1-Game of thorens izlemek istiyorum içinde çok cinsellik var mı varsa sansürlü bir şekilde izleyeceğim site var mı?
2-spor yapmak yüzdeki yağları eritirmi
3-dark diye bir dizi varmış izlemeye değermi
4-aglatacak yabancı şarkı bilen varsa söylesin?
1-Game of thorens izlemek istiyorum içinde çok cinsellik var mı varsa sansürlü bir şekilde izleyeceğim site var mı?
2-spor yapmak yüzdeki yağları eritirmi
3-dark diye bir dizi varmış izlemeye değermi
4-aglatacak yabancı şarkı bilen varsa söylesin?
1) İzleme. Açıkça ne olduğunu söyleyeyim. Bazı bölümleri aniden o kadar iğrenç şekillerde başlıyor ki anlatamam. Ben de tavsiye üzerine izledim ve bitirdim de. Ama pişmanım. O kadar iğrençti ki anlatamam. Hemen her bölümde çıplaklık var. Kadını da erkeği de. İlerletmekten bir hal oldum. Dinine bağlıysan direkt silersin zaten kafandan.
2) Evet. Spor yapınca yüzdeki yağlar da gider. Spor sadece vücut yaparken işe yaramıyor. Hem daha sağlıklı olmayı, hem de daha fit ve dinç olmayı sağlar.
3) Onu da tavsiye etmem. Çünkü teyze ve yeğen birlikte ilişkiye giriyormuş. Yani konusu ne olursa olsun ben bu tarz ensestlik içeren dizileri izlemem. İzlemeni de tavsiye etmem. İzleyecek uzun soluklu bir şey arıyorsan Murat Soner'i takip et derim. Çoğu diziyi onun yorumundan sonra izliyorum ben.
4) Ağlatacak derken neyi kastettin bilmiyorum ama birkaç şarkı bırakayım ¿
https://www.youtube.com/embed/TRGPJMVXvw0https://www.youtube.com/embed/704URLOHQuoŞey bir cevap için bu kadar yazı yazmışsin teşekkür ederim yardımın için,,, dizileri izlemem izlesem bile sansürlü olanı yani o sahneleri kesilmiş siteden izlerim şarkıyı da dinlicem
Rica ederim, sorulara cevap vermeye çalışıyorum genelde. Bence direkt izleme. Kültür olarak düşünüyorsan da inan bana hiçbir şey kaybetmezsin. Çünkü gerçekten aşırı fazla çıplaklık. Yine de sana kalmış. Hayırlı geceler
Cevap
1Cevap
Film/dizi kısmında bilgim yok
Cry dinleyebilirsin yabancı şarkı olarak
Spor yapmak komple vücuda iyi gelir de yağlar derken
Yüzün çok mu yağlı yoksa poğaça yanaklı mısın
Bildiğimiz yağlı vücut tipin varsa her sabah 100 saniye yüzünü sabunla köpürt ov sonra yıka max 3 gün içinde etkisini görürsün
Hayır spor çene kası yaparmı onu merak etmiştim
Bilmiyorum ki yüzüm öyle yani hiç merak etmemiştim
Ama istersen Youtubedan bak ya da herhangi bir spor merkezine git sor
Tamam tavsiyen için sağol bakacağım
Sende sağol inşallah işe yarar
Game of thrones çok çıplaklık ve cinsellik içeriyor diğerleri hakkında bilgim yok
darkı izlemeni tavsiye ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?