Şimdi anladim , bende gördüm bi kaç kişiye bizim burada burun ameliyatı oldu yanaklar içe çöktü ama belli süre sonra toparlıyor yanlış anlama ilk başta iskelet gibi duruyodu kız geçen gördüm toparlamıştı sen makyaji bol yap yemeğe devam
Yaaa ciddi misin sen yüzde çökme yapıyor o zaman off of o toparlamış hali ameliyattan kaç ay sonraydı acaba garip bir sekilde sadece yüzümün bi tarafı öyle benim ve aşırı komik duruyor ne okula gidesim var ne dışarı çıkasım var keşke hiç ameliyat olmasaydım böyle olcağını bilemedim işte..
Yüzünüze uyguladığınız nemlendirici kremlerden sonra yeşim taşı ile yüzünüze masaj yapmak, kremlerin hızlı bir şekilde etki göstermesini ve daha kolay bir şekilde emilmesini sağlıyor. Yüz masajı, cildin üzerinde bulunan lenfatik sıvının, lenf bezlerine tekrar gitmesini sağlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Arbutin ya da peptit içerikli serumlar kullanabilirsin
Bilmiyorum ya serumlar kırışıklık giderici falan bence içine göçmüş yanağa nasıl yağ kazandırsın ki :(
Hayır ama parlaklık ve canlılık kazandırır böyle de daha dolgun ve ışıltılı görünür
İlk önce sebebini bulmak gerek vucut yapın kiloyu nerden alıyor önemlş olan o
Benimde sağ taraf çöksün istiyorum ya nasıl yapabilirim bir akıl versen nasıl yaptın?
Sanırım çökmesini istediğin tarafın yani sağ yüzünün üzerinde uyumak etki eder
Yok denedim onu olmadı maalesef
Peki ben zayıf olan kısma nasıl kilo aldırcam knk
Sol tarafla sakız çiğne bol bol
Ama korkarım ya daha belirgin bir şekilde zayiflarsa
Yapmaz yanak ve yüz kaslarını büyütmüş olacaksın
Tamam denerim teşekkürler
Geçmiş olsun, gormek lazim ama bence kilo insana yakışıyor sadece vermek için acele etmek iyi değil seviyeli ve zamana bolmek lazım
Aksine kilo almaya çalışıyorum burun ameliyatı olmuştum bundan 20 gün önce ama böyle yüz çökmesi normal mi bilmiyorum :(
Şimdi anladim , bende gördüm bi kaç kişiye bizim burada burun ameliyatı oldu yanaklar içe çöktü ama belli süre sonra toparlıyor yanlış anlama ilk başta iskelet gibi duruyodu kız geçen gördüm toparlamıştı sen makyaji bol yap yemeğe devam
Yaaa ciddi misin sen yüzde çökme yapıyor o zaman off of o toparlamış hali ameliyattan kaç ay sonraydı acaba garip bir sekilde sadece yüzümün bi tarafı öyle benim ve aşırı komik duruyor ne okula gidesim var ne dışarı çıkasım var keşke hiç ameliyat olmasaydım böyle olcağını bilemedim işte..
yesim tasiyla masaj yap serum uygula
Yesim tasim mi o ne işe yarıyor ki
Yüzünüze uyguladığınız nemlendirici kremlerden sonra yeşim taşı ile yüzünüze masaj yapmak, kremlerin hızlı bir şekilde etki göstermesini ve daha kolay bir şekilde emilmesini sağlıyor. Yüz masajı, cildin üzerinde bulunan lenfatik sıvının, lenf bezlerine tekrar gitmesini sağlar
yani cildin sıkılasir