Bir an önce iç organlarım iflas etsin de öleyim dertten vicdan azabından ciğerlerim yanıyor kalbim yanıyor. Geçmiş travmalar zinalar tecavüzler istismarlar. Ben böyle olsun istemezdim. Artık bir yere ait değilim sanki. Erkekler sadece kullanıp atmaya bakıyor ben ise hep sevilmek istedim. Başkalarını severken beni sevmediler
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yemin ederim okurken ağlamak geldi içimden çok üzüldüm 😥
Aşağıdaki ergenin yazdığına bakar mısın? İnsanı pişman ediyorlar buraya yazdığına
Aynen öyle insanlara şaka gibi geliyor bazı şeyler
İnsanlar artniyetli
herkes herşeyi anlamak zorunda değil bu ölüm gibi başına gelmeden anlamayamazlar
Evet ama daha ağır bir şekilde yargılayanlar da var o çocuğun tepkisi yine hiçbişey. İnternetten birisi şu yaşadığın durum az bile diye yorum yapmıştı sanki daha kötü bir duruma düşmeyi hak ediyormuşum gibi
Seni tanımadıkları içindir o
Herseyi geride bırak ve güçlü kal.
Artık kendin ol seni üzen her şeyden uzaklaş geçmişi sil at yeni bi sayfa at hiç bisey senın suçun değil sen herseyi değiştirebilirsin yeter ki inan ve güçlü ol
Bu verdiğin tavsiyeler benim kadar yanlışa düşmüş insanlar için geçerli değil bence
Kuzum niye öyle diyosun önemli olan pişman olmak kimse bile isteye hata yapmaz ki
Maneviyata yönel dicem de inanclimisin bilmiyorum yanlış anlama yani bazen o manevi hale girmek herşeyden kendini soyutlamak insani biraz rahatlatiyor
Denedim ama her şey daha kötüye gidince pes ettim bıraktım boşverdim
Allah yardımcın olsun.. pes etme her gecenin sabahı vardır apla..
Kardesim sevişmek kullanmak olmuyor anlayın şunu artık eskimiş malda olmuyorsun yazık kafanıza ne diyim
Tecavüze uğradım istismara uğradım 18 yaşından küçükken! Şu an yaşadığım cinsel ilişkilerden bile bahsetmiyorum. Detayı okumadan yazma!
Zevkimle keyfimle yapmadım boş yapma
Kim bunu yapan polise niye şikayet etmiyorsun kardesim
Etmediğimi nerden biliyorsun?
Polise şikayet edince her şey hallolmuyor
Bunu sana yapan p1ç kim neredesin kadın sığınma evleri vaf
Geçmiş olay kardeşim seneler geçti ben şu an senden bile büyüğüm
Dışardan güvenip takıldığım biriydi evden ailemden biri değildi kadın sığınma ne alaka
şu an iyiysen bu durumdan kurtulduysan gerisi önemli değil onu sana yapan p1çlerin s1kini kesmek lazım senin bir suçun yok ailen filan yok mu
Ne bileyim kimsen yok sandım
İyi falan değilim işte düzelmiyor psikolojim. Antidepresanla hayata tutunuyorum. Ailem var ama öyle var yok gibi bişey
Yanında olmak isterdim arkadaş olarak ama bunda bile yanlıs anlaşılacagımızı bildiğim için bir şey diyemiyorum seni gercekten seven mutlu eden biri cıkar eskiler sana unuturur ama işte ergenlik zamanlarını degerlendirmis p1ç kurusu
Evet öyle yaptı burnundan çıksın inşallah Allah kahhar sıfatıyla kahretsin hakkım haram zıkkım olsun diyorum
Her ne olursa olsun gec kalmış sayılmazsın kendi kendine dag olabilirsin bahsettigin seyler cok agir insanların seni kırmasına kullanmasına izin verme
Herşeye rağmen yaşama güzel bişey kullerinde doğup yasamalisin
Bende aynı 3 sevgilim oldu 3 ü de aldattı