Kızlar Soruyor sitesinde en çok hangi konuyla alakalı sorulardan illallah ettiniz?

Yaşanmamış , psikopatça kurdugu olay örüntülerini harmanlayıp buraya gelip yaşamış gibi gösterenler
Harbiden de doğru söylüyorsun. Bunu yapanlar var vitrinde görüyorum.
Şimdi cinsellik eteketi üzerine birçok sorular sorup, gerekli açıklama yalan fenomenlerimiz var. Onlara saygım sonsuz. Onlar saygı çerçevesinde gereken açıklamaları yapıyorlar. Fakat, bel altı ciddi anlamda yazılmayacak yazılar yazan insanlar var. Bu durum sadece beni rahatsız ediyor. Onun dışında herhangi bir problem yok..
Hay ağzınıza sağlık hocam. Cinsellik, özel hayatları ile aşk ile ilgili sorular gına getirdi. Kendilerine saygı duyuyorum ama benzer sorunları görünce rahatsızlık vermeye başlıyor.
Eig için teşekkür ederim hocam🙏
Rica ederim
Görüş
7Görüş
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Tekrarlayan sorular kadar bunaltan bi şey yok bence. Bari aynı gün taklit etmesinler. Cinsellik konulu sorular r_ezillikleriyle olduğu yerde kalıyor bi yerde fakat tekrarlayan sorular hiç çekilmiyor, bende nett. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Aynen öyle yoncalı ablam özlettin kendini. Özellikle cinsellik ile aşk soruları uyuz ediyor.
Öğretmenim benden hoşlanmış mıdır patronuma asıldım beni sever mi bu tip sorular
O kadar çok boş boş sorular var ki. Millet açlıktan ölecek, borç batağında bunların derdine bak sen. 😄😄😄
Yani 😄
A) bıktım sizin ızdırapları bol aşk hikayelerinizden😒
Hiç sorma ya hayatlarını aşka bağlamışlar. Aşktan başka duyguları kalmamış.
Sonunda benim gibi düşünen birileri varmış. Millet borç altında, işsizlik almış başını gidiyor. Bir de bunların sıkıntısına bak. 😄😄
Ama ana sayfada cinsellik yazıyor. Öne çıkan sorulardan biriymiş. Aşka benim saygım var fakat sürekli görünce rahatsızlık veriyor. Bu tıpkı aynı haberi 2 hafta sabah akşam görmeye benzer.
Hani şu sevgilisi evli çıkanların sorularından bıktım
Evet hemfikiriz bu konuda
Allah ne verdiyse misafir umduğunu değil bulduğunu soruya yorum yapar hesabı 😂
Hadi aşkım dualarını neyse de cinsellik sorularının birçoğu boş
Cinsellik, nasılım ve son zamanlarda bozulan aşk.
Aşk ilişkileri bölümünü engelledim ama bazı zavallılar diğer bölümünde falan soruyor
Şunu söyledi “…..”
Acaba ne demek istedi?
Ona ben de ayar oluyorum
Troll sorulardan bıktım.
Öğretmen öğrenci aşkı İWPCÖGSİCĞGÖAİC
Cinsel ve tekrarlanmış sorular
Ergenlerin aşk acıları.
cinsellik ve
kisa net cevap isteyen sorular
Evet hemfikiriz bu konuda
Nasılım soruları.
Özel hayat