Hoşlandığım kıza çiçek gönderdiğimde kabul ediyor, buluşma teklifimi kabul etmiyor. Bu kızları anlayabilen var mı?

Hoşlandığım bir kız var tam üç hafta üst üste çiçek gönderdim işyerine hepsini aldı fakat sadece bir kere buluşma teklifimi kabul etti benden etkilenmediğini söylüyor fakat yolladığım çiçekleri de alıyor. Bu nasıl iştir ben anlam veremiyorum ya. Gerçekten bu kızlar ne istiyor? Ben bugüne kadar hiç hovarda birisi olmadım düzgün bir işim var gerçekten de dürüst bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum hiçbir kötü alışkanlığım yok çok fazla birşey de aramıyorum, anlayacağınız küçük şeylerle mutlu olabilen bir insanım. Bir kızdan gerçekten çok zor etkilenirim ama eğer öyle bir durum olursa da sonuna kadar giderim. Ona bunları nasıl anlatırım bir türlü fırsat vermiyor bana acaba gerçekten kızlar ya da erkekler ne arar çok merak ediyorum. Gözümüzün önündekini görmek mi istemeyiz yoksa belamızı mı ararız?
Güncellemeler
+1 yıl
Peki bayanlar size soruyorum hepiniz mi egonuzu tatmin için böyle şeyler yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar çok fazla aramıyorum zaten sadece çiçek gönderiyorum sonra anlamadığım nokta zaten aklıma takılan en büyük konu da bu ben bişeyler söyledikten sonra bana ben bu lafları çok duydum hepiniz aynısız demeye getiriyor ne yapmak istiyor anlamıyorum tamam bi kararsızlık var ama onu ortadan kaldırmam içinde biraz müsaade etmesi gerekiyor yada bu karasızlık ise ne yapmam gerekir?
Hoşlandığım kıza çiçek gönderdiğimde kabul ediyor, buluşma teklifimi kabul etmiyor. Bu kızları anlayabilen var mı?