Başrol kadın avukat. Yanına stajyer öğrenci seçiyor ve etraflarında birçok olay dönüyor. Bölümler ilerledikçe çok şey değişiyor. Merak ettiren bir dizi
Ekonomi burada da kötü aslinda burada hayat iyi degil burada sadece sartlar iyi system iyi ama hayat iyi degil burada calismak icin yasiyorsun sonra senede herkesin finanzal durumuna bagli 2 veya 1 veya hic izine gidemiyorsun sosyla hayat burada yok mesela
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Geç uyumak alışkanlık oldu.
Kacda uyuryorsun
Şiir dinliyorum, uykum gelmedi.
Hangisi
Bende uyumadım
Dizi izlemek için
Hangi dizi
how get away with murders
Nasıl bir dizi
Başrol kadın avukat. Yanına stajyer öğrenci seçiyor ve etraflarında birçok olay dönüyor. Bölümler ilerledikçe çok şey değişiyor. Merak ettiren bir dizi
Nerde yayınlanıyor
Netflix dizisi sanırım
Sen nerden izliyorsun
Dizibox
Başka yer var izleye bileceğin
Neresi
Yazıyorum
Erken
Kacta uyursun
12 gibi
Neden ayaktasın peki
Saat 12 degil 😅
Geçti ama 🤣🤣
Yooo gecmedi de daha 1 saat ve 3 dakikasi var 😊
Neresi orasi
Almanya
Türkiye De saat 00:58
Biliyorum
Oyuna ne dersin
Ne oyunu
D c
Yok sagol
Ne zamandır ordasin
Dogumdan beri
orada doğdun
Evet
Çifte vatandaş misin
Hayir maalesef degilim
Sadece alman vatandasi misin
Yok simdilik daha türküm
orada doğruysan nasıl alamiyorsun
Alamiyorum demedimki, gecen seneye kadar gerek duymadim ama basvurdum ve allah izin verirse haftaya almaya gidiyorum
orada hayat iyidir
Ekonomi burada da kötü aslinda burada hayat iyi degil burada sadece sartlar iyi system iyi ama hayat iyi degil burada calismak icin yasiyorsun sonra senede herkesin finanzal durumuna bagli 2 veya 1 veya hic izine gidemiyorsun sosyla hayat burada yok mesela
Hayat olarak evet iyi şu an ekonomi her yerde kotu
Türkiye mi iyi demek istedin? Dünyaca ekonomi kötü kimi yerde biraz fazla kimi yerde daha az ama genel anlamda dünyaca ekonomi kötü
Hayır Almanya
Benve Hayat burada iyi degil sartlar iyi sadece, birgün belki kendinde bu tecrübeyi yapabilirsin 😊
Gt yapar misin
Ben yurt dışı yaparsam gezmeye tatile gelirim taşınmak suanlik aklımda yok