Aslında bu hayatta gerçekleşmeyecek hiçbir şey yok her şey mümkün ama doğru yolu bulmek Nasıl yapacağımızı bilmek gerekir
Peki doğru insan konusunda ne yapalım kafayı bununla bozdum kusura bakmayın
Aslında bu hayatta gerçekleşmeyecek hiçbir şey yok her şey mümkün ama doğru yolu bulmek Nasıl yapacağımızı bilmek gerekir
Peki doğru insan konusunda ne yapalım kafayı bununla bozdum kusura bakmayın
Evet bence doğru yani mesela yalnızlığı seven ya da kimseyi sevmeyen insan yoktur o insanın karşısına sevebileceği kimse çıkmadığı içindir yani sevebileceği kişi çıkarsa belki de aşık olabilir anlamında bu söz doğru olabilir.
her şey Allah isterse mümkün. Sen tevekkül eden aciz bir kulsun.
👏
Cevap
14Cevap
Kesinlikle doğru. Yaklaşım burada önemli olan oduna testere ile çiçeğe şu ile yaklaşmak gerek
Denemek gerek, şans vermek gerek. Saçma sapan tabular, takıntılar olası mutluluğu bozmaktan mahrum kalmaktan başka birşeye yaramaz.
Aslında doğru söz iki tarafta elektrik alacak birbirini severek sayacak karsilikli iyi anlaşacak böyle olursa o anahtar o kapıyı açar.
Doğru insan yoktur uyumlu insanla vardırki insanlar böyle herşeyde anlaşabilmesi mümkün değil önemli olan problem çözme yeteneğidir
Doğru bence her kapıyı açan bir şey vardır önemli olan onun sende olup olmadığıdır
Kapı söylemi doğru , ama insana yorumlarsan çok zaman çok çaba olmalı sanki.
Evet hayatta gerçekleşmeyecek bir şey yok sadece hayallerin peşinde koşmak lazım ben bir çok hayalimi gerçekleştirdim sadece karavanla gezme hayalim kaldı inşallah onuda gerçekleştircem
Peki senin?
Aynen her anahtar her kapıyı açmaz. Katılıyorum
+sonsuuz
Doğru
Savunma amaçlı söylenmiş bence
Evet
kesinlikle doğru
Yani
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?