Evi eşyalı kiraladık diye eşyaları çıkarttıramaz mıyım?

Yazlık bir yerden bahçeli ev tuttum. Yıllık ödemesi yapıldı. Ev eşyalı güya ama iki beyaz eşya harici hiçbir şey kullanılacak gibi değil. Üstelik odası komple küf. Ve evde 4 büyük çekyat tarzı koltuk ( ev bir odalı) bir sürü eski püskü TV masası var. Ve lüzumsuz bir yığın çer çöp eşya. Buraya kullanmadıklarını tıktıkları çok belli. Ev sahibine söylediğim halde bana akrabasına sorup dönüş yapıyor 1000₺nakliyeyi ayarlarsanız alırmış diye. Sırf eşyaları çıkarttırmayayım diye bu fiyatı veriyorlar. Araç işini ayarladım bir şekilde. Ama şimdi de eşyayı göndereceğimiz yerin adresi ve katını bildirmiyor. ev sahibi yaşlı bir kadın, oğlundan tuttum evi. Oğlunun annesiyle iletişimi yok kadın duymuyor ve eşyaların çıkartılmasını da istemiyor. Delirmek üzereyim dört aydır sabrediyorum ama bana sorun. Düzen kuramadım evde eşya değil çöp var. Yasal hakların nedir sizce? Çok acil yardıma ihtiyacım var. İnsanın kendi eşyası olmaz mı masamı dahi sokamıyorum. Bahçeli diye tuttum eşyalı diye değil zaten. Evi istediğim gibi yerleştiremiyorum. Lütfen yardım edin, eski püskü şeylerini almıyorlar.

Güncellemeler
+1 yıl
Cevap?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Evi eşyalı kiraladık diye eşyaları çıkarttıramaz mıyım?