Evdeki kombi gibi bişeyse sorun var 20 dak civarı dan sonra sıcak su akmıyor.
Ev sahibine daha önceden söylememe rağmen sen bozdun diyor ama eve girdiğimde bu şekildeydi.
Sen yaptır yarısını ben karşılarım yarısını sen diyor. Ben yaptırırım kiradan keserim dedim hayır olmaz kabul etmiyorum diyor. Napıcam Cimrilik yapıyor tadilat işlemi 1000 tl ye çok diyor ya. Kiradan kessem ne yapabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sözleşmede kombi vs yazılıdır. Tam olarak teslim aldıysanız maalesef eskiden de böyleydi demenin hukuki bir geçerliliği yok. Kombi bakımından kiracı sorumludur.
Iyide kombi bozuktu üstde yazdım zaten
Yazdığınızı okudum hanımefendi. İddia ettiğiniz gibi kombinin bozuk olduğu kira sözleşmenizde yazıyor mu? Yazmıyorsa sizin sorumluluğunuzda diyorum.
Ne alak bozuk verdi ev sahibi yaptirmasi gerek
Yok okuduğunuzu anlamıyorsunuz siz.
Aşama aşama yazacağım.
Şu an kiracı mısınız? Evet.
Kiraya ilk otururken kira sözleşmesi yaptınız mı? Evet.
O yaptığınız sözleşmede kombi bozuk yazıyor mu?
Kira sözleşmesinde ev yanık ta yazmıyor iyi ben çıkarken evi yakayım diyeyimki kira sözlesmesinde de yangın yazmıyordu hahahaah ya bi git isine belliki ev sahibisin kendini dusunuyorsun sadece kiraciyida dusunun biraz kombi bozuk verilmez ne yasayya nede insanliga uymaz bu madem yasaya cok uyuyorsun yasaya uygun hareket edeceksin
sözlesmede kombi yazmaz ama evin duzgun bi sekilde verildigi yazar boş yapma
Ah benim iyi niyetli bacım, ah benim temiz bacım... Maalesef o insanlık dediğin şey çoktan öldü. İnsanlıkla çözülmüyor böyle şeyler. Yarın ev sahibiyle karşı karşıya geldiğinde hakime kombinin bozuk teslim edildiğini kanıtlama yükümlülüğü sende olur.
Bu tür sözleşmelerde ev teslim edilirken evin içindeki teslim edilenler sağlam şekilde teslim edildi diye yazar. Detay bölümünde kombi, varsa ankastre set vs yazar. Sen bunların bakımından sorumlu olursun. Kombinin bozuk olduğunu gördüğünüz anda yaptırtmanız ya da sözleşmeye not ettirmeniz gerekirdi.
Bu arada bu ortamda boş yapacak son insanım ben. :)
Ay banane istediğine başvursun ben zaten burada dahi yasamiyorum yurt disina gittigimde anlatir hakime. burdada yasasam umrumda degil istedigi yere sikayet etsin bende ederim sikayet. Kombiyi bozuk verdi diye. Hatta bi çok seyi bozuk onlarida soylerim sikayet etmekten kolay ne var dimi cokta fifi
Nasıl isterseniz :) Ben sadece yardımcı olmaya çalıştım.
Güzel günler dilerim.
Kombi de sorun varsa veya sıcak suyu elde ettiğiniz cihazda ev sahibi karşılar
Maalesef cimrilik yapiyor
Kart arızası var sanırım yarı yarıya ödenir normalde
Eve girdiğinde yaptır dicektin
Eve girdigimde soyledim ilgilenmedi. Ve eve girmeden once dus alamam herhalde
Aradan zaman geçtiğinde söylersende olmaz
Soylemen lazim ama canim yoksa olmaz