Mekan değişikliği, Karakter değişikliği, değişmiş olarak dünyaya ya bakmak iyi midir?
@Değişik_-_
Mekan değişikliği, Karakter değişikliği, değişmiş olarak dünyaya ya bakmak iyi midir?
@Değişik_-_
Değişim fiziksel ve zihinsel olarak iyi yönde ise iyidir kötü yönde ise kötüdür olay çok basit 🤣
Değişiklik oyuncu değişikliği gibidir. Kendini başka kendinle değiştirebilirsin. Ya da arkadaşını ya da yaşadığın yeri, saç tarzını vb bir sürü örnek olabilir.
Değişmişlik ise bukelemunluktur. Renklidir değişmişlik
Değişim elbet güzeldir bazı insanlar seni çok yorar iyi niyetini suistimal ederler ve sen ister istemez değişirsin ama aslında her zaman sensin ama seni sen yapmayan her zaman yaşadıkların ve sana yaşattıklarıdır ve sen değişince gerçekten mutlu olucaksın cunku gerçekten o zaman sama değer vercekler sana mekan değişimi yer değişimi her zaman iyi dene imkanın varsa hep yap derim
Günaydın Degisik_-_ 😂
Değişim tabi ki güzeldir zaten hayat demek değişim demektir. yani hiç bir şey değişmeden kalmıyor bu dünyada. bu yüzden hayatımızın bir dönemi ya da bazı dönemler küçük ya da büyük değişimler yaşarız. bunların bazıları iyi bazıları kötü olabilir. bence insan kendisini geliştirebiliyorsa değişiklik her zaman güzeldir ve iyidir.
Cevap
9Cevap
Selam gadası 🙃
Değişim değişiklik değişkenlik her zaman iyidir. Hemen herşeyi değiştirmek iyidir.
Bencede
Her zaman et yenmez arada tavukta yemeli insan değişiklik yapmalı 😂
😂😂😂 iyi bağladın
Senden birşeyler kapıyorum 😂
yani
nereden baktığını değiştirebilirsin
mekan değişikliği de olabilir ama
karakterini değiştirmemek lazım zira o bir günde kazanılmıyor bir süreç içerisinde değişim gösteriyor
Ama ya o karakter sana da karşındakine de huzursuzluk veriyorsa? Mesela kaba bir insansın mizacın böyle. Bunu değiştirip yeniden modifiye etsen ne zararı olabilir?
kaba isen kabasındır bunu modifeye etsen de içinde kabalık baki kalır
Değişmez mi?
yerleşmiş karakter özellikleri bir anda değişmesi imkansız bana göre
Bir anda değil belki... Çabalamak gerekmez mi? Değer verilen için
birazda olduğu gibi kabul görmek istiyor insan
hep değişim fedakarlık bir taraftan bekleniyorsa sonunda hayal kırıklığı kaçınılmaz
çünkü sürekli bir taraf oda olmamış değiş bunuda düzelt der
kişi kendisi istemedikçe birisi istiyor diye değişmeye çalışması kendisini kandırması demek
O kadarı zaten başkalaştırmak karşındakini boş tenekeye çevirip istediğin gibi doldurmak gibi... O zamanda zaten onunla olmanı gerektirecek bir şey kalmıyor.
ama günümüzde bu çokça yapılıyor..
maalesef..
Cıks sevmem. Ben buyum böyleyim bununla mutlu olursan ne ala yok derse o zaman başka yarışmacı arkadaşlara başarılar 😄 insan dediğin mutfak değil ki. Dur şu bardağın yerini beğenmedim tabağı atayım demek bilemedim..
hah işte aynı fikirdeyiz bu konuda..
😂😂
Değişim severim mekan ortam değişirde karakteri biraz zor sanki ama bazı konularda kendimizi törpülememiz gerektiğine inanıyorum
Hayatta değişmeyen tek şey değişimdir. Can Yücel 20 yaşında ben, 35 yaşında ben şiirini boşa yazmış olamaz.
Değişmeli ne var ne yok hepsi iyidir. Değişiklik her zaman iyidir gibi bişi sjsjsjsj
O zaman en iyisi benim 😂😂
Bence de gerçekten en iyisi sen olabilirsin 😃
En değişiği 😂😂
Değişik insanlar en iyisidir zaten 😎
İyidir en azından denemek gerekiyor
Degismeyen tek seydir degisim..
Değişiklik biraz ferahlık getirebilir
değişiklik değişiktir
Arada bir lazım tabi
Evet iyidir
Bazennn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?