Bu sorular sayesinde muhabbet ettiğin kızlar hem seni eğlenceli bulurlar hem de kızla birbirinizi DAHA YAKINDAN tanıyabilirsiniz.
Şimdi de sana kızlara sorabileceğin bazı güzel sorular...Bir kıza sorulacak en güzel sorular şu özelliklerde olmalıdır:
1. Tahmin edilebilir olmamalı, diğer erkeklerin sorduğu sıkıcı soruların aynısı olmamalı.
2. POZİTİF konular olmalı. Olumsuz ve kötü konular olmamalı.
3. Çok karışık ve ağır konular olmamalı. Örneğin; hayvan haklarıyla ilgili bir konu açmamalısın (en azından ilk buluşmalarda). 1. Dinlenmek için neler yaparsın?
2. Eğlenmek için neler yaparsın?
Bu iki soruyu sorarken ve bu konular hakkında konuşurken aynı zamanda kızla şakalaşabilirsin de.
3. Nerede büyüdün?
Bu konu hakkında konuşurken “7 yaşındayken neler yapardın?” gibi şeyler de sorabilirsin. Çocukluk anıları genelde eğlencelidir.
4. Hangi şehirleri dolaştın? (ya da “Hangi ülkelere gittin?”)
Eğer kız seni çekici bulmadıysa şöyle diyecektir:
“Gezmeyi severim işte, birkaç yere gittim…”
Tabi eğer hiçbir yere gitmemişse de böyle diyebilir o ayrı.
Eğer senden hoşlandıysa ve pek çok yeri dolaşmışsa sana bir ton anısından söz eder. Ya da gitmek istediği yerleri anlatmaya başlar büyük bir tutkuyla.
5. Tatil yapmak için nerelere gitmeyi seversin?
Bu sorular “Ne tür müzikten hoşlanırsın?” gibi sorulardan çok daha fazla konuşacak konu verir sana.
En sevdiğin renk nedir ? En çok ne yapmayı seversin ? İlgi duyduğun şeyler nedir ? Kendini nasıl buluyorsun ?
Burcun nedir? gibi mantıklı güzel sorularınızı bekliyorum :)
En sevdiğin televizyon programları nelerdir? Mesleğin ne? Gezmeyi mi seversin,evde oturmayı mı? İnternetle aran nasıl? Teknolojik aletler ile ilgilenir misin? Neler ilgini çeker? Giyim tarzın nasıl? Hayat felsefen nedir? İdölün kim? Örnek aldığın birisi var mı? Benzetildiğin ünlü var mı? En sevdiğin isimler? Hangi takımı tutuyorsun? İlgilendiğin sporlar nelerdir? Bakımlı mısındır? Tutumlumusundur? Olgunmusundur? Çocuksu musundur?
Meraba ben 3 yıldır evliyim 11 aylık oğlum var evliyken eski sevgilimle mesaj attım konustuk ama pişman oldum kocam yakaladı ayrıldık bitti diyor napmaliyim