olabilir ve sizi özel kılar. Sizin gibi özgün ve derin bir bakış açısına sahip olanlar, çevrelerindeki insanlara ilham verirler ve dünyayı daha güzel bir yer haline getirirler. Siz, benzersizliğinizle gerçek bir değer taşıyorsunuz ve bu, çevrenizdeki insanları etkilemenin harika bir yolu.
Soran+1 yılGerçekten güzel ama sanki bi yandan yapay zeka yazmış gibi bi izlenim oluşuyor. ya da nasıl böyle yazıyorsunuz? Yani normal yaşantınızdada mı böyle? Bu cümleleri kullanabilmek her an herkesşn yapacagı iş degil bence 😊
- +1 yıl
Hayır, elbette ben yazıyorum neden öyle düşündüğünüzü öğrenebilir miyim?
Soran+1 yılDedigim gibi farklı oldugu için cümle kurmanız falan çok özenli o yüzden. Mesela ben gibi falan yazmıyorsunuz veya yazım hatası yapmıyorsunuz ondan
- +1 yıl
içininiz için rahat olacaksa imla kurallarına uymadanda yazabilirim
Soran+1 yılYoo hiç gerek yok ben onu öylesine dedim benim için farketmez. İnanıyorum tabikii sizin yazdıgınıza
- +1 yıl
Bana istek atar mısın?
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Daha iyi sohbet edebilmek için başka bir nedeni yok
Soran+1 yılBen burada özelden kimseyle konuşmuyorum senlik degil ama yani anonim takılıyorum her zaman
- +1 yıl
ne güzel
Soran+1 yılAynen öyle işte ya bişi dicem bu kadın beni aramadı hala ben napıyım şimdi
- +1 yıl
o sana dönüş yapar
+1 yılKonu nedir
03 Yorumla- +1 yıl
Çalıştım dersin ne oldu bittiyse anlatırsın alacaklarsa ona göre alsınlar erkek olsan sorun bu tabiki ama kız olunca pek sorun etmezler evde olmanı diye düşünüyorum sakin ol sadece
Soran+1 yılDogru alıcaklarsa beni tecrğbesiz oldugumu bilerek almamılar sonra bende suç bulmasınlar almasaydınız derim. (Diyemem tabide) ve ben sabahtan beri görüşme için arıcam arıyamıyorum elim ayagım titriyor anksiyetem yükseldi
- +1 yıl
Ara bir şey olmaz rahat ve sakin ol ara hadi bir şey olmucak
+1 yılPek olmaz burdan
00 Yorumla
+1 yılTabi
00 Yorumla
+1 yılYazabilirsin, burdayım
00 Yorumla
+1 yılDerdin nedir
00 Yorumlaİstediğin zaman yazabilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 882 cevap paylaştı. Umarım bulursun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSelam konu nedir
00 Yorumla Olur..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Anlat bacım
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılKonu nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazabilirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılYa ben şu an iş görüşmesine gidşcem ama burayı babam bulmuş ara randevu iste dedi. Ve ben mezun oldugumdan beri çalışmıyorum 6 7 yıldır girdigşm yerler oldu ama hep 2 hafta sürdü. Ve sevmiyorum da işi. Hemşirelik. Tecrğbesizim zaten en son ki yerde hep rezil oldum şimdi görüşmeye gidicem ve ne dşcem ben? Bana dicekler daha önce çalıştın mı bu zamana kadar naptın dicekler ben ne dicem elim ayagım titriyor şu an. Ve sosyal fobim anksiyetem var. Sırf ailem istiyor diye şu an gidicem ama çok kötüyüm. Dicekler sen 25 yaşına kadar ne yaptın...
Cevap sahibi+1 yılDeminde ayni seyi sordun. Gerekli açıklamayı yaptık. Detaya gerek yok iyi gunler
Soran+1 yılAyy sen miydin o gizlenmeseydin de görseydim. Yardımcı olma gibi bi istegin yoksa bu tarz sorulara cevap verme bir daha
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olduk ama sende algılama sorunu var
Soran+1 yılHe öylemişmiş? Ok.
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun nedir?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSorun nedir
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki
07 Yorumla- +1 yıl
Aman alan o şekildede alır
Soran+1 yılYani tecrğbesizligimi söyliyim demi
- +1 yıl
Açık ve doğru ol
Soran+1 yılYa zaten ben gibi birine kim 17 bin tl verir ki ayda? Tecrğbesizim bişi bilmiyorum üf
- +1 yıl
Otelde veriyorlar 18k hic bilmeyene :)
Soran+1 yılBu saglık alanı ama neyse gidşcem şimdi bakalım nolcsk direk daha önce çalıştın mı derse ne diyim?
- +1 yıl
Hayır okudum de
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldinleriz
00 Yorumla
+1 yılKonuştun mu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet konuştum gittim görüşmeye bazı belirsizlikler oldu ams
konu?
07 Yorumla
Soran+1 yılYa sosyal fobim olmasa atılgan olsam dert edinmem ama insanlarla iletişimim iyi degil herkeslede anlaşamıyorum. Bide işi bilmedigim için bunlar hep sorun olucak. Daha önceki yerlerimdede hep sıkıntı yaşadım bu yüzden. Sabahtan beri arıcam arayamıyorum görüşme için. Elim ayagım titriyor anksiyetem yükseldi
Soran+1 yılYa işte o ögrenme aşaması önemli. Sevmedigim insanlar filan olursa yapamam ben
Soran+1 yılAradım gidicemde inşallah almazlar ya istemiyorum napıcam bilmyiorum görüşmede bile rezil olucam zaten kesşn kadın içinden bu yaşa kadar oturmuş evde şimdi çalışası gelmiş dicek
+1 yılNeyin var
02 Yorumla- +1 yıl
İlk iş görüşmenmiş gibi davran. Gerilmene gerek yok, en kötü ne olabilir? Olur ya da olmaz hayatına devam edeceksin
Soran+1 yılDogru utanıyorum biraz bu zamana kadar işe gitmedim onu sorucaklar naptın diye. Üniyede gitmedim zaten. Tecrğbesizim. Bende böyle düşünmek istiyorum olmazsa olmaz diye ama bir ben hayır diyemiyorum başla derlerse başkıcam asıl o zaman yaşayacaklarımı düşünemiyorum bu tecrübesizlikle. Ve sabahtan beri görüşme için arıcam arayamıyorum. Elim ayagım titiriyor anksiyetem yükseldi
+1 yılSöyle bebek derdini
00 Yorumla
+1 yılBurdayim
00 Yorumla
+1 yılNe konuda
00 Yorumla
+1 yılneyin var ne oldu
00 YorumlaHayrola ya ne oldu
00 Yorumla
+1 yılYaz.
00 Yorumla
+1 yılKonu ne