Kız senden hoşlanmamış.
ama çiçeklerden hoşlanıyor. üstelik çiçekleri işyerine gönderiyorsun. sen her çiçek gönderdiğinde iş yerindeki diğer insanların özellikle de kadınların karşısında egosu iyice şişiyor.
bakın bana böyleçiçekler gönderen adamlar var diyor. Gururlanıyor.
gururlanmak başka seni istemek başka..
O kızdan sana iş çıkmaz sevgişi dostum. senden etkilenmedim demiş işte.
dah ne desin..
yollama çiçek parana yazık. böyle romantik keriz alıp alıp bir gülüşle kandırır seni..
umut fakirin ekmeğidir biliyorum da..
sen boşa umut etme...02 Yorumla
Soran+1 yılDEDİĞİN GİBİ UMUT FAKİRİN EKMEĞİ İŞTE İNSAN BÖYLE ZAMANLARDA MANTIKLI DÜŞÜNÜP HAREKET EDEMİYOR GÖNÜL İŞTE...
+1 yılBırak kardeşim ne çiçek gönderdiğinle ne de burdakilerle uğraşma her kız aynıdır ve istedikce isterler. Heo aşktan bahsederler ama asıl istedikleri onlarla iyi seks yapan erkeklerdir. Ben sana aşk doktoru olarak bir cafeye ya da bara gitmeni ( bence bar ) oradan gözüne kestirdigin güzel bir bayan ile tek gecelik ilişki yaşamanı öneriyorum. Hiçbir şeyin kalmayacak merak etme
10 Yorumla
+1 yılÇiçekleri reddetmek kabalık olacağı için hakaret ettiğini düşün me diye göndermemiş olabilir. Eğer çiçek ler işe yaramadıysa bi süre ara vermelisin , hoşlandığı başka biri olmadığın dan emin misin bunu araştırdın mı
Not= büyük harf kullanmak kurallara aykırı yazı ve yorumların da küçük harfe geçersen iyi olur yoksa soruların kaldırılabilir11 Yorumla- +1 yıl
demek ki bu konuda sabit fikri var bunu ancak zaman la değiştirebilirsin
Hiç bir kadın çiçeği geri gönderemez ayrıca iş yerine gönderiyorum diyosun bu o bayan için en büyük ego tatminlerinden biri arkadaşları arasında bak bana çiçek gönderi sürekli peşimde ama ben yüz vermiyorum demek olabilir. ve o kişinin başka bi hoşlandığı varsa onu kendine çekmek içinde bunu kullanıyor olabilirrrr...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
öncelikle her kadın ilgiden ve çiçeklerden hoşlanır, çiçekleri alması çok normal... sizi tanımıyorsa bi yakınlık göstermesini beklemeyin, biraz daha sabırlı olun ve gerçekten istediğinizi gösterecek davranışlarda bulunmayı (fazla ısrarcı ve sıkıcı olmadan ) bırakmayın...
10 YorumlaSenden etkilenen bir insan olsaydı zaten bunu davranışlarıyla belli ederdi demekki senden etkilenmemiş.Bence çaba sarfetme hakeden çok insan var.
12 Yorumla
Soran+1 yılHakeden ben bunun için çok bekledim be dedim ya çok zor etkileniyorum o yüzden sonuna kadar şansımı deniycem sen ne dersin?
Bunda anlamıcak ne var.. beleşe çicek bulmuş kabul ediyor, bir de çiceklere ilgisi varsa ohh.
Hem sen, ''hem teklifi kabul etmiyor, hem çicekleri alıyor'' diyemezsin bir kere. Demekki teklifi kabul etmesi için gönderiyordun, halbuki içinden geldiği için göndermeliydin. Birdaha göndermezsin olur biter. Görüştüğünüz zaman söyleseydin keşke, herkezden kolay kolay etkilenemediğini ve ondan etkilenmiş olduğunu. Eğer bir daha kabul etmezse arayarak anlatabilirsin.. istemezse yoluna bakarsın sende..20 Yorumlaçiçeğini kabul etmesi nezaketinden.
bilmiyorum ısrarcı olmakta fayda var mı. ben beceremiyorum ama böyle böyle sürekli peşinden gidersen etkileyebilirsin belki. kızlar o konuda daha iyi yardımcı olur bence.01 Yorumla
Soran+1 yılARKADAŞIM STRES YAPMA YADA BİRİLERİNE YALAKALIK YAPICAM DİYE BÖBÜRLENME ORDAKİ YAZIYI OKU ONDAN SONRA O CEVAP HAK ETMEDİĞİNİ BİRDAHA DÜŞÜN OK
+1 yılBuluşmuş ya demek gerçekten etkılenmemiş olabılır.. tekrar çıkmayı teklıf olmuyorsada vazgeç..
Kanı ısınmamıştır Ruhu etkılenmemiştir.. Tipinden hoşlanmamıştır vs vs bu suru etken olabılır ret etme sebebı***01 Yorumla- +1 yıl
Ne yapsın kı kız senle buluşmuş.. Hıssettıgınıde soylemış Kızın suçu ne... Çıcek gönderende senın kapıya gelen çıceklerı ret etse daha krııcı olur..
Senı zorla mı sevsın ne yanı...
Kendisine çiçek gönderilmesi hoşuna gidiyor, bu birinci mevzu. Seninle buluşmak, tanışmak istemiyor, bu ikinci mevzu. Birbirine karıştırmamak gerek.
00 YorumlaKadın anlaşılmak için değil, sevilmek için yaratılmıştır. Oscar Wilde :):)
10 YorumlaKararsızlık yok. Kız seni istemiyor ama çiçekler hoşuna gidiyor.
BİTTİ00 YorumlaSen bence belanı aramışsın. Çiçekleri kabul etmese bi ton laf edersin arkasından. Sizde busunuz işte :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNİYE Bİ TON LAF EDİYİM HEM BÜTÜN ERKEKLERİ AYNI KEFEYE KOYMAYIN SONRA ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ :))
+1 yılBırak kardeş ne bu kızlarla ne de gül gönderdiğinle uğraşma kizlar istedikce isterler. Ben sana aşk doktoru olarak reçete yazıyorum. Değer vermediğin birini bul ve seks yap. Hiç bir şeyin kalmaz. Tecrübe konuşuyor
00 YorumlaYakında yeter lan bu ne deyip hovarda olacaksın buradan görebiliyorum:)
00 Yorumlakadinlar ilgiyi sever, ama seni begenmemis ugrasma daha fazla
00 Yorumlaya çiçekleri seviyordur, kıyamıyordur, ya da bana çiçek gelip duruyo ama ben hala kabul etmiyorum diye hava atmayı seviyodur..
00 YorumlaGönderme sende bunu öğrenmışssın madem.
Hepimiz öyleyız adamların zamanlarını ,heveslerını,ümitlerini kırmak
için yaşıyoz .:)00 Yorumla
+1 yılCicek koleksiyoni yapiyordur neden almasin ki beles bana gonder bende alirim
00 YorumlaBayanlar ilginç yaratıklardır .d belki o an sevgilisinden ayrılmıştır ve buluşma teklifi ettiginde başkasıyla olmuş olabilir sadece bir olasılık
00 YorumlaSen buna ugrasımı diyorsun:)benim işyerime hergün çiçekler gelirdi yinede teklifini kabul etmedim cünkü istemiyordum uygun degiliz.Ayrıca cicegini geri göndermekte büyük bi hakaret olur.Kız bunu yapmamıs seninlede görüşmüş ee daha ne istiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBak güzelim ben ne istediğimi biliyorum da soruda sorduğu gibi kızların ne istediğini bilmiyorum
- +1 yıl
tanımadığın insanlara "güzelim" diye hitab ettiğine göre öğrenmen gereken bi kaç şey daha var sanırım.
wirgo bu arada bazıları var böyle sürekli çiçek böcek falan sonunda etkiliyorlar. ben felsefem icabı o tür olaylara girmiyorum ama çevremde ısrarın bazen sonuç verdiğini görüyorum.
Soran+1 yılSEN BANA KIZACAĞINA İLK BAŞTA YAZDIKLARINI BAŞTAN OKU SEN BUNA UĞRAŞIMI DİYORSUN DA NE DEMEK NEYSE Bİ DAHA YORUM YAZMA LÜTFEN RİCA EDİCEM SENİN GİBİLERİN FİKRİNE İHTİYACIM YOK
Senden hoşlanmamış işte ne gönderip duruyorsun birader yazık parana :D
00 Yorumla
+1 yılkız senden hoşlanmamış belli ki.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne